A+ A-

1-2-3-4 1. rész: A vendég

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Mindketten egész nap a kertben dolgoztak, robiztak a nagy hőségben. Örültek, hogy végre lezuhanyozhatnak, és az estét együtt tölthetik a teraszon egy üveg jó bor mellett.
Eve tusolt először, és amíg Mark fürdött, elkészítette a vacsorát. Hallotta a víz csobogását, akaratlanul is a férfi testére kellett gondolnia, ahogy szappanozza magát. A barna és feszes bőre alatt lévő izmainak mozgása mindig is vonzotta őt. Imádta azt az érzést, amikor kezével végigsimította a férfit, és érezte a bőre alatt az erőt. Elhatározta, hogy vacsora után megtudakolja, hogy a férfinek nincs - e szükséges egy jó masszázsra a megerőltető egész napi munka után. Ez általában nem merült ki a masszázzsal, hanem a férfi viszonozta lényegesen közelebbi testi kontaktussal a dolgot, és Eve pontosan ezt akarta elérni.
Közben megszólalt a kapucsengő, ami felriasztotta álmodozásából. Ki lehet az, hiszen mára nem vártak látogatókat, egy kellemes estét terveztek édes kettesben. Eve kiment ajtót nyitni. Rögtön megismerte Danielle - t, az ő és Mark közös barátnőjét, és azt is azonnal észre vette, hogy valami nem stimmel. Ott állt kivörösödött, kisírt szemekkel, és egy zsebkendőt szorongatott görcsösen a kezében, mintha abba kapaszkodna.
Eve betessékelte, és a terasz felé menet kérdezte, mi a baj. Danielle leült és könnyek között elmesélte, hogy elhagyta barátját Sebastian - t, mert az egy másik nővel megcsalta. Egy üzleti útja során kapcsolatba került egy nővel. Ez a kapcsolat nyilvánvalóan nem tisztán üzleti jellegű volt, ezt ékesen bizonyította a férfi bőröndjében lévő bugyi és egy félreérhetetlen levél, amit Danielle a bőrönd kipakolásakor talált. Felelősségre vonta Sebastian - t, aki megpróbálta bagatellizálni a dolgot, ami még rontott a helyzeten Danielle számára. Így aztán fogta a cuccait és elment. Először a környéken furikázott céltalanul, majd amikor kezdett későre járni, elment Mark - ékhoz abban a reményben, hogy náluk eltölthet néhány napot és éjszakát, amíg valami szállást talál magának.
Amikor Mark is már kijött a zuhany alól, és Danielle is megnyugodott valamennyire, megvacsoráztak, és együtt megittak egy üveg bort. Mark úgy gondolta, hogy Danielle így jobban fog tudni aludni, tekintettel a fejében és főleg a szívében lévő zűrzavarra.
Éjfél felé Eve megágyazott Danielle számára a vendégszobában, mivel magától értetődő volt, hogy Danielle egy darabig náluk lakhat. Aztán majd rendeződnek a dolgok.
Miután ők is ágyba bújtak, Eve odasimult Mark - hoz, és egy darabig még beszélgettek Danielle problémájáról. Nem tudták felfogni, hogy hogyan fordulhatott elő ez a szituáció. Eddig Danielle - t és Sebastian - t egy álompárnak tartották. Sok dologban azonos volt az érdeklődésük, közel egyidősek voltak, Eve ízlése szerint elég attraktívan néztek ki, és az asszonyok közti susmutolás közben Danelle sejtetni engedte, hogy a párja remek az ágyban. Ennél a témánál Eve - nek ismét eszébe jutott az aznapi álma, amiből Danielle kizökkentette. Szenvedélyesen megcsókolta Mark - ot, és mondta, hogy velük ez nem fordulhat elő. Előbb ölné meg őt, semhogy egy másik nővel osztozzon rajta, súgta viccesen a fülébe, és ugyanazzal mozdulattal megnyalogatta a fülét, hogy kényeztesse. Gyengéden viszonozta Mark a nő közeledését, és még jobban magához ölelte. Eve megállapította, hogy közeledése nem maradt hatás nélkül, és büszkén konstatálta, hogy a férfi begerjedt rá. Már éppen a végére akart járni a dolognak, amikor a fürdőből kihallatszott a WC - öblítés hangja, ami mindkettőjük emlékeztette arra, hogy vendég van a házban. Mivel az éjszakák meglehetősen melegek voltak, nyitva hagyták a teraszajtót. A vendégszobának is volt ajtaja a terasz felé, ez szintén nyitva volt. Így lemondtak szenvedélyük elmélyüléséről ezen az éjszakán. Ez volt az ára a Danielle - hez fűződő barátságuknak, aminek a teljesítése (még) nem esett nehezükre.

Danielle immár egy hete lakott Mark - nál és Eve - nél. Gyorsan megszokták a lakóközösséget, végül is hármukat bensőséges barátság fűzte össze, ami már néhány éve tartott. Mark már nagyon régóta ismerte Danielle - t, és talán lett is volna kettejükből valami, ha Mark meg nem ismerkedik Eve - vel. Ő a közvetlen és spontán stílusával gyorsan elcsavarta Mark fejét, így aztán Mark beleszeretett Eve - be és összeházasodtak.
A hét folyamán mindenki végezte a munkáját, a nappalok hosszúak volta, az esték rövidek. Kevés időt töltöttek együtt, így a hétvégére valami közös programot képzeltek el. Mindenek előtt jelezték Danielle - nek, hogy nem kell sürgősen valamilyen más átmeneti lakásmegoldást keresnie. Mark és Eve titokban abban reménykedtek, hogy ez a dolog Danielle és Sebastian között előbb - utóbb lecsendesedik. Sebastian kétszer telefonált, de Danielle nem akart vele beszélni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 12. 11. szerda 05:33
Tetszik
#5 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:53
Nagyon jó.
#4 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 02:58
Király!
#3 RB 2002. 12. 31. kedd 02:16
Nagyon jo..izgatoan van leirva..bar a vegere mast vartam:)
#2 Kis János 2002. 10. 6. vasárnap 14:36
Kicsit sokáig nem történik semmi.
#1 Törté-Net 2002. 10. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?