A+ A-

A munkatársnő 2. rész

A különös incidens után napokig aggódtam, hogy mi lesz velünk a munkahelyen. Féltem, hogy Éva majd beárul a főnöknél, vagy esetleg kibeszélnek majd engem a többi munkatársnővel. A félelmem, és aggodalmam feleslegesnek bizonyult, mert az elkövetkező napokban Éva úgy viselkedett velem mint azelőtt, és a munkatársaim sem szóltak be, nem tettek kétértelmű megjegyzéseket.
Már azt hittem, hogy csak a képzeletem játszott velem, amikor egyik nap ebédidőben ültem a konyhában, és kanalaztam a levesemet, mikor bejött Éva.
- Már nagyon vártam, hogy kettesben maradjunk - mosolyodott el - szeretnék valamit kérni tőled - fejét enyhén lehajtotta, miközben rámvillantotta kacér szemeit.
- Hallgatlak - tudtam nagy nehezen kinyögni, miközben azon igyekeztem, hogy ne akadjon meg a torkomon a falat.
- Arra kérlek, hogy most két hétig ne élj szexuális életet, és a farkadat se verd ki!
- OK. - bólintottam, s mielőtt bármit kérdezhettem volna már újra egyedül voltam a konyhában. Egyedül a vadul kavargó gondolataimmal.
Ami ezek után jött, az maga volt a kínszenvedés. Éva minden nap kitalált valamit, amivel engem "bosszanthatott". Egyik nap nekem jött "véletlenül" , úgy hogy a melleit teljesen hozzám nyomta. Másik nap a fenekét dörgölte hozzám, amikor senki sem figyelt az irodában. Egy alkalommal csak odajött hozzám, és lazán elkapta a farkamat a nadrágon keresztül, és jól megcsavargatta. De minden alkalommal, mire reagálhattam volna, addigra gyorsan eliszkolt. Már majdnem letelt a két hét, amikor éppen azon gondolkodtam, hogy vajon milyen meglepetést tartogat nekem Éva a határidő végére, amikor váratlanul odahajolt hozzám, és a fülembe súgta, hogy vár engem a női Wc-ben 2 perc múlva. Rögtön az órámra néztem, és mielőtt bármit is mondhattam volna Éva újra eltűnt. Volt munkám bőven, de ha Éva azt mondta hogy legyek ott a női WC-ben, akkor nincs más lehetőség, menni kell.
Kicsit zavarban voltam, hogy mi van, ha ez valami trükk, és nem is ő lesz a WC-ben, hanem valaki más. Vagy valaki más meglát, és megkérdezi, hogy miért a női részlegbe megyek. De az agyam helyett újra a farkam döntött. Felálltam, és elindultam a női WC felé. A munkahelyemen úgy helyezkedik el a WC, hogy van egy közös előrész, ahol kezet lehet mosni, és innen nyílik a külön női és férfi rész. Amikor beléptem a közös részbe, már vadul zakatolt a fejem, és a pajzán gondolataimnak köszönve a farkam is elkezdett mocorogni a fészkében. Volt még egy utolsó gondolatom, ami azt a kérdést feszegette, hogy bele kellene-e mennem ebbe a játékba, de ezen gyorsan túltettem magam, s egy nagy sóhaj közben benyitottam a bal oldali női mosdóba.
Éva már ott várt rám. Lehajtotta az ülőkét, és ráült. Villámgyorsan becsuktam magam mögött az ajtót, és gondosan bezártam. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mert egyrészt igen erősen feszélyezett a helyzet, hogy az egyik munkatársnőmmel bezárkóztunk a WC-be, miközben a többi munkatárs alig pár méterrel arrébb dolgozik, valamint nagyon szűk volt a hely. Tovább növelte izgatottságomat, hogy amióta beléptem a mosdóba, Éva csak nézett rám a csillogó szemeivel, és mosolygott, de nem szólt semmit. Én nem mertem kezdeményezni, és megszólalni sem tudtam. Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telhetett el így, talán 7-8 perc, talán 1, amikor Éva megtörte a csendet:
- Vedd elő az elhanyagolt farkadat, és élvezz a számba! - így szólt az utasítás.
Nekem sem kellett kétszer mondani, már toltam is le a nadrágomat és a gatyámat is egyszerre. Éva nem vett le magáról semmit, csak előrehajolt kicsit ültében, hogy elérje ajkaival a farkamat.
Először csak a nyelvével érintette mag a makkomat, amit varázsütésként éltem meg, a farkam pedig pillanatok alatt elérte maximális méretét és keménységét. Éva mind a két kezével elkapta a farkamat, majd egy erőteljes mozdulattal letolta újait a tövére, és kicsit elszorította. Ekkor egy pillanatra abbahagyta a nyalogatást, fejét hátrahúzta, hogy megcsodálja teljes méretében feszülő farkamat, majd mint aki elégedett a látottakkal, elmosolyodott, rámpillantott egy másodpercre, és vadul bekapta a végét. Ekkor ajtónyitást hallottam. Valaki bejött a mosdóba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:50
Ez már nem tetszett.
#5 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:51
Nem rossz.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:14
Elég jó.
#3 sihupapa 2008. 11. 5. szerda 05:43
kissé bizar szitú.
#2 Orgazmaker 2007. 07. 17. kedd 22:58
Ahogy ígértem 10!!! :))))
Folytatást!!!
#1 Törté-Net 2006. 12. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?