A+ A-

Egy asszony élete lánya születésnapja után 5. rész

Az előzőekben történtek után kicsit hullámzóak voltak az érzéseim. Kalandjaimról csak Gyuri tudott, lelkiismeret furdalásom volt, ami általában nem sokáig tartott 2 okból sem. Az egyik az, hogy a férjem már nem is nagyon titkolta a szeretőjét, megalázott ezzel. Ő úgy gondolta mindent megtehet, mert én nem dolgozom, ő tart el, nem mehetek el. Alapjába véve igaza volt ezzel, csak minden alázás után jobban éreztem magam, a kalandjaim miatt. Másrészt egy idő után a testem is jelzett, hogy kényeztetésre van szüksége és egy idő után nem bírtam ellenállni. Erre mondta Gyuri, te egy nimfó csaj vagy, egy perverz ribanc, aki nem bírja ki, hogy ne basszák meg. Már nem tiltakoztam, mert ő tudott minden kalandomról. Sokszor találkoztunk, de Gyuri nem tudott kielégíteni.
Aztán egy alkalommal elhívott egy kerti partira, amit Péter és a felesége Ildikó, Gyuri unokahúgának a szülei tartottak. Ők azok, akik úgy tudták, hogy én Gyuri felesége vagyok. Az egész buli Ildikó szüleinél volt egy erdő melletti kertben. Sok szőlő volt, Ildikó apja nagy borász volt. Mikor odaértünk Péter és Ildikó már ott voltak, fura volt az érzés, hogy mindenki tudta a másikról hogy Gyuri Ildikóval is kefél, és Péterrel meg nekem volt az esküvőn kapcsolatom. Ildikó anyja és apja 60-65 éves körüliek voltak, kedvesek. Egy présház volt ott, pince, kis fürdőszoba, wc és egy hatalmas terasz, amire megterítettek. Az alkalom a szülők házassági évfordulója volt, 40 éves házasak voltak. Senkit nem ismertem rajtuk kívül, úgy 20-25 ember lehetett ott.
Miután jöttek a vendégek Ildikó odajött hozzánk és csókkal köszöntötte Gyurit. Miután Ildikó mellét kezdte tapogatni Gyuri, Ildikó mosolyogva nézett rám: hihetetlen hogy te ezt így engeded, hogy a férjed engem tapizzon.
- Ne féltsd őt, nem féltékeny, mondta Gyuri Ildikó mellét fogdosva.
Mikor mindenki megjött, körbeültük a nagy asztalt és mindenki bemutatkozott. Mindenki könnyed ruhában volt, hiszen nyár volt, meleg és egy szőlőskertben voltunk. Rajtam is csak egy térdközépig érő vékony egyberuha volt, alatta a kis bugyival és nagy melltartóval. Voltak fiatal lányok, akik sortba és bikini felsőben voltak csak, a férfiak mind rövidnadrág póló. Jött a pincepörkölt és a többféle bor, a hangulat egyre jobb lett. Gyuri most sem tartóztatta meg magát, simán fogdosta fenekem, melleim, nem zavarta, hogy az asztalnál mindenki láthatja. Persze voltak más párok is, akik nyíltan csókolóztak, a bor megtette a hatását. Egy idő után Gyuri szólt nekem, hogy ne haragudjak, most el kell mennie Ildikóval, mert ha többet iszik nem áll fel a farka. Értettem a szóból, az unokahugicával szeretett volna szexelni. Ildikó már várta és együtt vonultak el valahova.
Persze Péter is észrevette és azonnal mellém ült.
- Szia, láttad, hogy Gyuri félrevonult a feleségemmel?
- Biztos beszélgetnek, hisz unokatestvérek.
- Ugyan már, te is tudod hogy kefélni fognak.
- És mit csináljak? Engem nem zavar.
- Édesem emlékszem még az esküvőről rád, nem nézzük meg a Papa szőlőjét?
Közben kezét a combomra tette és simogatni kezdett egyre feljebb. Észrevettem, hogy Ildikó apja, Károly bácsi is észrevette ezt, így jobbnak láttam felállni. Kimentünk a szőlőbe, nagy lugasok voltak, amikor már nem látszott a ház Péter mohón rámrontott. Csókolni kezdett és keményen tapogatni a melleim.
- Az esküvő óta várom már, hogy ezt az óriási dudát megint megfoghassam, mondta
A ruhám felhúzta teljesen a nyakamig és levette a melltartómat. Az egyik mellem nyalta, harapta, a másikat markolta keményen, másik kezével fenekem tapogatva. Bevallom nem esett rosszul, engedelmesen hagytam és azt is, hogy egy idő után bugyimat lehúzva simogatta puncimat. M ohón gomboltam ki nadrágját és elővettem a farkát, ami már keményen állt. Szopni kezdtem, mikor hirtelen Karcsi bácsi hangját hallottam.
- Mi a fenét csináltok itt, nem szégyellitek magatokat? Megcsalod a lányom te disznó?
Zavartan húztuk fel a ruhánkat.
- Tudod apuka, Ildikó és én megegyeztünk, hogy lehet ilyen.
- Nem hiszem te disznó, gyertek vissza.
Csendben kullogtunk visszafelé, féltem, hogy botrány lesz. Az egyik fa alatt azonban félreérthetetlen zajok hallatszottak és megláttuk, ahogy Ildikó éppen négykézláb áll és Gyuri hátulról keféli. Karcsi bá megrökönyödött hirtelen, aztán nem szólt semmit, csak intett, hogy kövessük. Odahívott a présházhoz minket, majd a pincére mutatott, menjetek le, ott hűvös van.
Lementünk, Péter a hordók között egyből nekem esett. Levette minden ruhámat és ő is levetkőzött. Letérdelve állítottam fel a farkát, majd Péter térdelt le és combjaim közé bújva nyalta puncim. Ekkor vettem csak észre, hogy az öreg Karcsi bácsi nem hagyott ott minket, pár méterről egy kancsó borral a kezében leült egy székre és onnan figyelt minket. Először zavart, de aztán egy hordóra támaszkodtam, előrehajolva. Melleim lógtak lefelé, fenekem felajánlkozva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2018. 05. 31. csütörtök 16:38
szép kis társaság Válaszolok rá!
#8 fiesta14
2018. 05. 29. kedd 12:22
egyszer Gyuribá egyszer Karcsibá? nekem zavaros a vége már. Válaszolok rá!
#7 zoltan611230
2018. 05. 29. kedd 06:35
Ugyan olyan mint az előzőek ,de jó . Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 05. 28. hétfő 17:29
Jó,de kezd sablonos lenni. Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 05. 28. hétfő 12:37
Nagyonjó, ígykell egy nőt jól megtömni. Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2018. 05. 28. hétfő 07:01
Kezd monotonná válni , semmi új ötlet. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 05. 28. hétfő 06:48
Ez is jòl sikerūlt Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 28. hétfő 04:55
Na végre, újra új írás van tőled és a szokásos 10 pontos. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!