A+ A-

A munkatársnő 3. rész

Az elmúlt munkahelyi akció után Éva ugyanúgy viselkedett, mint az előző incidens alkalmával. Napokig úgy csinált, mintha nem is történt volna semmi köztünk, azután egy unalmas keddi napon odajött hozzám, egész közel:
- Nincs kedved felugrani a hozzám szombaton este? - vékony hangja szinte esdeklőnek tűnt számomra
- De. Nagyon szívesen. Vigyek valamit? - agyam már ezerrel pergett, s egymást követték a huncut gondolatok
- Nem kell semmit sem hoznod. A feltételek a szokásosak, s ha betartod őket, akkor valami új, és nagyszerű élménnyel lehetsz gazdagabb.
- A feltételek!?
- Igen. Az egyik, hogy addig nem játszhatsz magaddal, a másik pedig, hogy mindenben az én utasításomat kell követned! - hangja itt már inkább szigorú volt mint esdeklő
- Rendben! - vágtam rá azonnal a választ, mert féltem egy kicsit, hogy meggondolja magát - este 7 - re ott vagyok nálad
- Legyen inkább 9, de egy percet sem késhetsz! - felemelt mutatóújjával nyomatékosította állítását, s ezzel a végszóval köszönt el tőlem.
Azt ugye mondanom sem kell, milyen sokáig tartott az a négy nap szombatig. Minden alkalommal, amikor megláttam egy csinos lányt az utcán, eszembe jutott a szombat este. Minden egyes percben, amikor megláttam a munkahelyünkön Évát, csak egy bizonyos dologra tudtam gondolni. A farkam kezdett önálló életet élni, mert akarva akaratlanul is, a legkisebb erotikus gondolatomra is megtelt vérrel. Időnként pattanásig feszült a nadrágomban, és elkezdett tehetetlenül lüktetni. Nagy önuralomra volt szükségem, hogy egy - egy nehezebb pillanatban ne engedjek egy kicsit a szorításon.
Ha nagyon lassan is, de elérkezett a szombat. Valójában nem terveztem semmit sem erre a hétvégére, így teljesen ráértem. Nagyon lassan múlt az idő. Délelőtt megpróbáltam olvasni, de nem tudtam a szövegre koncentrálni. Délután elmentem a közeli uszodába egy kicsit lehűteni, és kifárasztani magam, de ez se volt valami jó ötlet: az uszoda telis tele volt csinos fiatal lányokkal. Én pedig úgy vettem észre, hogy ezek a lányok mind engem figyelnek, és kacér mosolyukkal buja gondolatokat ébresztenek elmémben. Igen gyorsan le kellett lépnem, mielőtt az úszómester kidobna perverz "fürdőgatyám" miatt.
Hazaérkezésem után belefeküdtem egy teli kád forró vizbe, majd miután jól kiáztattam magam megborotválkoztam, és megpróbáltam magam kicsinosítani. Este 7 - kor már nem tudtam otthon maradni. Elindultam Évához. Valójában nagyon közel lakik hozzám, de most inkább egy jó nagy kerülőutat választottam. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy újra összeesküdött ellenem a sors, és olyan kerekded és buja idomokkal büszkélkedő lányokat sodort utamba, akikről azt gondoltam eddig, hogy ilyeneket csak rajzolni lehet. Persze mindegyikük olyan ruhában volt, amit itt - ott meglengetett egy kicsit az esti fuvallat, hogy többet lehet látni, mint sejteni.
9 óra előtt 5 perccel érkeztem Éva lakásának ajtaja elé. Furcsán éreztem magam. Egy kicsit szédültem, mintha spicces lennék, de ma még nem is ittam semmit. Arcom kipirult, és gyorsabban kezdtem szedni a levegőt. Arra emlékeztetett ez az érzés, amikor tinédzser koromban szerelmes voltam, és az első csókra készülődtem a szomszád kislánnyal. Nyeltem egy nagyot, és becsöngettem.
Alig kellett várnom, és Éva már nyitotta is ki az ajtót. Meglepődtem, mert nem volt rajta semmi szexis ruha, csak egy rövidnadrág, és egy újatlan póló, amely bőven ki volt töltve gyönyörű melleivel.
- Gyere beljebb, és helyezd magad kényelembe - hívott a lakásba, miközben két puszit is adott. Édes illatot éreztem rajta. Nehéz, édes illatot. Leültem a legközelebbi fotelba.
- Hozhatok valamit inni - úgy éreztem hangjából csak úgy áradt az erotika. Kértem egy töményet, és azon gondolkodtam, hogy vajon milyen játékokat talált ki az én kis Évám.
- Ezt idd meg gyorsan - jött vissza a konyhából, kezében egy pohárral - utána fürödj meg - mutatott a fürdőszoba irányába - és feküdj az ágyra!
Úgy éreztem itt nincs helye a tétovázásnak, és a kérdezősködésnek, azt tettem amit mondott. Az ital whiskey volt, és csak három nagy korttyal tudtam csak elfogyasztani. A fürdőben egy kissé meglepődtem azon, hogy van férfi tusfürdő, de hamar túltettem magam rajta. Gyorsan lekapkodtam a ruháimat, és beálltam a zuhany alá. Eszembe jutott a gondolat, hogy lehet hogy Éva utánam jön, és együtt folytatjuk a tisztálkodást, de Éva hangja repített vissza a való világba - Mit szöszmötölsz annyit, gyere már!
Amilyen gyorsan csak lehet befejeztem a tisztálkodást, és kiugrottam a zuhany alól. Törölközés közben vettem észre, hogy a farkam már újra teljes nagyságában pompázik. Az első gondolatom az volt, hogy így nem jelenhetek meg Éva előtt, de az se lenne jó, ha megvárnám míg lekonyul, mert az időbe telne, Éva pedig igen türelmetlenül vár rám a szobában. Vettem egy mély lélegzetet, és ahogy voltam kiléptem a fürdőből:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 07:23
Tetszett!
#8 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:58
Elmegy.
#7 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:54
Nem rossz.
#6 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:15
Nagyon jó.
#5 vlado 2007. 09. 3. hétfő 18:18
én is beszállnék
#4 tommy11 2007. 08. 1. szerda 20:10
Erre mondják,hogy huhhhhhh...:)))Szerintem nagyon jó!
#3 Törté-Net 2007. 07. 25. szerda 10:26
Elnézést, elírtuk, javítottuk, köszönet a jelzésért!
#2 Tüse 2007. 07. 25. szerda 08:51
Ez mitől hetero ?
#1 Törté-Net 2007. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?