A+ A-

Ahogy Réka még sosem...

A történet Rékáról szól, egy kedves, nagyon szemrevaló lányról. Vállig érő barna haját, kiengedve hordta, s csoki barna szemei, már fiatal korában megigézték a férfiakat. Mikor kamaszodott, a testi adottságai miatt ez fokozatosan igaznak bizonyultak. Bár nem nőtt túl magasra, de formás, átlaghoz képes nagy mellei, és kerekded popsija után a fiúk csorgatták nyálukat. Idilli életet élt, szerető családdal, jó képű pasival, s a legjobb középiskolába járt a környéken. Minden szép és jó volt, amíg a szülei nem döntöttek úgy, hogy elköltöznek. Réka érettségi után, azonnal az ország másik végén találta magát. Nehéz idők jöttek rá. Mindent, amit ismert egy csapásra megváltozott. A környezet, a barátok, s a párjával a nagy távolság miatt, egy idő után elhidegültek egymástól, majd szakítottak.
A helyi főiskola, bár jó hírnek örvendett, a lány nem érezte jól magát benne. Azon töprengett, hogy nem folytatja tovább tanulmányait. Szabadidejében ismerősök, híján az interneten barangolt. Beregisztrált rengeteg közösségi portálra, hogy néhány embert megismerjen, de rendszerint csalódás érte, mert a férfiak többsége csak szexelni akart vele, ő ehhez viszont túl jó kis lány volt. Egy tavaszi délután volt, s mivel nem volt semmi programja, ismét netezni kezdett. Az egyik közösségi oldalt böngészte, mikor egy csinos harmincas nő adatlapjára tévedett. Rékának tetszett a nő, bemutatkozása, s az egyik kép alá kedves kis kommentet hagyott, majd visszatért a honlap főoldalára. A lány kicsit pakolgatott a szobájában, mikor észrevette, hogy üzenete érkezett. Először arra gondolt, "már megint valami kanos fiú, aki egy laza popsi dicséret után, meg akarja dugni". Tévedett. Az a harmincas nő volt, akinek imént megjegyzést fűzött a képéhez. Újra szemügyre vette Réka a fotókat, s az adatlapot. Annamária rendkívül dekoratív volt, igazi harmincas bombázó, bár a levele túl barátságosnak tűnt, ezért a lány kedvesen elhárította a megkeresést. Nem telt el kis időbe, mire jött a válaszlevél.
"Ne hidd azt, hogy leszbikus vagyok. Csak túl közvetlen, olvastam, hogy nincs sok ismerősöd, és mivel nekem sincs egy barátnőm se, ezért találkozhatnánk. Úgyis olyan szép az idő. Shopping?"
Réka tűnődött egy kicsit, és mivel nem volt, semmi dolga, és vásárolni, mindig szeretett, ezért belement a találkába. Megbeszéltek egy időpontot, a közeli pláza bejáratánál. Lány gyorsan elkészült, felkapott magára valamit, majd indult is a megbeszélt helyszínre. Időben odaért, ellenben Annamária késett egy keveset. Réka nézegette az óráját, de nem kellett sokat várnia, megérkezett a partnere is. A nő élőben még szebb volt, hosszú lábai, méretes keblei mellé, divatos, szexi öltözködés dukált. Fütyörésztek is utána a férfiak az utcán, amit csak egy magabiztos mosollyal intézett el. A két lány között az ismerkedés könnyen ment, s azonnal a tettek mezejére léptek. Sorra járták a boltokat, s közben nem felejtették el a teremtés koronáit kibeszélni. A vásárlás is jól ment, Réka szerette a szexi holmikat, de Annamari hatására még bevállalósabb holmikat választott. Jobban kivágott top, rövid szoknya, áttetsző egybe részes ruha. Már majdnem végeztek, mikor egy kirakatban Réka meglátott, egy rendkívül szexi blúzt, fekete szatén anyagú, aranycsíkos mintázattal. Nagyon megtetszett a lánynak, de mivel már nem volt pénze csak sajnálkozni tudott. Ekkor lépett közbe Annamária. Bár Réka nem szerette volna, az újdonsült barátnője megvette neki a blúzt. A lány lekötelezettnek érezte magát, ezért nem utasíthatta vissza a másik meghívását a lakására.
Annamária nagy házban lakott, igényesen berendezett szobákkal. Itt tovább folytatták a beszélgetést, majd a ruhákat ismét felpróbálták. Tükör előtt pózolgattak, s bár Réka, nem vette észre a másik nő, rendre kéjesen mustrálgatta végig, öltözködés közben. A "divatbemutatót" Annamária férje szakította félbe. A nő sokat mesélt uráról Rékának, ezért a lány egy adonisnak képzelte, de csalódnia kellett. A férfi nagyon átlagos külsővel rendelkezett, és a kisugárzása sem volt hatásos. A férj elmesélte unalmas napját, majd közölte, hogy főnökségből néhány embert meghívott. Annamari nem örült ennek. Miután Károly felment az emeletre, a két nő beszélgetni kezdett. Annamari sajnálkozását fejezte ki az esti vendégeskedés miatt és szerette volna, ha Réka náluk maradna a vacsora idejére. A lány először elutasító volt, de a barátnője végül maradásra bírta. Mivel fárasztó és meleg napon voltak túl, mindketten egy kiadós zuhanyra vágytak. A házban két fürdőszoba is volt ezért egyiküknek sem kellett udvariaskodnia. Rékáé lett az emeleti zuhanyzó. A lány ezt a helységet is komfortosnak találta. Hamar ledobta a ruháit, s egyből a zuhanykabinba sietett. Isteninek találta a vizet, ahogy végig folyt a selymes bőrén lehűtötte izzó testét. Ezután szépen bekente magát tusfürdővel, szinte bizsergette a kebleit, miközben gyengéden megérintette őket. Lábára nyomott egy adagot a tusfürdőből, majd lehajolt és úgy terítette szét lábán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 05. 25. szerda 06:25
Közepes!
#8 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 11:17
Összecsapott kidolgozatlan.
#7 papi 2014. 04. 22. kedd 04:51
Nem rossz
#6 Andreas6 2013. 10. 24. csütörtök 16:43
A történet gyenge, a helyesírás borzalmas.
#5 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:31
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2011. 08. 26. péntek 09:34
hát .........
#3 Pavlov 2010. 09. 17. péntek 22:35
Eléggé jaj...
#2 Darius.Pretoryan 2010. 09. 14. kedd 09:43
"Alig pár centi volt közöttük a távolság, mikor a lány el kezdett térdelni."

Ez a csúcspont! nyes -1 -est szeretnék adni de nem lehet :(
#1 Törté-Net 2010. 09. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?