A+ A-

Anita bűnhődése 5. rész

Másnap a reggeli után Anita részletesen elmesélte társainak mi történt Kornéliával. Az elbeszélés végén Zsuzsa a tévedések elkerülése végett közölte, a fogda szabályai csak a hosszú időre ítélteknél ennyire lazák a többiekre továbbra is a kétnaponkénti evés és a háromóránkénti korbácsolás vonatkozik. A lányok a következő két napban befejezték a korábban megkezdett külső munkát, attól kezdve bent foglalkoztatták őket. Anita igyekezett betartani minden szabályt, mert rettegett a fogdától. Hetek teltek el így. Egy nap a reggeli után egy bundába öltözött felügyelőnő jelent meg a folyosón. Leesett a hó, közölte a foglyokkal, aznap havat fognak lapátolni. Az öt meztelen, megbilincselt lány egy-egy lapáttal felszerelve egész délelőtt a börtönudvart takarították. Igyekeztek minél fürgébben mozogni, hogy nehogy megfagyjanak. Délben visszakerültek a cellába, ahol forró levest kaptak és kivételes engedélyt, hogy napközben takaróba burkolózzanak.
Aznap este Zsuzsa Bettit, aki már régóta szálka volt a szemében talpvesszőzésre ítélte, amit olyan kegyetlenül hajtottak végre, hogy a lány talpa felhasadozott. Másnap a lányok ismét hó eltakarítással foglalkoztak a munka végeztével Betti kapott parancsot az út sóval való behintésére. A só kegyetlenül marta felsebzett lábát és a cellába visszaérkezve Zsuzsa kiköttette a folyosóra, hogy ne tudja letörölni lábáról a maró anyagot.
Eltelt két év. Anita megszokta a börtönt, a vesszőzéseket, de a korbácsot és a kínzásokat, soha nem tudta megszokni. Egy nap Zsuzsa felsorakoztatta a folyosón a lányokat és közölte, hogy másnap összeül a börtön bizottság, aki letöltötte büntetése felét, az kérelmezheti az enyhébb fogvatartási körülményeket vagy a szabadlábra helyezést. Az öt lány közül csak Betti és Csilla felelt meg a feltételeknek. Mindketten kiléptek. Csilla aki a hat évből négyet már letöltött a szabadlábra helyezését kérte, Betti akinek a nyolcból négy éve volt hátra az enyhébb fogvatartásért folyamodott. Zsuzsa figyelmeztette mindkettőjüket, hogy amennyiben a bizottság elutasítja a kérelmüket akkor külön büntetést is kiszabhat a szemtelenségért. Anita a cellába visszakerülve arra gondolt, hogy Betti helyében nem kockáztatta volna meg a kérést ismerve Zsuzsa ellene táplált ellenszenvét.
Másnap a folyosóhoz tartozó ebédlőben ült össze az igazgatónőből, a börtönügyészből és Zsuzsából álló bizottság. A két kérelmező az ebédlő bejáratánál térdelt, a többi lány folyosón állva követte nyomon az eseményeket. Először Csilla ügyét tárgyalták. A lány térden csúszott az asztal elé és szóban ismét előadta kérelmét. Zsuzsa elmondta, hogy a fogoly megfelelően viselkedett, súlyosabb fegyelemsértést nem követett el. Az ügyész megállapította, hogy az eredeti ítéletet bolti lopások miatt szabták ki, az eltelt vezeklést elegendőnek tartotta.
Végül az igazgatónő hozta meg a döntést, hogy Csilla elbocsátható azzal a megkötéssel, hogy egy pártfogó úrnő felügyelete alá kell helyezni. A lányt miután megköszönte a kegyelmet egy felügyelőnő elvezette, közben biztatóan rámosolygott a társaira.
Ezután Betti ügyére került sor. Miután előadta kérését Zsuzsa elmondta, hogy az elítélt rossz magaviseletű, többször szabtak ki rá plusz büntetést, szemtelen és nehezen kezelhető. Az igazgatónő ezek után gyorsan döntött: A bizottság idejének pimasz kihasználásáért korbácsolásra majd kéthét fogdára ítélte. Betti zokogni kezdett és könyörgött, hogy hallgassák meg. Elmondta, hogy ő mindent megtesz, de Zsuzsa üldözi őt. Az igazgatónő utasítására két felügyelőnő a kínzókamrába vitte a kegyelemért rimánkodó lányt ahol a csigák segítségével kikötözték, hogy teste X alakot formáljon. A korbácsolásra az ötágúval került sor. A két őr felváltva verte, egyikük deréktól felfele, másikuk deréktól lefele dolgozta meg. Az igazgatónő személyesen irányította a fenyítést. Utasítására hosszú perceken keresztül záporoztak az ütések a lány melleire, többször is eltalálva a mellbimbót, a másik őr pedig a csiklót vette célba, többször is sikert érve el. Mikor az áldozat egész testét véres csíkok borították és Betti aléltan függött kötelékein véget ért a verés és az igazgatónő utasítására vékony láncot húztak a szeméremajkai közé, a lánc végeit a derekán levő szíjhoz erősítve, majd elvitték a fogdába. A másik három lányt visszavitték a cellájába.
Betti két héttel később sebektől borítottan került vissza a fogdából. Anita soha nem felejtette el ezt a napot, mert ezen a napon Zsuzsa sorshúzást rendezett a lányok között. Azon a héten a lányokat a varrodában foglalkoztatták és nem teljesítették az előírt normát. Péntek este, miután minden lány megkapta a napi vétkeiért járó vesszőcsapásokat mindenkinek húzni kellett egy számot. Zsuzsa elmondta, hogy aki az egyest húzta az viseli a felelősséget az egész csoportért. Anita előlépett és átadta a kezében levő egyes számot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:05
Nagyon jó lett.
#5 Armando 2004. 03. 4. csütörtök 10:29
Hajnal-lánynak igazat adok.
Profi írás, bár a lányok a felébe belehalnának. Ezt a meztelenül tárgyalásra vitelt kihagyhadtad volna. Az egész elveszti tőle a hitelességét. De azért a folytatásra kíváncsi vagyok.
#4 Stormogo 2004. 02. 7. szombat 15:20
Azért most már kiváncsi vagyok a folytatásra:)
#3 Hajnal-lány 2004. 02. 6. péntek 16:15
Ez inkább szimpla kínzás, mint sm. A fogva tartott lányok nem mazók, ami hagyján, de az úrnőikről sem derül ki, hogy egy hangyányit is élveznék a dolgot.
#2 okostóni 2004. 02. 4. szerda 09:35
Folytatást akarunk!!!!
#1 Törté-Net 2004. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?