Anita bűnhődése 5. rész

Szavazás átlaga: 5.24 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2004. február 4.
Hossz: 13 789 karakter
Elolvasva: 2 558 alkalommal
Másnap a reggeli után Anita részletesen elmesélte társainak mi történt Kornéliával. Az elbeszélés végén Zsuzsa a tévedések elkerülése végett közölte, a fogda szabályai csak a hosszú időre ítélteknél ennyire lazák a többiekre továbbra is a kétnaponkénti evés és a háromóránkénti korbácsolás vonatkozik. A lányok a következő két napban befejezték a korábban megkezdett külső munkát, attól kezdve bent foglalkoztatták őket. Anita igyekezett betartani minden szabályt, mert rettegett a fogdától. Hetek teltek el így. Egy nap a reggeli után egy bundába öltözött felügyelőnő jelent meg a folyosón. Leesett a hó, közölte a foglyokkal, aznap havat fognak lapátolni. Az öt meztelen, megbilincselt lány egy-egy lapáttal felszerelve egész délelőtt a börtönudvart takarították. Igyekeztek minél fürgébben mozogni, hogy nehogy megfagyjanak. Délben visszakerültek a cellába, ahol forró levest kaptak és kivételes engedélyt, hogy napközben takaróba burkolózzanak.
Aznap este Zsuzsa Bettit, aki már régóta szálka volt a szemében talpvesszőzésre ítélte, amit olyan kegyetlenül hajtottak végre, hogy a lány talpa felhasadozott. Másnap a lányok ismét hó eltakarítással foglalkoztak a munka végeztével Betti kapott parancsot az út sóval való behintésére. A só kegyetlenül marta felsebzett lábát és a cellába visszaérkezve Zsuzsa kiköttette a folyosóra, hogy ne tudja letörölni lábáról a maró anyagot.
Eltelt két év. Anita megszokta a börtönt, a vesszőzéseket, de a korbácsot és a , soha nem tudta megszokni. Egy nap Zsuzsa felsorakoztatta a folyosón a lányokat és közölte, hogy másnap összeül a börtön bizottság, aki letöltötte büntetése felét, az kérelmezheti az enyhébb fogvatartási körülményeket vagy a szabadlábra helyezést. Az öt lány közül csak Betti és Csilla felelt meg a feltételeknek. Mindketten kiléptek. Csilla aki a hat évből négyet már letöltött a szabadlábra helyezését kérte, Betti akinek a nyolcból négy éve volt hátra az enyhébb fogvatartásért folyamodott. Zsuzsa figyelmeztette mindkettőjüket, hogy amennyiben a bizottság elutasítja a kérelmüket akkor külön büntetést is kiszabhat a szemtelenségért. Anita a cellába visszakerülve arra gondolt, hogy Betti helyében nem kockáztatta volna meg a kérést ismerve Zsuzsa ellene táplált ellenszenvét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.24 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 2. 13:07
#7
Nem az én világom.
1
a
A57L
2014. december 4. 06:05
#6
Nagyon jó lett.
1
Armando
2004. március 4. 10:29
#5
Hajnal-lánynak igazat adok.
Profi írás, bár a lányok a felébe belehalnának. Ezt a meztelenül tárgyalásra vitelt kihagyhadtad volna. Az egész elveszti tőle a hitelességét. De azért a folytatásra kíváncsi vagyok.
1
Stormogo
2004. február 7. 15:20
#4
Azért most már kiváncsi vagyok a folytatásra:)
1
Hajnal-lány
2004. február 6. 16:15
#3
Ez inkább szimpla kínzás, mint sm. A fogva tartott lányok nem mazók, ami hagyján, de az úrnőikről sem derül ki, hogy egy hangyányit is élveznék a dolgot.
1
okostóni
2004. február 4. 09:35
#2
Folytatást akarunk!!!!
1
T
Törté-Net
2004. február 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1