A+ A-

A munkatársnő 4. rész

Néhány perc elteltével, amikor már kezdtem magam egy kicsit összeszedni, kavarogtak a gondolataim. Éva még mindig rajtam feküdt. A farkam még mindig a fenekében volt, úgy dőlt hátra. Pár perc múlva visszajött a srác a zuhanyozóból, és három poharat hozott, amelyek félig voltak valamilyen tömény itallal. Éva ekkor elkezdett egy kicsit mocorogni rajtam, és ennek következtében kicsúszott a fenekéből az összezsugorodott farkam. Ekkor felguggolt, és szabályosan a farkamra csorgatta a fenekéből szivárgó spermámat. A másik srác olyan nagy mennyiségű adagot spriccelt Éva puncijába az imént, hogy még mindig csordogált a lé onnan is. Mikor elapadt a forrás, munkatársnőm lemászott rólam, és elkért a másik sráctól két poharat. Egy kicsit feljebb emeltem a fejemet, hogy jobban szemügyre vegyem a már teljesen spermában tocsogó farkamat. Szokatlan látvány fogadott.
A munkatársnőm elvette a sráctól az italokat, majd odaült mellém az ágyra. Kioldotta a számra tekert rongyot, és mielőtt bármit is tudtam volna mondani, vagy kérdezni, belémöntötte az italt. Annyira zavarban voltam, és annyi gondolat kószált a fejemben, hogy nem emlékszem az izére, csak arra, hogy sok volt egyszerre. Oly sok mindent szerettem volna kérdezni Évától, de egyrészt nem is tudtam, hogy melyik kérdéssel kezdjem, illetve féltem is egy kicsit, hogy a kíváncsiságomnak hangot adva elrontom a játékot. Így hát csendben maradtam. Ő is megitta az italát, majd odaugrott a sráchoz, és az ágyra húzta.
Elég volt néhány erős nyelvcsapás Éva részéről, és a srác farka már újra teljes méretében pompázott, és egy cseppet sem volt elhanyagolható méretű. A munkatársnőm kihasználva az alkalmat, az előbb márt ismerté tett pozícióba helyezkedett. Szétterpesztve a lábait, punciját a fejem fölé helyezte, és rámhajolt. Mikor a srác Éva mögé térdelt, és szépen behelyezte vörösen lüktető makkját Éva szeméremajkai közé, a munkatársnőm teljesen rámfeküdt. Ezzel hozzámpréselte melleit, melyeknek merev bimbói szinte a testembe fúródtak. A punciját az arcomra helyezte, és vele együtt a másik srác farkát is. Nem is tudtam igazán mit gondoljak, vagy mit is csináljak. Ott volt egy gyönyörű punci az orrom előtt amit gyönyörűség volna nyalogatni, de viszont ott volt benne egy másik férfi farka is. Még soha nem voltam ilyen intim közelségbe más férfivel. Ez egy kicsit zavart is, meg egy kicsit kíváncsivá is tett az újdonság varázsa.
Mintha csak a fel nem tett kérdéseimre szeretett volna válaszolni, Éva ráhajolt a farkamra, és elkezdte nyalogatni. Eszembe jutott, hogy a farkamat még mindig teljesen beborítja a saját, és a másik srác spermája. Mikor belegondoltam, hogy a munkatársnőm most ettől akarja megtisztítani a legnemesebb testrészemet, egy pillanat alatt megteltem vérrel, és újra teljes méretében pompázott a farkam. Ekkor a lány bekapta a farkam, és elkezdte szopni. Olyan tökéletesen csinálta, hogy teljesen elvesztettem az eszem, és csak arra gondoltam, hogy ezt bizony viszonoznom kell. Megnedvesítettem az ajkamat, elkezdtem Éva punciját nyalogatni. Ekkor már nem zavart a benne ütemesen munkálkodó srác farka sem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.51 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 07:28
Ez közepes!
#5 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 19:00
Gyenge.
#4 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:56
Nem rossz
#3 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:15
Egész jó.
#2 sihupapa 2009. 03. 17. kedd 19:51
volt már jobb is
#1 Törté-Net 2009. 03. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?