A+ A-

Anita bűnhődése 6. rész - Betti története

Bettit egy szomszédos terembe vezették ahol a másik két rabszolgává minősített lánnyal együtt a fal felé fordulva kellett várakoznia. Rajtuk kívül még nyolc lányt hoztak be egyenként. Aztán megjelent három felügyelőnő akik átkísérték őket az épület egy másik szárnyába. Valamennyien egy nagy, hálóteremszerű cellába kerültek. A helyiségben 12 vaságy állt, mindegyiken rendes matrac, párna, lepedő, paplan és egy pokróc. Az ágyak végén törölköző. A terem egyik végén két WC-csésze, két mosdókagyló és két zuhanyzó volt. A nagy, rácsokkal fedett ablakon besütött a nap. Az ablakkal szemben hosszú asztal, mellette támla nélküli székek az asztalon műanyagtányérok, poharak és kanalak. Fel kellett sorakozniuk az ágyak mellett, majd az egyik felügyelő ismertette a szabályokat:
- Ti rabszolgák vagytok, akiket az öt nap múlva tartandó árverésig itt őrzünk. Az ébresztőt követően mindenki köteles bevetni az ágyát, elvégezni a személyes tisztálkodást és részt venni a szoba takarításában. A reggeli, az ebéd és a vacsora ideje alatt tilos beszélgetni az asztalnál. Takarodó után szintén tilos a beszéd. Napközben a bevetett ágyon lehet feküdni. Az őrök minden parancsát azonnal és habozás nélkül kell teljesíteni. A vétségekről feljegyzés készül, amit átadunk leendő gazdáitoknak. Aki akar lezuhanyozhat.
A felügyelők távoztak, a lányok pedig izgatottan kezdték tárgyalni a történteket. Mindannyian a börtön magánzárkáinak ridegségéből kerültek ide, és ez a hely inkább tűnt szanatoriumnak mint börtönnek. Mint felfedezték a zuhanyzókban tusfürdő, és testápoló, a mosdók mellett szappan volt. Hihetetlen fényűzés. Azonban valódi helyzetükre emlékeztette őket, hogy a WC-ken nem volt deszka és sem fal sem ajtó nem választotta el őket a cella többi részétől, valamint, hogy minden mozdulatuknál megcsörrentek a bilincsek. Ketten azonnal kipróbálták a zuhanyt, amiből kellemes melegvíz jött. Közben kihasználva a lehetőséget mindenki élvezte a szabad beszélgetés lehetőségét. Mint kiderült egy vöröshajú, formás lány kapta a leghosszabb rabszolgaságot, kilenc évet. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy valamennyien feketebárányok voltak az eddigi helyükün. Jól esett elheveredni a puha ágyon, kinézni az ablakon amely egy udvarra nyílt és nem nyújtott túl sok látnivalót, de az eddigi ablaktalan cellák után mégis más volt. Az ebéd, majd a vacsora is bőséges volt és jó minőségű. Az esti takarításon gyorsan túlesve igazi élvezet volt a meleg takarók alatt elnyúlni és kényelmesen forgolódni anélkül, hogy a lábukat lánc rögzítené a falhoz. Szokásos bilincseiket már rég megszokták.
Gyorsan elrepült az öt nap. Az utolsó éjszaka, mindenki nyugtalanul aludt, a rájuk váró jövőtől félve. Reggeli után parancsot kaptak, hogy fürödjenek meg és testápolóval is kenjék be magukat. Aztán ágyaikon ülve várakoztak, míg négy felügyelőnő nem jött értük. Egy papírról olvasták a neveket, és ebben a sorrendben kellett felsorakozniuk a folyosón. Betti a harmadik volt a sorban. Levezették őket egy színházhoz hasonló terembe. A helyiség egyik végén egy hosszú dobogó állt középen kifutószerű résszel, a dobogóval szemben pedig székek sorakoztak. A lányokat felsorakoztatták a dobogón. Egy rendező feliratot viselő férfi lépett oda Bettihez, és levette róla bilincseket. A férfi ezután egy bőrnyakörvet tett a lány nyakába melyhez egy láncot erősített. A lánc vége egy vascsőhöz kapcsolódott, ily módon lehetőség volt a dobogón való mozgásra. Betti látta, hogy újabb lányokat hoznak be és állítanak fel a dobogóra. Kis idő múlva erős reflektorok világították meg a dobogót, a nézőtér sötétbe burkolózott. A hangszórókból erős férfihang ismertette a szabályokat. Az árverés és az azt megelőző mustra ideje alatt a rabszolgák kötelesek mindenben az érdeklődök rendelkezésére állni. Bilincs azért nincs senkin, hogy minden kívánság teljesíthető legyen. Alaphelyzetben mindenki széles terpeszben áll, a kéz tarkón. A vevőt úgy kell tekinteni, mintha máris a rabszolga gazdája lenne. Aki ezen az árverésen nem kel el, azt megkorbácsolják, egy hónapra a fogdába küldik, majd a következő árverésen leszállított áron, "a legszigorúbb bánásmódot igényli" minősítéssel kiáltják ki. Betti észrevette, hogy mellette egy felirat van a dobogóhoz erősítve, melyről megtudható, hogy Bettinek hívják, 28 éves, öt évig lesz rabszolga, képesítése titkárnő, javasolt felhasználási területe pedig szexuális játékszer, egy külön megjegyzés figyelmeztette a vevőt, hogy kemény fegyelmezést igényel. Tudta, hogy ezek után nem vár rá könnyű sors.
A terem lassan megtelt érdeklődőkkel. Először egy férfi állt meg előtte. Elolvasta a feliratot, majd szó nélkül végigtapogatta, különösen a melleit, majd benyúlt a lába közé, aztán szó nélkül távozott. Mások ráparancsoltak, hogy guggoljon le, vagy, hogy húzza szét a szeméremajkait. Az érdeklődök többsége férfi volt. Egyszer két nő is szemügyre vette. Az egyik, miután a szokásos módon végig tapogatta ráparancsolt, hogy guggoljon le, majd egy hüvelytágító segítségével megvizsgálta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:05
Továbbra is jó.
#1 Törté-Net 2004. 06. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?