Keveredés 3. rész

Szavazás átlaga: 7.22 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 16.
Hossz: 17 200 karakter
Elolvasva: 1 105 alkalommal
... Éjjel és reggel is szeretkeztünk. Én még nem éreztem rá, nem éreztem, nem tudtam, hogyan érheti testem olyan érintés, stimulálás, ami ebben a bensőséges, szó szerinti Ádám bent levőjével kielégítsen. Következő hetekben ezen dolgoztunk. Sokat kérdezett, sokat beszéltünk a mikéntekről, de az átbillenésem nem akart megtörténnem. Két és fél hónap, kilencvenhárom nap kellett, míg bekövetkezett az áttörés nálam is.

Egy pénteki edzőmérkőzés után Ádám haza kísért, hiába, hogy holnap nála lennék. Lehuppantam a nappaliban a birkaszőrökre, amin fáradtan szoktunk kuporogva semmit tenni. Ádám is oda ült, így kihasználva, hátam neki döntöttem. Naná, hogy már nyúlt is pulóverem, pólóm alá, melltartó nélküli, – nem igazán kellett az, a másokéhoz képest semmit tartani, – melleim fogdosta. Fáradságomban nem igazán érdekelt, ha neki kell, és neki jó, hát tegye. Egy hetesnél megrándult jobb vállam, meg derekam. Tudtam ráérek, hiszen mondták karácsonyi nézelődés után elmennek mamámhoz, ő küld vacsira hurkát.
– Ha már turkálsz, a jobb vállam nem nyomkodnád meg?
– Persze, hogy igen – és húzta fel a pulóverem, meg egyben a pólóm is.
– Vállam – mondtam, de nem ellenkeztem, ha neki így jó.

Mellemnél fogva támasztott meg elölről, hogy hátam, lapockám alatti izmokat is meggyömöszölhesse, lazíthassa. Finom volt. Hiába a durvaság volt magán a kedvence, amúgy meg figyelmes, – szinte sokszor már zavaróan is – szolgaként viselkedett, leste kívánságom. Reggelig el bírtam volna viselni, de nem használom ki, amúgy is ballagjon haza tanulni már érettségire, meg én is átnézem a hétfői tantárgyaim. Egy csókkal köszöntem meg jótét cselekedetét, de ő ezt félre értette. A csók után melleim szopogatta, farmerem gombjával, cipzárjával bajlódott. Erőm nem volt ellenkezni, na meg lássuk be, nem tudtam olyan fáradt lenni, hogy egy kis testi kényeztetést ne tudjak elviselni. Nem volt dolgom, ő vetkőztetett, vetkőzött, ölelt, izgatott. Tévé előtti digitális órán láttam, még erős két óra, míg őseim hazaérnek. Nem tiltják, de én nem akartam, hogy tudják, főleg ne a nappaliban nyissanak ránk. Mászni akart rám, de úgy voltam, utolsó erőmmel én ülök kicsit rá, majd ha végkimerülök, fordulunk, és pihenek alatta, most ez egy gyors menetnek jó lesz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.22 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. szeptember 12. 15:16
#5
Egyre jobb!
1
veteran
2023. június 16. 02:43
#2
Jön a csere?
1
T
Törté-Net
2023. június 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1