A+ A-

Megalázva

Az egész teljesen normálisan indult. 6 év ismeretség után elvettem Szilviát, és mondhatom igazán nagy szerelem volt közöttünk. És állíthatom, hogy még ma is, esküvő után 5 évvel is ez van. A szex? Hát igen, ott már egészen más van, aki élt már együtt egyetlen nővel ennyi időt, az aztán tudja, szinte nem is lehet fantáziálás nélkül szeretkezni. Esetleg valami frissítés feltétlenül kell, mert anélkül egysíkú lesz minden. Azt még hozzáteszem mindenekelőtt, hogy a házasságunkban a domináns fél én vagyok, de a szexben már régóta nem.
Egy telefonhívással kezdődött. Szilvi hívott a munkahelyemen egy éve kb..
-Gyere haza, most azonnal!!! - Jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon. Kérdéseimre csak annyit válaszolt, hogy meglepetés vár otthon! Izgatottan és kapkodva fejeztem be éppen aktuális melómat és leléptem idő előtt, hogy megtudjam, mi is az a nagy meglepetés, ami otthon vár!
A holmimat ledobálva rongyoltam be odahaza, hogy aztán a meglepetés igazán szájontöröljön, mert ez az egyetlen volt, amire nem számítottam. Hálószobánkba lépve megdermedtem. Az én drága feleségem, akivel imádjuk egymást sok éve, éppen egy brutálisan nagytestű férfi alatt vonaglott, nyögdécselt nagy kéjjel. Az ágy teljesen fel volt durva, Szilvi pedig selymes márványcombját a férfi szőrös feneke köré vonta, vadul baszatta magát. Hogy a meghökkenésem teljes legyen, észrevéve, hogy ott állok dermedtem, egyikük sem zavartatta magát, rám nézve közösültek tovább, csak a feleségem szólalt meg: - Ülj le!
Azt hiszem, ide kell egy kis magyarázat. Hogy miért is ereszkedtem engedelmesen a fotelba, méghozzá egyre nagyobb erekcióval. Szeretkezés közben ugyanis gyakorta súgtuk egymás fülébe vágyainkat, a legperverzebbeket. És én többször is elmondtam neki, hogy szeretném megnézni, ahogy valaki előttem megdugja. Sőt, azt is, hogy alázatosan besegítenék mindkettőjüknek az élvezet növelése érdekében. De hát ki hitte volna, hogy ez egyszer valóra válhat?
Leültem izgatottan, és remegő kézzel, nézve, ahogyan a pasas nagy szőrös farka az én tulajdonomba tartozó nőt kúrja. Méghozzá brutálisan nyársalja folyamatosan, miközben az én kezem már kihámozta a farkamat a gatyából, és elkezdtem vele játszadozni. Semmiféle féltékenység nem volt bennem, hiszen tudtam és tudom, hogy ez csak szex, ez nem szerelem. Kedvtelve néztem a szőrös és izmos feneket, ahogyan a borotvált punci felett dolgozik. Nem sokra rá elélveztek mindketten, ráadásul nagy lármát csapva. Szilvia olyan volt, mint egy ócska kurva, ahogyan kellette magát, ilyen velem még sohasem volt. A fickó (a mai napig sem tudom a nevét, hiszen csak egyszeri alkalomra volt "befogva") felállt szerelmemről, felöltözött és szinte köszönés nélkül lelépett. Mint később megtudtam, hirdetés útján került bele a jóba - ami az én édesem forró és ennivaló puncija... Szilvi nézet rám pihegve, és rekedten kérte, hogy nyaljam ki a punciját, amelyből gazdagon folyt a pasas fehér ondója. Nem tudtam ellenállni a kérésnek, és a csodásan kinyíló puncirózsaszirmoknak, és teljesítettem a kérését. Még rá is segített, nyomta ki gyönyörű puncijából a belépumpált spermát. És nem fogok hazudni: iszonyú jó volt, nyaltam-nyeltem, mintha kötelező lenne a gecit és Szilvia testnedveit. Az egész arcomat beledörzsöltem...
Innentől kezdve felgyorsultak a dolgok. Havonta jöttek különböző férfiak és a telefonhívások: gyere gyorsan haza! Meglepetés! És én szorgalmasan nyeltem a forró spermát kedvesem szép réséből. És egyre durvább lett... Már nem volt kérés, parancs volt, és ráadásul megalázó dolgokra. Azt hiszitek ez rossz? Nem az, sőt, valószínűleg kevesen fogják megérezni valaha is az alávetettség örömeit, amit én megízleltem. És teszem ma is. Hogy mi lett durvább?
Kezdődött Szilvi egyre vadabb kéréseivel. Az idegen férfiak orgazmus előtt kivonták a farkukat kedvesemből, és ő rámparancsolt, hogy élveztessem a számba őket. Megtettem, ráadásul nem ímmel-ámmel, hanem teljes odaadással. Megtanultam, hogyan tegyek a kedvére egy férfinak. Nyeltem a spermát, méghozzá szenvedélyesen. És nyelem ma is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Almoska5 2018. 01. 4. csütörtök 12:28
Egyetértek "Andreas6" -tal
#13 Andreas6 2018. 01. 4. csütörtök 08:11
Én speciel undorodom. A címkék közül hiányzik a homo. Ha ott van, bele sem kezdek az olvasásba.
#12 listike 2014. 05. 2. péntek 14:06
Hülye pöcs.
#11 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:28
Nem rossz.
#10 sikamika 2012. 12. 23. vasárnap 22:38
perverz .. .
#9 pityu 2009. 07. 13. hétfő 22:11
én is seggbe kurtam volna mind a kettőtöket
#8 zsuzscsi 2008. 04. 21. hétfő 13:53
az ilyen teljes nyitottság és odadás a hosszú kapcsolat záloga,szerintem
#7 Hercules 2006. 12. 29. péntek 23:09
Orvost nekiiiii..... és kényszer zubonyt! :) ( mi ezen az izgató?)
#6 mimóza 2005. 09. 5. hétfő 17:39
nagyon izgató!
#5 Hmmm 2005. 09. 1. csütörtök 13:04
Hát..izé...részben baromiraizgató..részben meg el nem tudnám képzelni.
#4 Andi 2005. 08. 31. szerda 00:39
Nem rossz, csak egy kicsit kapkodós az írás.
#3 Sasha 2005. 08. 28. vasárnap 20:59
kicsit töményre sikerült...
#2 eking 2005. 08. 28. vasárnap 12:47
Szerintem akinek ilyen odaadó, kedvét kereseő felesége van az büszke lehet rá.
#1 Törté-Net 2005. 08. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?