A+ A-

Dévédé 2. rész

Bementem a szobába. Áll a füst rendesen. Teljes hangerővel szól a sóhajtozás, nyögés a dévédéből. A tévén egymást gyömöszölő alakok, épp egy férfi farkát látni, de a bentiek jórésze háttal ülve a tévének egymást győzködik. Kicsit tartottam, hogy a politika kerül megint terítékre, de nem. Arról folyt épp a nagy vita, hogy mi számít megcsalásnak. Emese jó nagy hanggal, meg némi elfogyasztott Martinival, arról győzködi a többieket, hogy ha például Ő most itt masztizna mindenki előtt, attól még holnap a pasijával minden rendben van, mert az hogy itt jól érzi magát és azt megmutatja másoknak, az nem számit megcsalásnak. Valaki már ezt is odaszámolja, mások meg azon vannak, hogy csak ha idegen-kuki kerül a hüvelybe az számít annak. Az egyik fiú lelkesen helyesel és Emese magánprodukciójának élő változatára szavazna, mások, föképp a csajok meg épp lehülyézték ezért.
- Mesike ne csak dumálj mutass valamit. - szól valamelyik srác hátrébbról.
- Olé, most fogják látni hölgyeim és uraim Emese magánszámát, a többiek örömére!
Meg hasonló bekiabálások indultak el. Mesike meg a többi lány vitáját lassan elnyomták a hurrázók.
- Na gyerünk, héló. Az egyik srác belekapaszkodott Emese pólójába, és kezdte volna lehúzni róla.
- Menjetek a francba, hagyjatok, csak úgy mondtam példának az egészet.
- Ne dumálj, a szája nagy csak amikor a tettekre kerül a sor mindig visszakozik - mondta az egyik srác, sajna valakivel volt ő is.
Szó szót követett, és Emese egyre jobban belekuszálódott a dologba. Annyit sikerült kibuliznia, hogy vele párhuzamosan egy fiú is vállalkozik az attrakcióra. Hatalmas ováció és éljenzés fogadta a vállalkozókat. Tapsolás, meg mindketten egy nagy pohár Martinit kaptak védőital gyanánt. Jézusom én fejre állnék a felétől is. Itt meg hangos tapsikolással fenékig hajtatták föl mindkét "versenyzővel" az italukat.
Joli, (mi csak Dzsolinak hívjuk, leírva olyan parisztos) aki egyébként se volt soha híres a kezdeményezőkészségéről, indulni vackolódott, hogy köszöni ő ezt kihagyja most, és elkezdte húzni egyetlen kis Janikájának kezét fölfelé a kanapéról, hogy legyenszíves és kísérje haza.
- Na Joli maradjatok, nem lesz semmi gáz se, egy muri és nem több, és hasonló marasztalások repkedtek feléjük. Halkan Janika is megjegyezte, hogy azért igazán nem kéne ennyire sietni, az Emesét azért ő is megnézné...
Joli összeszorított fogakkal sértődötten hátatfordított mindenkinek, és határozott léptekkel elhagyta a társaságot. Jani bizonytalankodva ácsorgott, és utána indult, de látva helyzetet, többen megfogták a vállát kezét, és marasztalni kezdték, akkor hát csak őt már.
- Hagyd Janika, ismerjük Jolit, előtte még disznóvicceket se nagyon mertünk mondani este amikor edzőtáborokban voltunk, mindenkit leugatott. Már az is kész csoda, hogy idáig bírta. Italt hoztak neki, és dumálták az agyát, a végén leült a nézők ő is.
Miközben ez, ott a szobaajtó és az előszoba vonalában zajlott, beljebb, az iménti kis jelenettel mit sem törődve, kialakult a versenymező. A nagy karosszék tologatás, rendezkedés lényege, az lett, hogy középütt egy pokróccal letakart karszék és egy szőnyegtelenné tett aréna rész alakuljon ki. Körételepedve a nézősereglet. Emese piros arccal, és meggypiros füllel bizonygatta, hogy neki így nem megy, hagyjuk a francba, Karcsi is visszakozni szeretne, bár ahogy láttuk állt már a dákója a nadrágban. Le föl sétálgatott és mondogatta a magáét. Ezért ne, meg azért. Láthatóan berezeltek. Karcsit kezdték fűzni, főképp a csajok, hogy kezdje Ő, aztán csak kedvet kap hozzá az Emese is.
Karcsi nem sokat cicózott, kibújt a farmerből, trikót le, de az alsógatyánál megtorpant. Szégyenlősen ácsorgott, és piát kért ismét, szerintem időhúzásból. "Inspirációra" várt, - ahogy mondta - és kérte, hogy legalább valamelyik lány közülünk vetkőzzék le valameddig, meg egy két erotikus dolgot is csináljon hozzá, aztán a többi menni fog.
A kérését süket csönd fogadta. Mindenki a másikra tekingetett, ment a nagy körbepilácsolás. Háttérzajok, továbbra se csitultak, a dévédéből meg a tévéből. Nekem megint elkezdett dobogni valami a fejembe, és hát elég halkan ugyan, de megjegyeztem, hogy ha valamilyen módon letakarják az arcom, akkor én bevállalom a startot. Persze azt senki sem gondolta, hogy én már egy orgazmuson túl is vagyok, Debrecen meg messze van - gondoltam, csak nem olyan gáz, ha egy kicsit feldobom a hangulatot, vagy legalább is elkezdem.
Óriási éljenzés, csatazaj hallatszódott, veregették a vállam a többiek, nagy vagy, nagy vagy kiáltozták, s Marcsi piásszekrényében, farsangról megmaradt álarcát nyomta valaki a fejemre. Alul rojtos fekete micsoda volt. Addigra már én is megszabadultam sok mindentől. Szinte levegőt sem kaptam, úgy járt belül a szívem, körbetekintve a rojtos kis álarcom mögül, mindenki engem bámult. Kissé szédültem. S azok a szemek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:37
Nem rossz.
#4 papi 2013. 08. 1. csütörtök 11:05
Ez aztán a házibuli
#3 sihupapa 2008. 10. 5. vasárnap 02:20
maszti orgia
#2 smile121 2004. 07. 23. péntek 23:12
erre nem tudok mit mondani
#1 Törté-Net 2004. 07. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?