A+ A-

Dévédé 1. rész

Az utolsó csöngetésnél idegesen hátraszólt valaki, hogy miért nem hagyod hát nyitva azt a rohadt ajtót, mi? A francért kell csukogatni állandóan. Az ajtócsengő idegesítő berregése folyamatosan fel-fel hangzott. Így van ez, amikor ennyi ember jön össze. Mi egykori kézilabdás lányok, még ma is tartjuk a kapcsolatot, ennyi év után is jó látni egymás búráját, jó tudni mi van a másikkal. Mindenki kisírhatja bánatát a másiknak. Félévente egy buli is összejön, bár ezerfelé elfoglalt mindenki. Van akinek a gyerekért kell menni ide-oda, mások a randijukkal vannak elfoglalva, és hát a meló se leányálom némelyikőnknek. Aztán egy-egy jó buli hosszúidőkre feledteti a hétköznapok nyűgeit. Ma épp DVD-zni jött össze a csapat, Maráékhoz. Mara a csapatkapitány volt egykor közöttünk. Most egy jó parti kapcsán jutott neki a jóból, ház, dvd, szuper kégli a város szélén, kocsi meg minden. Úgy hogy amikor a hapija külföldön dolgozik pár hétig, összerántja a csapatot. Ilyenkor elhozzuk az aktuális partnereket, férjjelölteket, mások meg épp a férjeket hagyják otthon és "ismerőssel" érkeznek. Mi nem firtatjuk ki kinek mije. Vannak persze, akik meg a hűséges pasitól egy másodpercre se tudnának megválni, és hozzák magukkal. Nekem sajna a jelöltem, utolsó éves az egyetemen Debrecenben, elég ritkán találkozunk a vizsgaidőszak miatt.
Hatalmas alapzaj, csevegés hegyek töltik be a szobát, mindenki őrülten mesél, ki erről, ki arról. A fiúk beizzítják a cuccot, összevissza próbálgatják a hangokat, egymást túllicitálva adnak jótanácsokat, ki mit tegyen jobban, hogy így szóljon meg úgy. Mi csajok se vagyunk semmik, de néha amikor a srácok egymás kezéből marják el a távirányítót, hát túl tesznek rajtunk. Aztán nagy nehezen elindul a film is, szuper hanggal. Mindenki fészkelődik, helyezkedik, rendeződik a csapat. A tévéből persze alig látni valamit, mert valaki mindig odatéved, leül, feláll, tölt valamit, persze a tévé előtt. Kiabálások, ki merre menjen. Aztán a film közepére elrázódik mindenki, majd a vége előtt nemsokkal a villanyt is lekapcsolja valaki. Mire végre nekikészülnék épp vége a filmnek. Ismét világos lett. A fecsegések zaja egy szemvillanás alatt elindul, mintha vezényelné valaki. Aztán egy mindent elsöprő hörgés, sikoltozásféle hallatszódik. Varázsütésre, amilyen hirtelen elindult a beszélgetés, ugyanolyan hírtelen abbamaradt. Mindenki a hang irányába figyelt. Egy lányt dugtak a képernyőn épp. Óriási röhögés a tréfacsinálók körében, a fiúk fertályán.
Aztán ment tovább film. Innen-onnan bekiabáltak, hogy jobb lenne, egy koncertfilm inkább, de egyre erőteljesebben szólták le, az ellenvéleményezőket. A filmen volt minden. Sok srác egy lány, két pasi egy lány felállás, már lassan egy órája ment már és lévén hogy már régen voltam pasival, eléggé lüktetett az agyam, meg más is. Közben elindultak a tréfás beledumálások sora. Aztán erősebb jelenetet kértek páran, bár én ennél erősebbet nem igazán tudtam elképzelni sem, mint legutóbb az a pár hapsi, amint dolgoznak felváltva nőn. Egypárszor átvillant a masztizás közben az agyamon, milyen is lehet egy ilyesmi jelenet élőben. De irtóztam attól, hogy más fütyijét akár csak meg is fogjam a valóságban, nem hogy... Lényeg az, hogy némi mocorgás árán filmválltás történt.
Egy nő masztizott egy rakás hapi előtt, azok meg szép lassan előpecázták a szerszámjukat. A lány forgatta a szemeit, az látható volt rajta, hogy feldobja s sok pasi jelenléte. Később páran ráélveztek a főszereplőre, végefelé meg aztán mind. A lányon csurgott minden rendesen. Hát ilyet tényleg nem láttam még, az már igaz. Úgy dobogott a szívem, hogy féltem meghallja a mellettem félalvó Anita. Mázlimra elindultak megint a megjegyzés hegyek, főleg a srácok szóltak be egy-egy poénnak szánt dumát. Ilyeneket hogy: a legjobb sampon, tuti tusfürdő, arctej az érzékenybőrűeknek, fékezett habzású intelligens mosópor, meghogy az ilyen arctej megszépíti az arcbőrt, meg hasonlót. Aztán a végetájékán, a lány elkezdte túrni ujjával a sok rákerült vackot, elkente a mellén, majd olyan trutyis kézzel lenyúlt és folytatta a masztizást, nem cicózott, rendesen pörgött az ujja, rövidesen rázkódott, vergődött egy sort, és kész elterült a földön. Kamera mutatta, mosolyát. Mindenütt fehér átlátszó folyadéknyomok, rajta, körülötte. Majd váltás, valami bárban pasasok dumálnak.
Én azt hittem kiugrik a szívem a helyéről a végére. Lent tiszta egy csurom voltam. Kimentem a WC-re, mázlimra senki se volt előttem. Letoltam a bugyim és lenyúltam a kisherceghez. Hát kész volt teljesen ő is. Szívem még most is majdnem kiugrott a helyéről izgalmamban. Sokszor masztiztam már, de most valahogy minden más volt. Már eleve a csúcs közelébe kerültem az imént. Valaki a konyhába menet elment a WC előtt, be akart nyitni, matatott az ajtón, mire kiszóltam, hogy foglalt. Ettől aztán lejjebb mentem a "kedvem" görbéje, de pár mozdulattal helyreállt minden. Élveztem, hogy nem kell az ujjam nedvesítésével bajmolódni, bár kicsit zavart a környezet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:37
Elmegy.
#4 papi 2013. 08. 1. csütörtök 11:04
Csak felszabadultan.
#3 hairy_pussy 2013. 05. 23. csütörtök 06:18
#2 sihupapa 2008. 10. 5. vasárnap 02:13
éljen az élvezet
#1 Törté-Net 2004. 07. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?