A+ A-

Anita bűnhődése 1. rész

Anita döbbenten hallgatott miközben a bíró felolvasta az ítéletet.
Kábítószer birtoklásért tíz év szigorított javító-nevelő intézetben letöltendő szabadságvesztésre és kényszermunkára mint főbüntetésre, mellékbüntetésként pedig 30 vesszőcsapásra ítélték. Pedig nem is tudott róla mi van abban a táskában amit a barátja hagyott a lakásán. Hiába mondta ezt el, a bíróság nem volt kíváncsi az érveire. Az egész tárgyalás fél óráig tartott és már vezette is ki a két fegyőrnő. Végig vezették egy hosszú folyosón, lementek egy lépcsőn, végig mentek egy újabb folyosón ahonnan több ajtó nyílott. Az egyik őre kinyitott egy szekrényt és kivett belőle egy fehér vászonruhát, majd kinyitotta az egyik ajtót.
- Rövidesen megkapod a kiszabott testi fenyítést, azt követően pedig átszállítunk az intézetbe. Most vetkőzz le és vedd fel ezt a ruhát. A saját ruháidat hajtogasd össze és hagyd a padon!
Anita belépett a 2-szer 2 méteres helyiségbe ahol csak egy pad volt és máris bezárult mögötte az ajtó.
Megnézte a kapott ruhát ami egy fehér vászonból készült, meglehetősen rövid, ujjatlan szoknyaruha volt. Lassan levetkőzött. Levette kardigánját, pólóját, kilépett cipőjéből, kibújt a farmerből, a nadrágszíjat kihúzta és összetekerte, levette zokniját, melltartóját, majd végül kibújt bugyijából és magára húzta a kapott ruhát. Megfelelő méretű volt. Elrendezte a ruhákat a padon és leült melléjük felhúzott lábakkal mert a kőpadló hidege átjárta egész testét. Úgy érezte egy örökkévalóság telt el rettegésben, remegve a félelemtől mire nyílt az ajtó és megjelent ugyanaz a két fegyőrnő.
- Gyere ki - mondta az egyik.
Ahogy kilépett a másik őr megfogta kezeit és a háta mögött összebilincselte a csuklóit.
Két emeletet mentek lefelé egy lépcsőn egy újabb ablaktalan folyosón keresztül egy közepes méretű terembe értek. A helyiség összes berendezése egy deresként funkcionáló padból, egy plafonra erősített csigából egy vesszőket és korbácsokat tartalmazó állványból, egy asztalból és néhány székből állt. Az asztal mögött egy magas erőteljes középkorú nő állt olyan egyenruhában mint amit az őrök is viseltek.
- ... Anitát fenyítésre előállítottuk - mondta Anita egyik kísérője.
A nő bólintott majd rövid keresgélés után elővett az asztalról egy papírt amiről felolvasta a testi fenyítésre vonatkozó ítéletet, majd így folyatta:
- A vonatkozó szabályok szerint a büntetést nedves mogyorófavesszővel egy sorozatban szolgáltatjuk ki a meztelen fenekedre. A végrehajtás alatt a büntetőpadon fekszel. Ha a büntetés alatt elájulsz, akkor az egész eljárást meg kell ismételni. Megértetted?
- Igen.
- Nem jó. Ha hozzánk szólsz akkor mindig hozzá kell tenned, hogy felügyelőnő. Hogy megjegyezd, a büntetésen kívül öt-öt vesssző-csapást kapsz a talpadra is. Most hajtsd fel a ruhádat és feküdj a deresre!
- Igen, felügyelőnő - mondta Anita és remegő lábakkal engedelmeskedett az utasításnak.
Két kísérője karjait és lábait erősen odaszíjazta a padhoz majd egy széles bőrszíjjal derekát is rögzítették megakadályozva minden mozgásban. Anita látta, hogy a felügyelőnő levesz az állványról egy kb. egy centiméter vastag mogyorófavesszőt és érezte ahogy a nedves fa végigsimítja a fenekét. Aztán suhogást hallott és csípős fájdalom öntötte el a fenekét - egy - hallotta a felügyelőnő hangját majd a vessző újra és újra lesújtott. A lány úgy érezte, hogy széthasad a feneke, bár kínzója vigyázott rá, hogy ne üssön kétszer ugyanarra a helyre. A tizedik csapásig összeszorított fogakkal sikerült elviselnie a fájdalmat, de ezt követően egyre hangosabba kiáltások törtek elő torkából, ám kötelékei megakadályozták hogy kitérjen a fájdalom elől. Végre megkapta a harmincadik csapást is és érezte ahogy bokáit eloldozzák.
- Még nem végeztünk, az előbbi tiszteletlen viselkedésedért még nem kaptad meg a magadét. Szonja, tartsd meg a lábait - utasította a felügyelőnő Anita egyik kísérőjét.
A fekete hajú fegyőrnő lovaglóülésben helyezkedett el Anita hátán és térdben meghajlítva megfogta a lány bokáit.
- Felváltva fogom ütni a két talpadat, Szonja pedig számolja.
A talpalás fájdalmasabb volt mint a fenekelés, ráadásul egy-egy plusz ütést is kapott Szonja kérésére, mert próbálta elhúzni a lábait. Végre eloldozták és felállhatott.
- Köszönd meg a nevelést - súgta neki Szonja.
- Köszönöm, hogy megbüntetett felügyelőnő - mondta Anita, miközben óvatosan megtapogatta sajgó fenekét.
Ismét összebilincselték a csuklóit és visszavezették ugyanabba a cellába ahol nem rég átöltözött. Útközben nehezére esett a járás megkínzott talpain és a kőpadló hidege most kellemesen hűsítette. Mikor magára maradt óvatosan leült a padra és a falnak támaszkodva pihenni próbált. Ruhái eltűntek. Nem tudta mennyi idő telt el így, egyszer csak nyílt az ajtó és Szonja jelent meg kezében egy tányérral és egy sárga műanyag bögrével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 domlex 2018. 03. 9. péntek 14:57
A történet majdnem tökéletes, de a nő elég szánalomra méltó, miután kiderül hogy ártatlanul került fegyházba.
Ki kellett volna hagyni belőle hogy ártatlan, így egy fokkal sajnálatosabb, mint élvezetes olvasmány. 8 pont.
#13 deajk2008 2018. 01. 23. kedd 14:32
Tetszik a bilincselős szex ... 8p
#12 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:02
Jó a kezdés.
#11 pet 2004. 08. 31. kedd 14:26
Az ötlet jó! hasonlóval találkoztam már angolul, ott a biró 2 hölgyet itél el,de csak nádpálcázás (talán 30?) van börtön nincs! Igazságmagja is van a novellának. 2 ausztál 16-17 éves lányt kaptak el talán Taiföldön (vagy Malaysia?) kábitószerrel történő visszaélés miatt: mind a kettőt 8 nádpáca ütésre itélte a biróság és kiutasitották őket az országból. Óriási tömeg várta őket a repülőtéren.Nagy visszhangja volt a dolognak.
A börtön dolog kissé mintha tulzó volna, dehát izlések és pofonok...
#10 Hardmaster 2003. 05. 13. kedd 18:30
Eddig tetszik, és elég reális is. Persze nem szabad elfelejteni, hogy itt is hiányzik az s/m sava-borsa, az önkéntesség, ám ez a szituáció nem is arra épül. Úgyhogy várom a folytatást.
#9 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 14:10
Hát azt hiszem én is egy kicsit "finomlélek" lennék, mert én is hiányoltam legalább egy minimális érzelmet a történetből! Amúgy s/m kategóriában nem érheti szó a sztory "háza elejét", valóban szép munka!
#8 Allfonz 2003. 05. 12. hétfő 00:09
Tetszik a történet, csak egy kicsit durva. Ennek ellenére nagyon izgató.
Úgy látom eléggé beindult itt most az élet, sok új írást lehet olvasni, és egyre jobbak is vannak köztük. Ez ugye arra sarkalja az embert, hogy maga is fabrikáljon valami hasonlót, a saját szája íze szerint.
#7 XXX 2003. 05. 11. vasárnap 22:31
Mi a büdös francnak kell ilyen???
Komolyan, ebben mi az izgató, mert szerintem semmi.......
#6 TheChronic 2003. 05. 11. vasárnap 21:34
Durva,de igazán izgató,nem úgy,mint az elözö intézeti témájú sorozat.Én csak egy kicsit az érzelmi kötödést hiányolom,ami a master-slave témájú írásokban jelen van,de lehet,csak én vagyok ilyen finomlélek.
Egyébként tényleg hibátlanul van megírva,technikailag példaszerű.Remélem,a folytatás is tartja a színvonalat mind a technikai,mind a tartalmi vonatkozásokban.
#5 2003. 05. 11. vasárnap 11:43
Mindenben csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is tetszik! Remélem valóban lesz folytatás!
A talpalásért külön pont jár!
#4 st 2003. 05. 11. vasárnap 09:36
Tetszik! Folytasd kerlek!
#3 tiborg 2003. 05. 11. vasárnap 07:42
Hogy lehet az, hogy ezek a történetek ilyen qrva jól vannak megírva? A heteroknak meg nagyrésze gagyi.Ti, kedves sm-írók: nem akartok néha mást is írni? Én nem vagyok egy sm-rajongó, de az leszek, ha nem emelkedik a többi kategória színvonala.Ez megérdemel egy 9-est.
#2 Squito 2003. 05. 11. vasárnap 07:01
Szívesen lennék ilyen helyen felügyelő...
#1 Törté-Net 2003. 05. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?