András 4. rész

Szavazás átlaga: 8.3 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2022. május 2.
Hossz: 17 606 karakter
Elolvasva: 1 917 alkalommal
– Drágám. Hát neked semmi sem elég? Mit kell tenni a farkaddal, hogy ne ágaskodjon? De jó, hogy jöttél, mert kész a reggeli. Ígérem, utána lerendezzük a problémádat.
– Kicsi szívem ez nem probléma. Sőt. Úgy szeretnék most reggelizni, hogy szépen ráülsz a farkamra és úgy eszünk együtt.
Na ezt most felejtsd el gyorsan. Azt hiszed, hogy tudok úgy enni, hogy közben bennem van a farkad? Azt már szerintem nem reggelinek, hanem baszásnak hívják. Inkább gyorsan ülj le. Edd meg a reggelit, aztán mehetünk is a hálóba. Légy okos drágám.
Nem volt mit tenni, igazat adtam neki. Leültem és mereven álló fasszal meg ettem a reggelit. Különben a Klári is meztelen volt. Otthon legtöbbnyire pucéran jártunk keltünk. Így amikor kedvet kaptunk a baszásra, azonnal neki is foghattunk. Kedvet pedig sűrűn kaptunk. Most is, a reggelit befejezve, ölbe kaptam a drágámat és rohantam vele az ágyhoz és ismét nagyot keféltünk.
Utána egy kissé megnyugodva, egymást átölelve beszélgetni kezdtünk. A Klári kezdte, méghozzá azzal a témával amire már vártam.
– Nos drágám, mi a véleményed a tegnapi estéről? De a továbbiak érdekében legyél nagyon őszinte! De mindenben. Csak úgy tudunk tovább lépni. El akarom kerülni azt, hogy bármelyikünkben is bármilyen tüske maradjon.
– Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Nagyon jól tudod, hogy előtte tartottam az egésztől. Annyira szeretlek, hogy egyszerűen nem tudtam elképzelni azt, hogy én téged más férfiakkal látlak majd baszni. Biztos észre is vetted, hogy az elején mindig téged néztelek. Aztán mikor láttam, hogy milyen átéléssel szopod a Béla farkát, majd lovagolsz rajta, megnyugodtam.
Aztán meg elragadott a hév és lendületbe jöttem. A végén meg nagyon is tetszett, ahogyan sorra élveztettem el a lányokat. A főműsorban meg a nyerési vágy hajtott. És végül nagyon is meg érte a nagy igyekezetet az, hogy utána két csodálatos nővel baszhattam. Azt is bevallom neked, hogy a csapatból a Vera és a Piri tetszik leginkább. Fantasztikus két nő. Szépek, kívánatosak és ahogy kefélni tudnak! Az nem igaz. Velük bármikor, gondolkodás nélkül szívesen basznék.
– De már mondtam neked, drágám, hogy ez egy csapat. Csak akkor megy a dolog, amikor mindenki együtt van. – Szólt közbe Klári.
Tudom. De azért mégis jobban szeretném, ha a Piriékkel és a Veráékkal
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.3 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!