A+ A-

Megcsalt a feleségem

A feleségem Jill és én a harmincas éveinkben járó házaspár vagyunk itt Észak - Karolina belvárosában. Tulajdonképpen már a gimi óta együtt jártunk és az egyetem utolsó évében össze is házasodtunk. Jill kb. 180 magas szép természetes szoke hajú no. Bár már túl van a harmincon de bárki csak huszonegynéhány évesnek nézné. Formás alakja van és szép nagy mellei. A lábai is mindenki figyelmét megragadják ha sortot vagy fürdoruhát visel. Ami engem illet kicsit magasabb vagyok nála kék szem és fekete haj. Átlagos nem túl izmos de sportos test. Egyikünk sem csalta meg a másikat, noha lett volna lehetoségünk nem is egy.
Jill programozóként dolgozik egy helyi banknál én pedig technikus egy eromunél 30 mérföldnyire a várostól. Ami a társadalmi életünket illeti az foleg Markal és Denisel való kapcsolatban merül ki. Egy kellemes vacsi vagy mozi esetleg mindketto vagy egy kis séta a holdfényben. Jill soha nem mutatott különösebb érdeklodést más férfiak iránt, noha Mark gyakran csapta a szelet. Ugyanez volt a helyzet velem és Denissel. Soha nem gondoltuk, hogy komolyan gondolják a dolgot, mert mindketten nagyon nyitottak voltak és sokat meséltek arról milyen dolgokat muveltek mielott összeházasodtak. Jill mindig nagyon visszafogottan viselkedett és öltözködött.
Bár az utóbbi idoben mintha kicsit színesebben öltözött volna de ez még mindig belefért az irodai öltözködési stílusba. Mintha kivirágzott volna és a szoknyája is rövidebb lett, de nem feltunoen. Ugyanígy felsoi is jobban kihangsúlyozták szép alakját és formás melleit. Ugyanígy egyrészes fürdoruháit is felváltották a formás bikinik. Olyanok melyek melltartó része nem sokat takart és alsója is mindig bevágott a fenekébe ha sétált. Önkétlenül is állandóan a fenekén igazgatta az anyagot ha a strandon sétált és nem tudtam nem észrevenni hogy férfifejek fordulnak utána amerre csak megy. Mikor megkérdeztem mire föl ez az egész azt mondta ideje volt váltani, elvégre kilencvenes éveket írunk.
Jill egy szigorú baptista családban nott fel és szabályai voltak a szexel az alkohollal és egyéb világi dolgokkal kapcsolatban. Ami azt illeti az én szüleim is elég konzervatívak voltak és mielott Jillel járni kezdtünk volna csak egy kapcsolatom volt más lánnyal. Tényleg meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam bár néha Denise flörtölés bekapcsolt bennem valamit. A szexuális életünk bár kielégíto volt de kissé egyhangú. A szokásos misszionárius póz úgy hogy én voltam felül, heti néhány alkalommal. Az utóbbi években már kívánkoztam valami újdonság után amit magazinokban láttam amit titokban vásároltam. Megpróbáltam rávenni, hogy szájjal is kielégítsen de nem volt hajlandó azt mondta undorító. Én egy párszor megjárattam a nyelvem az alsó fertályán de úgy tunt nem igazán élvezi és mindig siettetett.
Egy délután belázasodtam és úgy gondoltam hazamegyek és kialszom magam. Kicsit meglepodtem mikor a feleségem kocsiját és Mark dzsipjét is a házunk elott találtam, de azt gondoltam bizonyára Denise van itt nálunk és együtt készülnek valamire. Hirtelen valami belso ötlettol vezérelve úgy döntöttem ki lesem oket. Így a szomszéd háznál parkoltam le. Belépve a házba egy férfihangot hallottam kellemes jazz zenén keresztül. Kicsit összezavarodtam és óvatosan tovább haladtam befelé. Belestem a sarok mögül a hálóba és megvártam míg a szemem hozzászokik a félhomályhoz. A gyomrom összerándult ahogy megláttam a feleségem körvonalait amint Markon ül a mi ágyunkban. Mindketten fel voltak öltözve de ennek ellenére heveden csókolóztak. Mark kezei Jill szoknyája alatt matattak mialatt a feleségem Mark fenekét markolászta. Teljesen megdöbbentem és felháborodtam de ugyanakkor izgalom fogott el ahogy a feleségem más férfi karjai között volt. Halkan ellopództam és átmenve a hallon és a másik oldalról közelítettem meg a hálószobát ahonnan jobban láthattam a jelenetet. Legnagyobb elszörnyedésemre azt láttam, hogy Mark levette a feleségem blúzát és melltartóját és a nyakát csókolgatja. Lassan haladt lefelé a nyaka majd a mellei következtek. Eloször csak a bimbóudvart kóstolgatta, ügyelve arra, nehogy hozzáérjen a bimbóhoz. Jill mozgolódott és mindenáron megpróbálta egyik mellét a szájába tenni. Mark végre megadta magát és jobb mellét a szájába vette. Kicsit szopogatta majd sorra vette a másikat is. Végül már úgy meredezek a bimbói mint két hegyes szarvacska. Jill kigombolta Mark nadrágját és letornászta azt egészen a térdéig. Közben Mark sem maradt tétlen becsúsztatta kezét Jill barackszínu bugyijába és simogatni kezdte fenekét és a két lába között. Jill lehúzta Mark bokszeralsóját és kezébe vette a szerszámot, óvatosan tanulmányozta ahogy ott meredezett és egyre nagyobb lett. Hát szép kis méret volt. Nem is a hosszúsága inkább csak a vastagsága.
Láttam hogy a kék erek kidagadoznak hatalmas farkán és kis élováladék jelenik meg ahogy visszahúzza az elobort róla. Jill másik kezével a golyóit masszírozgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 04. 30. hétfő 05:19
Szerintem felesleges.
#5 newmoon984 2017. 01. 31. kedd 13:08
jo volt, johetne a folytatas
#4 joozsi 2013. 12. 18. szerda 03:51
Folytatni kék!
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:23
Nem rossz
#2 N____M 2003. 04. 12. szombat 18:19
Láttam már jobbat is...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?