A+ A-

Anita bűnhődése 2. rész

Anita arra ébredt hogy a plafonon levő égő az arcába világított és kicsapódott az ajtó.
- Kelj fel te ribanc! - üvöltött rá a felügyelőnő.
A lány felkelt és megállt az ágy mellett.
- Térdre te kurva, elfelejtetted, hogy mit kell tenned ha bárki bejön hozzád? Majd emlékeztetlek rá.
A felügyelőnő kikapcsolta a lányt a falhoz rögzítő láncot és kitaszította a folyosóra, majd a szemben levő helyiségbe. Ez a szoba hasonlóan volt berendezve mint az a kínzókamra ahol előző nap meggyötörték. Az őr kinyitotta a csuklóbilincset, majd hátul ismét összezárta és a bilincsbe akasztott kampó és a csiga segítségével addig húzta felfelé a karjait amíg a felsőteste vízszintesen nem állt és az izületei nem kezdtek el recsegni. Ekkor krokodil csipeszeket tett Anita mellbimbóira és szeméremajkaira, azokra pedig súlyokat akasztott majd kiment a helyiségből.
Anita egyedül maradva ébredt fel egészen. A csipeszek nagy fájdalmat okoztak és ezt csak fokozta a kicsavart testhelyzet. Fázni kezdett. A kis ablakon keresztül látta hogy kint még mindig sötét van. Igyekezett minél kevesebbet mozogni, mert a legkissebb mozdulatnál is belengtek a súlyok és fokozták a fájdalmat. Hosszú idő után bejött a felügyelőnő és egyenként letépte a csipeszeket ami kegyetlen fájdalmat okozott, majd visszavitte a cellájába és lekapcsolta a villanyt.
Arra ébredt, hogy az arcába világít a villanykörte és egy, a cellában elhelyezett hangszóróból éles hang utasítja a felkelésre. Gyorsan engedelmeskedett.
- Mosakodj meg, majd térdelj az ágy mellé! - hallotta a hangot.
Pisilt, majd megmosta az arcát, összehajtotta a takarót az ágyon és felvette az előírt testhelyzetet az ágy mellett. Hosszú idő telt el, miközben egyre jobban fájt a térde. Óvatosan hátranézett, látta a kis ablakon keresztül, hogy odakint már világos van. Hallotta, hogy odakint nyílik egy ajtó, majd lánccsörgés hallatszott. A zajok közeledtek, majd kivágódott az ajtó és belépett rajta Zsuzsa és egy másik felügyelőnő.
- Remélem jól telt az éjszakád! - mondta Zsuzsa miközben lassan morzsolgatta Anita mellbimbóit. A lány felszisszent ahogy a hosszú hegyes körmök belevágtak éjszaka meggyötört mellbimbóiba.
-Sziszeg a kis ribanc, azt hiszi, hogy fájdalmat okoztam neki. Azt hiszem még nem tanulta meg, hogy mi az a kín. Emeld meg a melleidet a kezeiddel! Laura - verd el a kibaszott csöcseit, hogy legyen oka jajgatni.
Laura felügyelőnő leakasztotta az övén függő lovaglópálcát és a lány elélépett.
- Ne merd elengedni közben a melleidet, mert akkor reggeli helyett is büntetést kapsz, mondta majd lesújtott. Az ütések szisztematikusan csíkozták a melleit felülről lefelé, majd az utolsó néhány csapás a mellbimbóját és a bimbóudvart érték. Anita felsikított fájdalmában.
- Jól van ennyi elég lesz egyelőre, vetett végett a büntetésnek Zsuzsa. A takarót nem így kell összehajtogatni, ezért majd később kapod meg a magadét, most viszont a reggeli következik. Ne feledd tilos a beszélgetés!
Laura eloldozta a faltól, talpra parancsolta és kivezette a cellából. A folyosó végén lévő, függönnyel leválasztott étkező helyiségbe mentek. A helyiség közepén egy asztal állt, körülötte a támla nélküli ülőkék mellett öt lány állt. Valamennyien úgy voltak megbilincselve mint Anita és egy őr felügyelt rájuk. Anitát az asztal másik felére vezették és a másik két lány mellé állították. A tányérokon két-két kifli és egy pohár kefír volt.
- Leülhettek és ehettek! - hangzott az utasítás.
Anita nagyon éhes volt ezért gyorsan végzett a reggelivel és sorra vette a másik oldalon ülő társait. Közvetlenül vele szemben egy szőke barna bőrű lány ült, formás mellekkel, mellette egy alacsony vöröshajú lány akinek arcáról fájdalom tükröződött. Amikor reggeli után felállt és megfordult akkor vette észre, hogy a vöröshajú fenekéből egy műpénisz áll ki. Az asztal végén ülő feketehajú lány mellein csipeszek voltak.
- Felállni, vissza a cellába! Csilla és Anita marad.
A szemben ülő lány a helyén maradt, a többiek elvonultak egymás után hallatszott ahogy csapódnak a cella ajtók.
- Ideje, hogy megismerkedj a társaiddal. Ő Csilla, az új lányt pedig Anitának hívják - mutatta be őket egymásnak Zsuzsa. Hogy jobban megismerjétek egymást, Csilla vendégül lát a zárkájában.
Csilla cellája a folyosó végén volt, balra Anitáétól. Egymással szemben kellett letérdelniük az ágy két végén és mindkettőjük bokáját a falhoz láncolták.
- Öt percet beszélgethettek, utána tilos a beszéd. Hogy ne unatkozzatok, Csilla egy óra múlva megkorbácsolja Anitát, Anita pedig újabb egy óra múlva megkorbácsolja Csillát. Ha öt perc elteltével ki meritek nyitni a szátokat vagy kímélni próbáljátok egymást verés közben, akkor mentek a fogdába és kapjátok ami ezzel jár - mondta Zsuzsa és bezárta maga mögött az ajtót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2017. 12. 28. csütörtök 01:17
nagyon izgató
#8 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:03
Egynek elmegy.
#7 Lowlider 2006. 12. 13. szerda 18:12
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Mindennképp folytasd!
#6 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 10:32
Nagyon durva!!!! Folytatást!!!!!
Szende: A szexhez nem sok, az izgatáshoz viszont annál inkább! Azt javaslom, ha nem izgatnak az ilyen történetek, amikor olvasod, akkor inkább hagyd ki őket, úgysem fognak tetszeni!
#5 GEB 2003. 05. 24. szombat 17:13
Nagyon jó történet és csak csatlakozni tudok TheChronic-hoz. Szende:Olvasd el az intézeti sztorikat, és azokhoz a jó történetekhez képest sokkal több a szex.
Nagyon várom a folytatást.Remélem 10ig meg sem áll.
#4 Bratyó 2003. 05. 23. péntek 19:52
Csak igy tovább.Remélem a folytatás durvább lesz.
#3 szende 2003. 05. 23. péntek 19:19
Ennek a történetnek mi köze a szexhez?
#2 TheChronic 2003. 05. 23. péntek 14:00
Nagyon jó,és egyre durvább.Azért szerencsére még messze áll az intézeti sztori borzalmaitól.Kicsit hosszabban is le lehetne írni a kínzásokat,az érzelmeket,így egy kissé sablonos,vagy inkább száraz.Ez persze nem jelenti,hogy ne várnám a folytatást.
#1 Törté-Net 2003. 05. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?