A+ A-

Dévédé 3. rész

A dévédé I. és II. rész befejező folytatása, egy estről...
... Benn álltam a tusolóban, és folyt rám a melegvíz, már egy jó ideje. Ez egy klassz bojler Maráéknál, rögtön olyan víz jön, ami nem forró, és nem hideg. Otthon sokat kell játszani amíg eltalálom a megfelelő hőfokot. Folyattam a hajamra, a fejemre, nyakamra, és onnét fogva le, a vizet. Néztem, amint a vízsugarak magukkal ragadják a hasamon megkötni kezdő spermafolyamot. A java már oda volt, de, a még ott levőket most felkapta a vízáramlás és elkülönülten, ott ment a lefolyórész felé mind. Zsibbadt voltam és az átélt szexélmények folytán kissé felpörgetett állapotban, ugyanakkor meg kielégülten fáradt is. Ez utóbbi, néhány percre győzött, az izgatottságom felett. Ha lehetne egy kicsit állva a tusolóba aludni, akkor most megtenném, miközben folyik rám a víz.
Átszappanoztam a testem. Ott lent, ahol Karcsi lövedéke rám jött, ott jobban átmostam. Kicsit szégyelltem magam, itt tusolás közben, és azon agyaltam, hogy most mit gondolhatnak rólam a többiek. Iszonyatos kettősség dolgozott bennem. Egyik oldalról, szexuálisan felizgultam, sőt évszázados gátlásaimat legyőzve, fel tudtam izgatni egy társaság férfi tagjait, nem túl tökéletes testi mivoltom ellenére. A sok csalódás után ez azért, emeli az önbecsülésemet, még ha nem is az a fajta dolog, amivel az ember villog társaságban, de valahogy mégis... Másrészről, pedig hagyományos nevelést kaptam, anyámék, ha megtudnák az iménti "bemutatóm", tuti lefejeznének, de legalább is kitagadnának. Sajnáltam az emberem is, belegondolni se nagyon mertem, mi lesz ha megtudja.
"Ha valamit két ember tud, azt mindenki tudja" - mondogatta anyám gyerekkoromban. Most amikor e sorokat írom, már nem izgat a dolog, mert a történtek után félévvel szétmentünk, de nem emiatt. Egyszerűen nem stimmeltünk össze. Engem nem köt le a politikai viszonyok megvitatása, a gazdasági helyzet se nagyon hozott lázba, őt meg nem érdekelték a sporteredményeim, és kirándulni is utált... Amikor nálunk vagyunk, politikai műsorok orrvérzésig... De leginkább az zavart, hogy durván, támadóan rámripakodott, lassan mindenért. Egy ilyennél hagytam ott a Tesco-ban Ez van.
De akkor ott abban a fürdőszobában, legszívesebben elfutottam volna messzire. Ahogy tovább gondoltam a dolgokat, egyre inkább a sírás vett erőt rajtam. Aztán ott bőgtem a tusolóba, s a könnyeim, a testem megtisztulásával együtt keveredve ballagott a lefolyó felé, tovább, a lemenő vízzel. Nem tudom meddig állhattam ott a víz alatt, amikor egyszer csak valaki igen "diszkréten" verni kezdte az ajtót, és afelől érdeklődött, hogy belefulladtam e a lefolyóba, vagy mi van. Emese hangját hallottam, a túloldalról. Megkérdeztem, hogy egyedül van-e. Egyedül volt. Fél lábbal a tusolóba, fél lábbal kilépve, kinyitottam neki az ajtó, nem tudván mi olyan sürgős...
Emese állt ott anyapucéron, rázogatta a kezét, valamit törülgetett a vállán, a haja meg, mintha végigcsinált volna két edzést is szünet nélkül, izzadtan összeragadva tapadt a testéhez. Tisztára olyan benyomást keltett, mint aki épp átrohant egy nagy zivatar alatt, és mindene elázott...
- Engedj már a tusolóba, ezek a hülyék rámrázták mindenüket.
- Mi van?
- Ahogy kimentél öregem, tudod én masztiztam ott nyilvánosan nekik, ezek meg mind körülvettek, és a lükék sorba rámverték a farkukat, nézd a hajam... a francba a múlt héten daueroltattam. Ahogy ezeket mondta, már benn állt a meleg tus alatt. Buborékozva, a víz alól kifújogatva, örült a tusolásnak.
- Láttad volna a Sanyit, apám ekkora dákót még életembe nem láttam - magyarázott a tus alól. Hát le is szoptam, teljesen. Amikor elment, nem engedtem le a torkomon rögtön, hanem kidugtam a nyelvemen. Na hallod, akkor szabadult el minden, anyám, gondolhatod egy pasi nyal, kettő közben meg a fejemre élvez... amikor ideért eszébe jutott a haja, beállt teljes fejtartásban a vízsugár alá...
- Nincs arra egy sampon?
Adtam, aztán arra kért, mossam át én, a haját, mert nem szeretné ha olyan maradna, és hát én látom legalább. Háttal állva, akkor láttam meg igazán, hogy egyadta ragacs a haja. Csíkokban állt rajta a fiúk élvezetének egy-egy része. Sikamlós, nyúlós tapintású volt Mesi haja, alapban, egy-egy helyen teljesen összeállva, nem tudom, hogy lehet ezt kifésülni egyszer.
- Ezt hogy csináltad, hogy hátulról is tiszta egy trutyi vagy?
- Hát figyelj, a pasas aki nyalt, nem hagyta abba, én meg össze-vissza rángatódzva élvezgettem, nem tudom hányszor. Tudod ilyenkor olyan érzékeny ott lent, és hát ráhajoltam a pasi fejére akkor csak épp hozzámért a nyelve, és akkor egy páran eltaláltak azt hiszem hátulról, az lehet az amit most látsz, de szedd már ki, légyszi...
Ott mostam, Emese szőkés hajából a spermanyomokat. Masszíroztam a fejét a kezemmel, és a hab lassanként feloldódott a férfi élvezések termékeivel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2016. 11. 14. hétfő 21:09
Még mindig nagy kedvencem!
#5 deajk2008 2016. 11. 12. szombat 11:51
szeretem a gruppenszexet... 8p
#4 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:38
Egész jó.
#3 papi 2013. 08. 1. csütörtök 11:06
Nem rossz
#2 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:11
Hanake Viktória történeteinél nem nagyon olvastam jobbat (na persze a nagy klasszikus, a Szerenád kivételével). Kár, hogy abbahagyta az írást... :
#1 Törté-Net 2004. 07. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?