András 2. rész

Szavazás átlaga: 8.25 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2022. április 14.
Hossz: 25 661 karakter
Elolvasva: 2 765 alkalommal
A gimnáziumban kezdődött. Egy osztályba jártunk, egymás közelében laktunk. Azt lehet mondani, hogy éjjel nappal együtt voltunk. Aztán később kisebb nagyobb szünetekkel, de folytatódott. Habár velem az utóbbi tíz évben egy kicsit lazább lett a kapcsolatuk.
– Hát ez az! Aszünetek, amiről beszéltél, meg a nejed. Nekem elmondták azt, hogy a te feleséged egy prűd, visszahúzódó, rettentő barátságtalan nő.
Miatta kerültél távolabb tőlük! De még egy kérdés! Mennyire ismered a barátaid feleségeit?
– Annyit tudok róluk, hogy ők is egy osztályba jártak és azóta barátnők.
Mindig is a Piri volt közöttük a vezér alak. A Béla feleségének, a Verának udvaroltam is. Sőt, ha nem lettem volna balfasz, meg is dughattam volna.
De én megijedtem, elszaladtam, a Béla meg lecsapott rá és azóta is együtt van – nak. A Ferit és a Pirit mindig irigyeltem, mivel már akkoriban is minden gond nélkül állandóan keféltek és azt nem is titkolták. Aztán amikor kiala – kult a többi páros ők is azt tették. Csak én voltam egyedül a csapatban. Aztán az egyetem előtt bevittek katonának és egy évre elkerültem a közelükből. Ott ismertem meg a feleségem és a leszerelés után meg is nősültem. Ekkorra már mindegyikük férj és feleség volt.
– Nekem most állt össze a kép, drágám – jelentette ki Klári. – Amíg te katona voltál az alatt az idő alatt játszódtak le a későbbieket meghatározó események. Amint mondtad a fiúk barátok, a lányok barátnők voltak. A Feri és a Piri tartotta egybe a csapatot. Viszont ők állandóan baszni akartak. Bárhol és bármikor! Legtöbbször az sem zavarta őket, hogy a többiek is ott vannak, velük egy szobában. Amikor pedig a Béla összejött a Verával, ők is követték az ő példájukat. Aztán gyorsan a többi pár is kialakult, Ezután már abban segítették egymást, hogy mindig legyen egy olyan hely, ahol baszni tudnak.
Ha csak egy helyiség volt az sem okozott gondot, mert egymás mellett, egyszerre intézte mindenki a dolgát. Egyik nyáron Horvátországba mentek közösen nyaralni. Mivel pénz szűkében voltak, úgy intézték, hogy a Feriék kivettek egy szobát, a többiek pedig a szállodához tartozó kempingben sátoroztak. Esténként a Feriék szobájában jöttek össze enni inni. Hamarosan olyan kis elzárt öblöket találtak a tengerparton, ahol meztelenül napoztak, fürödtek és játszottak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.25 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!