Első állásom története 17. rész

Szavazás átlaga: 7.21 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 3.
Hossz: 18 447 karakter
Elolvasva: 1 066 alkalommal
Reggel kicsit morcosan ébredtem, még éreztem a tegnap este megindult menzeszem apró görcseit. Igazából, amióta itt vagyok, nem is figyeltem rá, valahogy kiment a fejemből, és meglepett, amikor időre megjött. Ez most egy kicsit át fogja alakítani a hetemet, nincs úszás, nincs szauna, meg szomorúan kell tudomásul vennem, még ha akarnak, akkor se tudnak megdugni. Megfürödtem, majd mentem reggelizni. Utána, a presszóban megkaptam a kávémat, és kértem egy Martinit is. Marcsi a pultos hozta is. Ő ezen a környéken született, és ismert mindent, ami látnivaló.

– Éva! Itt nem messze van egy kis horgásztó, ligetes területtel körülvéve, főző-sütő helyekkel, padokkal és asztalokkal. Nem jártál még arra? Lehetne egy jó program a vendégeknek.

– Köszönöm. Nagyon jó ötletet adtál. Milyen messze van, és hogy lehet odajutni?

– Az üdülőből kilépve, jobbra kell fordulni, majd kb. Négyszáz méterre balra, van egy elég széles ösvény, azon tovább haladva, olyan fél kilométert, van a legszebb tisztás, a tó mellett. Egy kellemes húsz perces séta. Ja, el is felejtettem mondani, hogy van ott egy büfé, a környék legjobb boraival, és is vannak, sőt, aki akar, harapnivalót is kaphat.

– Remek. A könyvtár után kikerekezek, megnézem, majd az ebédnél meg is hirdetem, biztosan lesznek, akik szívesen eljönnek. Köszi, és vendégem vagy egy Martinire.

Kiöntött magának is egy pohárral, majd koccintottunk, és felhajtottuk az italt.

Nyitottam a könyvtárat, nem sokan jöttek, szép idő miatt, volt időm utánanézni a horgásztónak. Nagyon jókat olvastam róla, amiről meg is győződtem, mert amikor bezártam, az üdülő kerékpárján kitekertem. Nagyon szép környék, kellemes árnyékos leülőkkel. Ebédnél kihirdettem a sétát, és sokan jelentkeztek. Kettőkor indultunk, és tényleg huszonegy perc alatt ott voltunk. Szabadjára engedtem a népet, voltak vagy huszonöten, én meg leültem egy árnyékos padra. Nemsokára Erika és Laci telepedtek le mellettem. Sajnálkozva mondtam, hogy nálam mikulás napok vannak, de ígéretemet, hogy a táncest után elmegyek hozzájuk, be fogom tartani. Láttam rajtuk, hogy a hírnek nem igazán örültek.

– Ne búslakodjatok! Erika, így legalább Laci jól megdöngöl, én meg nyalni, falni foglak. De van egy kérésem, Laci az én torkomban élvezzen el.

– Sajnáljuk, hogy így alakult, de ezen nem lehet változtatni. – mondta Erika. Azért mindent megteszünk, hogy megint egy isteni jót élvezkedjünk.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.21 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. május 8. 01:04
#9
Már volt.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2023. május 3. 17:10-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2023. május 3. 17:10
#8
Előtőrnek a régi emlékeim. Nem is olyan régen  - emlékeimben mintha tegnap történt volna olyan erősen él - 1964. november (Péntek) 13.-ra szólt a Behívó Parancsom. Orosházára kerültem és mint első éves növendék egy kimaradásról két órát késve értem be 5 km rohanva a laktanyáig. Én ott az egyik kis sötét utcában állva egy kerítésnek támaszkodva vesztettem el a (ffi) szüzességem. Életem első akciója olyan jó és szép emlékeket hagyott bennem - igaz csak pár órával később tudtam csak meg -  nem tudom hányszor, de azt tudom, hogy csupa nyálkás melegség vette körül az árbócként álló farkam környékét. Csattogott a testünk a cupákos, nyálkás váladékoktól. Nem kellett gumit felhúznom mondta a partnerem.  Életem első dugása egy menszeszes állapotában lévő lánnyal történt!  Olyan erőt adott akkor nekem, hogy a Mennyország bejáratásig is elrohantam volna.

/ Valakit érdekelné bővebben olvashatja írásaim közül/

"Álmoska5"
-2
Kékég
2023. május 3. 15:53
#7
Kedves Andreas6! Saját tapasztalat. Egy megbízható ember, pl a férjem, alapos tisztálkodás után menszesz alatt is szeretkezhet ha nem undorodik ha véres lesz a farka. Tuti akkor nem lettem terhes és baromira élveztem.
Amúgy Évának igaza van. Azé ennxi dugás után nem árt egy kis szünet.
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. május 3. 06:57-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 3. 11:54
#6
Tökéletesen igazad van. A három hét alatt, talán egy nap volt, amikor legalább egyszer nem dugták meg, és vagy 7-8, amikor ketten, hárman, hatan igen. Disznóság, hogy amikor menzesze van, nem hajlandó fenékbe dugatni magát! 
Egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e, a 17 rész két nappal több, mint három hét alatt zajlott le.
De csak a te kedvedért, ezért a hiányosságért le fogom szúrni!
4
Ez egy válasz Andreas6 2023. május 3. 06:57-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. május 3. 08:54
#5
Még így is jutott éppen elég, élvezetes leírás. Nagyon jó lett ez is! 
1
Fluxus
2023. május 3. 07:13
#4
Jól alakult a történet.
1
Andreas6
2023. május 3. 06:57
#3
Egész jó volt, vállalkozó szellemű hölgyek tanulhatnak is belőle. Egy megjegyzés: A piros napok alatt lehet még nyugodtan a hátsó bejáratot használni, ha már úgyis kedveli a nő. Miért is hagyta ki?
2
veteran
2023. május 3. 04:50
#2
Lassan lanyhul a kezdeti hév.
1
T
Törté-Net
2023. május 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1