A+ A-

1-2-3-4 3. rész

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Minden aggályunk ellenére ők hárman a közös kalandjuk után is prímán megértették egymást. Biztos, volt egy kis zavart szünet az egymással való kommunikálásban, de végül is nyíltan megbeszélték a történteket, és arra az elhatározásra jutottak, hogy menjen minden a maga útján. Danielle lakjon továbbra is náluk, ameddig csak akar, és a szex területén semmilyen kényszernek nem vetik alá magukat. Megegyeztek, hogy a kísérletezésre kínálkozó alkalmakat kihasználják mindaddig, amíg a Mark és Eve közötti viszony egyrészről, és a hármuk közötti barátság másrészről nem válik kérdésessé.
Minden újítás ellenére a mindennapokat ez kevéssé érdekelte, a munka megkövetelte a maga jussát. Így egyelőre nem jutott idő újabb kísérletezésre, újabb tapasztalatok gyűjtésére. Mindannyian végezték a munkájukat, általában este későn találkoztak csak a vacsoránál, vagy egy üveg bor mellett a teraszon, egy újabb hármas nekifutáshoz vagy a bátorságuk hiányzott, vagy a kellő megnyugvás. Ráadásul Mark - nak egy többnapos üzleti útra kellett mennie. Késő este búcsúzott el, mielőtt a reptérre ment volna, az ő "két" asszonyától.
A bejáratnál állt Mark bőröndje, átölelte Eve - t, és érzékien megcsókolta. Danielle mellettük állt.
"Vigyázz Magadra Drágám, nekem már most hiányzol" mondta Eve, amint a karjaiból kibontakozott.
"Csak három napig maradok, vasárnap már itthon leszek" válaszolta Mark, és készült a bőröndje után nyúlni.
"Hé, és mi lesz Danielle - vel?" túlozta el megbotránkozását Eve.
"Ez az, mi lesz velem?" Én nem kapok búcsupuszit? kontrázott Danielle is.
Vonakodás és kommentár nélkül átölelte Danielle - t is, mélyen a szemébe nézett, és aztán megcsókolta őt is ugyanolyan kedvességgel és ugyanannyi ideig, mint a feleségét.
"Bocsi, én nem akartalak Téged kihagyni, de néha még mindig elfelejtkezem arról, hogy én milyen szerencsés flótás vagyok" mondta mosolyogva, és most már visszavonhatatlanul nyúlt a bőrönd után.
"Jók legyetek, érezzétek jól magatokat" szólt még vissza a kocsi felé menet.
"Ez könnyen előfordulhat" mondta Eve nevetve, és olyan halkan, hogy azt Mark már nem hallhatta, és átkarolta Danielle - t, ahogy az ajtóban állva utána néztek.
Amikor az autó eltűnt a szemük elől, bezárták a kaput, és bementek a nappali szobába.
"Elég késő van, és nekem holnap pihentnek kell lennem" mondta Danielle, "azt hiszem, hogy hamarosan ágyba bújok."
"Utálom, amikor Mark elutazik, egyedül egyszerűen nem tudok olyan jól aludni, mint amikor ő mellettem fekszik" morgott Eve.
"Ezt nagyon is meg tudom érteni, ezzel én is így voltam az első időben, amikor eljöttem Sebastian - tól. Ha tudnád, hogy milyen boldog voltam, hogy Ti befogadtatok. Egyedül egy hotelszobában, vagy hasonlóban, hát azt hiszem, hogy belebolondultam volna." helyeselt Danielle.
Egy pillanatig csak nézték egymást, aztán szinte egyszerre kezdtek el nevetni. Szavak nélkül is megértették egymást, hogy mindketten a nászágyban alszanak.
"De tényleg viselkedjünk kérem, nekem holnap tényleg toppon kell lennem." mondta Danielle, "legalábbis ma éjszaka" fűzte hozzá sokat sejtető mosollyal. Egy röpke zuhanyozás után ágyba bújtak. Eve közben már lekapcsolta a lámpát, és így a hálószoba derengő fényében beszélgettek a héten történtekről, hétköznapi dolgokról, munkahelyi apróságokról, míg el nem aludtak.
Danielle hirtelen bebújt Eve takarója alá, és odabújt hozzá.
"Egy kis testi érintkezésre még szükségem van elalvás előtt" motyogta álmos hangon.
"Mmmm, igazad van, nekem is jólesik" mondta Eve, és átölelte barátnőjét. Egymást szorosan átölelve, élvezve egymás testének melegét aludtak el végre.
A következő reggel szokásosan indult, mint bármelyik másik hétköznap, azzal a kivétellel, hogy most egy nő mellett ébredtek, szorosan egymást átölelve. Mindkettőjüknek elég egyértelmű álmuk volt, és tulajdonképpen nagyon nem akarózott nekik kikelni az ágyból. Addig halasztották a felkelést, amíg csak lehetett. Az első "jóreggeltpuszit" követte a másik, kitartóan, és Eve keze már Danielle hálóinge alá csúszott, és simogatni kezdte a hasát. Végül a rádióébresztő nem hagyott más lehetőséget nekik, mint felkelni. Zuhanyozás és egy csekély reggeli után együtt indultak a munkába.
Késő délután egy presszóban volt megbeszélve a találkozó. Mindketten rövid, szűk szoknyát vettek fel, Danielle - n ezt egy ujjatlan kötött top, Eve - n egy fehér blúz egészítette ki. Eve ért előbb oda, és talált is egy üres asztalt az utca felöli részen. Két asztallal arrébb feltűnt neki egy barnára sült macsó típusú figura, nyitott inggel, és egy hamis tigrisfoggal a nyakában, aki Eve ízlését tekintetbe véve akár a székhez is ragadhatott volna. A férfi is észre vette Eve érkezését, és pofátlanul vigyorogva vetkőztető pillantásokkal méregette Eve - t. Eve elhatározta, hogy egyszerűen ignorálja a hapsit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 11. 18. péntek 06:57
Szeretem a grupi szexet... 9p
#7 vakon53 2016. 05. 13. péntek 18:03
Nagyon denagyon jooóírás!!!
#6 papi 2013. 12. 11. szerda 05:35
Ez tök jó
#5 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:51
Nem rossz.
#4 pisti47 2009. 03. 1. vasárnap 08:12
Hétvégeken, mikor nincs új történet felrakva, nézek régiek után. Hát érdemes volt most is, nagyon jó, gratulálok.
#3 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 04:08
Egyre jobb.
#2 Pitbull Terrier 2002. 10. 17. csütörtök 17:28
Jani papa, te tudsz írni!
#1 Törté-Net 2002. 10. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?