A+ A-

Juli beavatása 3. rész

Eltelt a nyár, az ősz mióta a Lacival összejöttem. Minden lehetőséget kihasználtam, hogy érezzem a hatalmas szerszámát. Néha elég nehéz volt szabaddá tenni magam, máskor meg Ő volt elfoglalva (nem én voltam az egyetlen nála). Azért sok mindenen átestem. Sok élvezetben volt részem. Teljesen megváltozott az életem.
Olyan világ tárult föl előttem, amiről azelőtt nem is álmodtam. Igazából fölfedeztem a testemet, fölfedeztem, mennyire érzéki vagyok. Ja és még egy, fölfedeztem azt is, hogy igazából az tetszik, ha elengedhetem magam, és hogy is mondjam, ha használnak. Ami azt jelenti, hogy élvezem, ha tárgya vagyok a szexuális játéknak. Persze azért éreznem kell, hogy van határ. A Laci nagyon jó szerető. Van amikor nem győz babusgatni, simogatni, máskor pedig vad mint egy oroszlán (nekem ez tetszik igazán ),különösen akkor vadul be, ha sikítok. Ilyenkor kitör a vad oroszlán.
Ilyenkor kitör a vad oroszlán. Mindent kimond, ilyenkor minden vagyok (szuka, szopós ribanc, szétbaszom a pinádat, nyeld a gecit stb.) Tőle tanultam a dolgok nevén nevezését. Én ezt az oldalát szeretem igazán, ilyenkor teljesen elengedem magam, azt tesz velem amit csak akar. Juj teljesen be nedvesedtem. Megtanultam masztizni, és azt, hogy milyen élvezet, ha néznek közben. Megtanultam, hogy milyen izgalmas bugyi nélkül járni, különösen szoknyába, és még izgalmasabb, ha észre is veszik pl. egy fogadáson, ahol mindenki ki van öltözve, és úgy hajolok le, vagy úgy ülök le -persze véletlenül -hogy kivillanjon a popsim. Na ilyenkor kezdődik a férfiak közeledése. Én meg jókat szórakozok. Csak néha nagyon kell vigyáznom, ha nagyon benedvesedek, nehogy lefolyjon a combomon a szoknya alá. Hát ez lett a tudatlan, szende kislányból.
Szeretném elmesélni amikor partiba keféltek, de közbe eszembe jut még egy eset, ami kora ősszel történt. Van egy barátnőm az Ildi. A férjeink gyakran együtt járnak pecázni, és ilyenkor vagy én megyek át aludni hozzá, máskor pedig Ő jön. Az Ildi is hasonló cipőben járt mint én. Amikor meséltem neki Laciról, nem akarta elhinni. Meséltem, hogy kapott el először, és mit is éreztem. Egy idő után észrevettem, hogy egyre többször faggat, hogy mi volt, hogy volt. Na gondoltam meglepem. - A Laci sokszor mesélt arról, milyen izgalmas többesben -a Lacit is és az Ildit is. Egy alkalommal tudtam, hogy a férjeink három napra elmennek a Tiszára. Megbeszéltük az Ildivel, hogy nálam fog aludni.
A férjeink örültek, ha ilyenkor együtt vagyunk. Ügyeskedtem a Lacinál is, hogy átmegyek hozzá, és vacsorázzunk együtt. - nagyon jókat tud főzni - aztán meg ot maradok és... Mikor az Ildinek elmondtam, hogy este milyen programunk lesz, nem akart jönni. Azt mondta, hogy nem akar zavarni, és mit is szólna a Laci. Na a lényeg, hogy persze addig győzködtem ameddig rá állt a dologra. Ja és még elfelejtem. A Lacival azt beszéltük meg, hogy kiöltözünk a vacsorához. Így az Ildivel szépen felöltözve - persze rajtam nem volt bugyi - átmentünk, úgy este nyolc felé. Hát a Laci meg se tudott szólalni. Az Ildi alacsony (158) jó húsos, szőke vastag combja van. Láttam, hogy a Laci végigmérte. Puszi, puszi bemutattam az Ildit, kérdeztem nem baj hogy velem jött? Közbe odasúgtam: meglepetés. Persze, hogy nem volt baj. Mindjárt ittunk is a megismerkedésre egy pezsgőt, és készültünk a vacsorához. Nagyon finom vörösboros mártás, szarvascomb, krokett volt a főmenü.
Vacsora közben oldódott a hangulat, fogyott a vörösbor, úgyhogy a vacsora végére egészen belejött az Ildi is. Segítettünk leszedni az asztalt, közbe a Laci hátulról átölelt, felhúzta a szoknyámat, és megmarkolta a puncimat. Nagyot sikítottam, persze jól esett. Megkérdezte az Ildit, hogy neki milyen a puncija? Belepirult nem tudott mit válaszolni. Ekkor én - a kerítő - odaléptem hozzá és felhúztam a szoknyáját. Fehér tanga volt rajta és kilátszott a szőke bozontja. A Laci lehúzta róla, és kicsit hátrább lépett. Dicsérte, hogy milyen formás. Az Ildi el akarta takarni magát a szoknyájával, de lerántottam róla. A Laci megmarkolta a fenekét, felemelte, rátette az asztalra, és belenyalt a pinájába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 joozsi 2017. 05. 3. szerda 13:26
Elveszett a folytatás?
#3 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:14
Nem rossz.
#2 papi 2013. 10. 5. szombat 15:10
Nagyon jó, folytasd.
#1 Törté-Net 2011. 02. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?