A+ A-

A munkatársnő 1. rész

Egy irodában dolgozom számítógépen, ahol egy időben annyi volt a munka, hogy néha hétvégén is kellett dolgozni. Egyik alkalommal szombaton úgy alakult a dolog, hogy a recepcióslány és én voltunk csak benn az irodában.
Éva 21 éves volt, én pedig 32. Hosszú fekete haja teljesen harmonizált éjfekete szemeivel. Fehér vékonypántos felső volt rajta, ami egyrészt igencsak kiemelte napozástól barna fiatal feszes bőrét, valamint látni engedte, hogy nincs rajta melltartó. Ezt egy kicsit furcsának is tartottam, ugyanis kerek, méretes almamelleinek látványától arra gondolna az ember, hogy ezeknek a melleknek igencsak gravitálniuk kellene, de ezek a mellek csúfot űztek a fizikával. Apró fekete miniszoknyája csak arra volt jó, hogy határt képezzen keskeny csípője és hosszú izmos combjai között.
Egész idő alatt csak őt figyeltem. Arra vártam, hogy mikor fog lehajolni egy kicsit, hogy még többet láthassak a melleiből. Türelmetlenkedtem, hogy mikor cseréli fel újra keresztberakott lábait, mert ilyenkor mindig egy kicsit feljebb csúszott a miniszoknya, és minden ilyen alkalommal többet lehetett látni combjának belső feléből is.
Mivel nem tudtam kulturáltan és illedelmesen a munkámra figyelni, egy idő múlva Éva is észrevette rajtam, hogy milyen hatással van rám. Annyira tetszett neki a szituáció, hogy még jobban rájátszott. Egyre gyakrabban kezdett lehajolni, és a szeme sarkából nézte, hogy én hogyan reagálok. Amikor elsétált mellettem, akkor pedig állandóan hozzámsímult, hol a feszes fenekét nyomta gyengéden hozzám, hol pedig látványosan felizgult melleivel érintette meg az izgalomtól már teljesen remegő testemet. Az egyik ilyen huncut alkalommal úgy sikerült, hogy éppen előttem állt, amikor előrehajolt, és fenekét bőszen meredező farkamhoz nyomta. Egy pillanatra beleremegtem az izgalomba, amitől a farkam pont a két fenékdomb közé került, s nagy zavaromban erőteljesen elkaptam két oldalról a fenekét. Ha nem lett volna rajtunk ruha valószínűleg fel is nyársaltam volna.
- Hoppá - szólalt meg egy kissé megdöbbenve, és látszott rajta, hogy erre azért nemigazán számított, de úgy maradt lehajolva, és nem mozdult. Egy végtelennek tűnő pillanat után hátranézett rám, majd szép lassan felegyenesedett, felnézett rám, és megkérdezte tőlem, hogy most mitévők legyünk. Mellbimbói úgy feszültek a vékony felső alatt, hogy már azt hittem kiszúrják a szemeimet.
- Felőlem akár folytathatnánk is...- szólaltam meg lassan, ahogy feleszméltem
- Oké! - jött a gyors és meglepő válasz - de van egy feltételem!
- Benne vagyok! - bármit elfogadtam volna - Mi a feltétel?
- Azt teszed amit én mondok, kérdés nélkül! - nyomatékként csípőre tette a kezeit.
- Rendben! - egyeztem bele, és már azon járt az agyam, hogy vajon mit kell tennem.
- Először is vedd elő a farkad, és mutasd meg, hogy érdemes-e egyáltalán arra, hogy foglalkozzunk vele!
- Jó, de előbb nem zárjuk be az irodát? - kissé ugyanis aggódtam amiatt, hogy bárki betoppanhat, miközben én a farkammal játszok.
- Azt mondtad azt teszed amit mondok, kérdés nélkül. Felőlem abba is hagyhatjuk!
- Ne, ne - bukott ki belőlem azonnal, és már húztam is le a zipzárt a nadrágomon.
Közben körbenéztem, és megnyugodtam, mert valójában egy kis beszögelésben voltunk. Tehát ha jön valaki, akkor előbb fogjuk meghallani az ajtónyitást, és csak utána fog meglátni, aki bejön. Remélem lesz majd annyi időm, hogy rendbeszedjem magam, ha úgy alakul a helyzet. Mikor lehúztam a gatyámat, még egy röpke pillanatra tétováztam, majd kivágódott a gatya rejtekéből a már erőssen duzzadó és vörösödő farkam.
- Nem rossz. - volt az egyszerű válasz, majd Éva jobb kezével megmarkolta, megszorította kissé a farkamat, és csavart rajta néhányat.
Egy pillanatra ledöbbentem, mert eszembe jutott, hogy valójában mit is csinálunk. Itt vagyunk a munkahelyünkön, a nadrágomból kiáll a farkam, és az egyik kolléganőm úgy csavargatja, mintha minden nap ezt csinálta volna. Kicsit zavarba is jöttem, de már túl voltam azon a ponton ahol még tudtam volna józanul gondolkozni.
- Most pedig nyalj ki szépen! - Éva szigorú hangja repített vissza a valóságba. Elengedett, felült az egyik íróasztal szélére, és a bal lábát is felrakta maga mellé. A miniszoknyája teljesen felcsúszott a csípőjére, és elém tárult fazonra borotvált, fekete puncija. Meglepődtem hogy nincs rajta bugyi, de hamar túltettem magam rajta. Mikor letérdeltem és a lábai közé raktam a fejem éreztem a nedvező puncijának illatát. Óvatosan széthúztam a szeméremajkait, és gyengéden megnyaltam Éva csiklóját. Egy halk nyögéssel nyugtázta, hogy jól csinálom. Ettől felbátorodtam kissé, és most már két kézzel húztam szét a szeméremajkait, nyelvemmel pedig elkezdtem játszani a punciban. Két perc sem telt el, amikor a munkám megtette a hatását. Éva teste egy hangos nyögés közepette hátrahanyatlott az íróasztalra, ívbe feszült, és mint egy kis patak úgy ontotta a számba a folyadékot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:47
Jó.
#5 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:29
Egész jó.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:14
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 11. 5. szerda 05:38
jó.
#2 Orgazmaker 2006. 08. 25. péntek 19:58
Hmm...tetszett.:)).Várom a folytatást, ha az is dominás lesz. Ez most 9, a következő lehet hogy 10 lesz.....
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?