A+ A-

Erdei történet 3. rész

Elengedtek az oszlopról, majd bevezettek a kör közepére, s Géza, a főnök így szólt:
- Nos kedves egybegyűltek, ezt a ribancot Feri vásárolta meg egy napra tegnap, de nem igazán volt elégedett vele, mára ismét lehet rá licitálni, kinek kell az elkövetkező napra?
Természetesen megint csend és mosolygás.
- Na talán ha megpróbálnád ismét kelletni magad picinyem! - kiáltott rám Géza. - Te Józsi meg mire vársz, készíts néhány felvételt a picikénkről. - Erre előkerült egy videó, és az egész jelenet rögzítésre került. Persze én mozdulni sem bírtam a döbbenettől, de Géza a hátam mögé lépett, erősen hátrahúzta a hajam majd így szólt:
- Emlékeztesselek netán a tegnap mondottakra, vagy felejtsük el az árverést és tegyük amit ugye te sem akarsz? - Erre ismét összeszedtem minden erőmet és megszólaltam:
- Kérem, hogy vegyenek meg uraim!
- Nem így te! Szépen részletezd el, hogy miket tudsz felajánlani, milyenek a melleid és a picsád, mire lehet azt használni, és így tovább! -
Borzalmasan szégyellve, de kimondtam:
- Tisztelt uraim, itt vannak a melleim, ami szép alma formájúak, és itt van a fenekem, amit el lehet verni, ha rossz volnék. És fel tudom ajánlani a puncimat is, ha valaki meg akar esetleg dugni! - Mondtam borzalmasan szégyellve magam.
- Vagy fordítva, nem gondolod? - Mondta egy hang nevetve.
- Ahogy óhajtja uram.
- Na gyere ide hadd nézzelek meg. - Azzal odamentem hozzá, és ő jól végigtaperolt majd hosszasan nézegetett. Persze mondanom sem kell, hogy a puncim volt a legérdekesebb számára. Majd ráütött egy nagyot a fenekemre és elküldött. Csak kéjelgett egy kicsit.
Hosszú csend, majd Marcsi váratlanul megszólalt:
- Na ne vacakoljunk, én már úgyis megígértem, hogy elviszem, úgyhogy tessék. S hogy lássátok milyen vagyok, megveszem két napra, nem árt ha rendbejön a kezelésem után. Remek ötleteim vannak. - Én erre borzalmasan megrémültem, mit akar velem ez a perszóna csinálni. De először csak elvezetett, ráadásul a faházba, ahol enni és inni kaptam. Először éreztem magam elviselhetően, azóta, hogy elraboltak. Persze a jó nem tartott sokáig, mert az ivástól még jobban kellett vizelnem és a katéter még mindig bennem volt. Mivel Marcsi nem volt a közelembe kimentem a WC -re és megpróbáltam kihúzni a dugót. A csövet nem mertem, mert féltem a következményektől. Persze mondanom sem kell, hogy még a feléig sem jutottam, mire megjelent Marcsi. Gyorsan megpróbáltam visszadugni a dugót, de így félbeszakítva a dolgot, még kellemetlenebb érzés volt. Persze Marcsi haragjától is féltem. Nem ok nélkül:
- Mit képzelsz te kis cafka, hát ennyire nem tudsz uralkodni magadon. Én etetlek, itatlak, te meg így hálálod meg. Na jó, akkor majd én megtanítalak az Önuralomra! -Ezzel elment. Két perc múlva két testes srác társaságában tért vissza, majd odaszólt nekik:
- Ez a kis ribanc az engedélyem nélkül kihúzta a dugót a katéterből. Ha ennyire nem tud uralkodni magán, nekünk kell rá megtanítani, úgyhogy segítsetek ráközözni az asztalra. - Ezzel megfogtak, s felraktak az asztalra hanyatt fekve. A lábaimat felhúzták, s a bokáimat a combom tövéhez kötve széthúzták, így a nemi szerveim tejesen szabad prédává váltak. Marcsi e közben a szekrényhez ment és egy üvegcsét vett elő. Egy vattára öntött belőle, s bekente vele a kis és a nagyajkaimat.. Biztosan valami fertőtlenítő szer lehetett, mert nagyon csípett. Majd egy biztosító tűt vett elő. Ekkor borzalmasan megrémültem. Mit akar velem csinálni. Ezt biztosan csak álmodom, ilyen nem történhet meg. De sajnos nem álmodtam, mert ekkor egy iszonyúan szúró érzés hasított belém. Ordítottam a fájdalomtól, ahogy csak a számon kifért. De hiába, pár másodperc múlva ismét belém hasított a szúró fájdalom.. Marcsi ekkor megszólalt:
- Na egyelőre ennyi. Most összetűztem egy biztosítótűvel a vaginád bejáratát. Egy kicsit most fáj, de később majd kicseréljük valami másra a ziherájsztűt. Rajtad múlik, hogy mire, úgyhogy viselkedj rendesen..
Viszont van egy jó hírem is. A pinádat most nem tudják megdugni. Persze a segged lyuka még ott van, úgyhogy jó lesz óvatosnak lenned. - azzal elment. Engem meg otthagyott az asztalon kikötözve, összezárt pinával. Persze amúgy sem tudtam volna megmozdulni, örültem, hogy élek. Lehet, hogy el is bóbiskoltam egy kicsit, már amennyire a fájdalomtól lehetett.
Már késő délután volt mire Marcsi visszatért. Leoldozott az asztalról, majd a bokáimra és a csuklóimra bilincseket rakott. Kiadta az utasítást:
- Főzd meg a vacsorát! ott van minden hozzávaló a konyhában. Két óra múlva készen legyen. Húsz személyre főzd. De úgy igyekezz, hogy ezen múlik a sorsod! Ja és előtte mosakodj meg, de mást nem tehetsz! - Majd elment és rám zárta az ajtót. Én alig bírtam a lábaimra állni, de lépkedni meg különösen. Minden egyes lépésnél hozzáért a combom a biztosítótűhöz, így aztán megpróbáltam minél inkább terpeszben közlekedni, már amennyire a bokáimon lévő bilincs engedte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Sierra 2014. 03. 20. csütörtök 13:37
Basszus, ez beteges.
#9 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:22
Egész jó lett.
#8 Bodinho 2005. 05. 15. vasárnap 15:17
Fantasztikus *-os 10-es!!!
#7 Wincs Eszter 2005. 03. 16. szerda 11:39
Kész a folytatás, már olvasható.
#6 gab 2004. 11. 7. vasárnap 19:38
Nagyon jó volt 100%-os folytatás mikoe lesz?
#5 Jabba 2004. 01. 21. szerda 07:23
Sirály, csak kérlek folytasd. Nagyon kiváncsi vagyok.
#4 okostóni 2003. 06. 16. hétfő 20:45
szuper - 10 pont
#3 TheChronic 2003. 06. 14. szombat 19:28
Így van,folytatást! Ez minden alkalommal egyre jobb! Már az elsö mondatok megtették a hatásukat...:)
#2 Bratyó 2003. 06. 13. péntek 19:16
Nagyon király,csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2003. 06. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?