A+ A-

1-2-3-4 2. rész

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Danielle egész nap alig látta Mark - ot. Szabadnapos volt, és ezt a napot láthatólag otthon akarta tölteni. Danielle annyit tudott, hogy az elmúlt két hét Mark számára nagyon kemény volt. Az irodában valamit határidőre el kellett készítenie, minden este totál kész volt, amikor későn haza érkezett. Amikor a munka elkészült, kivett egy nap szabadot, és egész nap a házban és a ház körül tevékenykedett, elintézett dolgokat, amik eddig várattak magukra.
Amikor Eve délután megjött a munkából, Mark nem volt sehol látható. Eve alva találta a hálószobában. Az előző hetek hajtása, a kevés alvás meghozta az eredményét. Eve és Danielle kényelembe helyezték magukat a teraszon, és halkan beszélgettek, hogy ne zavarják Mark - ot. A nap még magasan járt, és kellemes meleg volt. Mindkettőjükön csak egy bikini bugyi és egy könnyű ing volt.
Arról beszélgettek, hogy mi az ára annak, ha az ember a munkájában sikeres akar lenni. Kevés a szabadidő, és ezáltal a partnerrel tölthető idő is. Eve mondta Danielle - nek, hogy mennyire élvezi azt, hogy Danielle odaköltözött hozzájuk, így végül is mindig van valaki, akivel lehet beszélgetni. Mark - kal ugyanis az utóbbi hetekben nem lehetett mit kezdeni. Eve somolyogva mondta ezt, és Danielle kérdő pillantására folytatta, hogy ezt nem csak az egymással való beszélgetésre értette. Mark túlságosan ki volt facsarva, és gondolatilag is annyira a munkája foglalkoztatta, hogy nem igazán tudott Eve - vel foglalkozni.
Természetesen ezáltal a szex is megrövidült. Eve megint somolygott, és megszólalt, még mielőtt Danielle kérdezhetett volna "ha jól belegondolok, szinte egyszer sem mentem el".
Most már Danielle is mosolygott. Észrevette Eve hangján, hogy a "szinte" szót kihangsúlyozta, és az arcáról leolvasható volt, hogy úgy is gondolta. Danielle enyhe kapirgálást kezdett érezni a pocijában. Az volt az érzése, hogy az Eve - vel való beszélgetés egy izgalmas ponthoz érkezett. Bár már többször beszélgettek a szexről kettesben vagy akár hármasban is, de sohasem ennyire személyesen és intimen. Kíváncsi volt, hogy hova fejlődik ez a beszélgetés, mindenesetre abban biztos volt, hogy nagyon érdekessé válhat. Enyhe gerjedelmet érzett magában arra a gondoltra, hogy Eve - vel a legintimebb és legszemélyesebb érzéseikről beszélgetnek. Danielle - t mindig is érdekelte, hogy mások hogyan éreznek a szex és a szerelem terén. Ehhez egyébként még sosem adódott megfelelő alkalom, nem is beszélve arról, hogy kihez lett volna ekkora bizalma, mint Eve - hez.
Észrevehető szándékossággal kérdezte Eve - től, hogy ez a "szinte" tulajdonképpen mit jelentsen, és feszülten várta, hogy Eve elkapja - e a labdát, vagy kitérő választ ad. Eve hosszú pillanatokig Danielle szemébe nézett, közben kissé elpirult.
"Na igen" mondta, "van más lehetőség is az elélvezésre, mint a férfi."
Danielle teljesen spontán, minden fontolgatás nélkül válaszolt: "Ezt én pontosan tudom, hisz az én jelenlegi helyzetem okoz bizonyos nehézségeket! Pl. egy férfihez hozzájutni, az itt lévő számomra nem elérhető." Most ő volt az aki elpirult. A két nő egymásra nézett, és szinte egyszerre kezdtek el nevetni. A feszélyezettség megtört, és világossá vált, hogy innentől intiméletükről fognak beszélgetni. És nemcsak úgy általánosságban az intiméletükről, mivel egyértelmű, hogy az intiméletük összefonódik, amióta ebben a házban együtt élnek. Tudták egymásról, hogy szívesen hallgatóztak, amikor a másik félnél szex volt, és szívesen hallgatták, amikor a másikak - Danielle kényszerűen egyedül - kéjesen elélveztek. Talán egy kicsit arra is kíváncsiak voltak, hogy ez fog - e változni.
"Csináltad magadnak?" kérdezte Danielle egy kicsit még zavarban, de már konkrétan.
"Mi mást tehettem volna?" kérdezett vissza Eve, "Mark túlságosan tropa volt, én meg egyszerűen begerjedtem. Na igen, szóval volt még valami, és én egyszerűen bezsongtam, és magamhoz nyúltam."
"Bocsi, de nagyon kíváncsivá tettél. Egyszerűen bezizzentél? Hogy érted ezt? Mi gerjesztett be Téged ennyire? Csak nem egy másik férfi? Ha esetleg el akarnád mondani? kérdezte Danielle széles mosollyal az arcán.
"Nem, nem egy másik fazon. Nemrég az egyik éjjel már jó ideje bóbiskoltam az ágyban, Mark későn jött haza, és én teljesen felébredtem, amikor odajött az ágyhoz. Odabújtam hozzá, és már éppen elkezdtem volna őt egy kicsit felvidítani, amikor mormogott valamit az orra alatt, olyasmit, hogy "nagyon kemény napom volt", és már aludt is. Nos én ott feküdtem felizgatva, jobban mondva felizgulva, és nem újra tudtam elaludni. Éppen fel akartam kelni, hogy igyak valamit, amikor hallottam valamit valakitől, aki szintén nem tudott aludni." Az utolsó szavaknál mosolyogva és várakozással nézett Danielle - re.
Danielle zavarában csak dadogott "Nem tudom mire gondolsz. Talán felkeltem éjjel és felébresztettelek, vagy mi volt a gond?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 12. 11. szerda 05:34
Jooooó
#6 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:53
Elég jó.
#5 zsuzsika 2012. 11. 22. csütörtök 19:28
Nagyon jó !!
#4 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 03:36
Még mindig Király!!
#3 [Walaki]DLair 2002. 10. 24. csütörtök 00:50
eddigi legjobb történet amit olvastam!
#2 Teknősbika 2002. 10. 8. kedd 14:41
zseniális, érzéki, finom
#1 Törté-Net 2002. 10. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?