Titti hozzászólásai

T
Nem:
Beállítottság:
egyéb
Születési dátum:
1526. augusztus 29.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
******
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
596 db
Titti
2024. május 4. 00:47
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hát, nah! Egy torna bármikor alkalmazható az igaz, de  van amelyik csak bizonyos életkor után javallott. Ilyen a Kegel gyakorlat is. Egy idő után az ember már észre se veszi, néha öntudatlanul is tornázik. Én például sokszor írás közben veszem észre, hogy belül tornázom. Akarom-e? Nem, hiszen már nem is tudatos, mégis. Nem haszontalan azonban ez biztos és ártalmasnak sem nevezném. Nem mindenki tud róla, ezért is volt annak a helye a blogban. Megvolt annak is a célközönsége, bár nem kifejezetten férfiakra gondoltam, de egyetlen férfi sem halna bele, ha eltanulja, sőt! Könnyebbé válna az életük. Nemcsak szerintem, mert a kitalálása nem az én érdemem, én csupán népszerűsíteni igyekszem. 
Engem érdekelnek az ilyen „butaságok" is, mert a testünk edzése a szexnek nagyon is része. Szerintem senkinek sem kell magyaráznom mire is gondolok, mikor ezt írom. De egy általam nem ismert módszert szívesen kipróbálnék.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 4. 00:24-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azért az meglepő, hogy valaki, akinek ilyen jó a szövege és helyén van az esze, nem tart egy különbejáratú ágymelegítőt magának estére. 
Nyilván erre a kérdésre itt nem várok választ, csak eltöprengtem egy picit. 😀 Biztosan jó oka van rá.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:19-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:12
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kíváncsi lennék mire gondol.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:54
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az elején azt hittem, hogy komolyan veszi a pornófilmeket, és ezért bocsánatot kérek.  Az valóban nem lehet nagy élmény, ha bárkinek az ürülékét kell fogyasztani, bár olvastam, hallottam már ilyen rétegigényt is. Filmben is létezik, de azokkal úgy vagyok, akár a horror filmekkel: kukába velük. Én legalábbis meg nem néznék egyet sem!  Bár egy olyan sztoriba egyszer kíváncsiságból belenéztem és szerencsémre jót tudtam nevetni rajta. De amelyik komolyabban taglalja az aktust azt még annyira sem tudom megérteni, mint az s/m történetet.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 22:46-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:27
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez érthető, de nem feltétlen a birtoklástól eshet szét, cserélődhet le a partnerek bármelyike. Akárcsak  más emberi kapcsolatokban idővel ennél is kialakulhat egyfajta megszokás, unalmassá válik és barátilag közli, hogy csak ennyi. Mondjuk kiszerethet a nőből is, vagy ilyesmi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:52-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Érdekes dolog egy férfitól. 😮
Van pár olyan férfi ismerősöm, akik ódzkodnak az anális szextől, mert bizony néha barna lesz tőle a farkinca! A legtöbb pasinak nincs is más ellenvetése.
Beszélgettem egy análkedvelő férfi ismerősömmel erről, mire ő csak legyintett és azt mondta:" Erre találták ki a mosdót." 
Ez nyilván annyit bizonyít csupán, hogy nem vagyunk egyformák. De ha maga ennyire irtózik a csóktól, talán egy franciázás sem jön be? 
Egyébként szívesen olvasnék a csókolózásról, vagy csak a csókról bármit, mert én lehetőség szerint még aktus közben is igénylem a csókot.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:45-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
Eléggé hasonlóan gondolkodunk. Viszont előfordulhat olyan is, hogy nem szétesik, hanem csak lecserélődik valamelyik partner, bár elismerem, hogy ez igen ritka. Millióból egy, de hallottam már ilyet.
Azt a blogos részt igazából érdekességként szerettem volna itt megmutatni annak, akit érdekel, csak itt túl sok helyet foglalt volna el. Először csak egy arra mutató linket próbáltam, de rájöttem, hogy az már nem érhető el. Nekem viszont megvolt az „archívumomban".  
Persze azok közül a témák közül is indítható itt vita, mert magam sem mindegyikkel értek egyet, de az ezzel kapcsolatos jegyzeteim nem tettem közzé. Viszont ennél átfogóbbat azóta sem találtam, ami forrásokra is hivatkozik és átgondolt lenne.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:25
Általános -> Társalkodó - bármiről
„Mindig nevetségesnek tartottam, amikor Gorbacsov szinte lesmárolta Kádár elvtársat..."
Egy férfiak által egymás közötti csókban is lehet szexuális késztetés. Nem mindig mindkét fél részéről, de ki tudhatja, hogy adott esetben, ki mit érez? Fenti példát véve alapul, nyilván sose fogjuk megtudni. Tényleg! Mi alapján rögzült egy olyan szokás? Hiszen a politika nem éppen a szexuális indíttatásáról híres. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 20:55
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez nem könyvajánló volt, bár talán annak is elmegy. Létezik ennek még két kötete, bár a másodikat nem tudtam átérezni, a harmadik viszont szintén tetszett. Sajnos magyarul csak ez az egy rész jelent meg.
1
Titti
2024. május 3. 20:49
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem tudom ez  helyesen jelenik-e meg: Osztozni Hailey-n (nillakvcs.blogspot.com)
De ha az nem, akkor ez biztosan: Osztozni Hailey-n · Samantha Ann King · Könyv · Moly
Valami ilyesmire gondoltam többes párkapcsolat alatt, pedig sokan ezt csak szexuális tartalmuk miatt olvassák. Létezik ennek más aspektusa is.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 20:13-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 19:41
Történetek: Barátaim dugják anyámat 2. rész
Talán csak jobban szeretsz rejtvényt fejteni? 😀😉
Sok sikert kívánok! 💖
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 3. 19:21-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 19:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hajnalban írtam ehhez én is pár dolgot, amit akkor nem tettem fel, mert már majd leragadt a szemem. Ma meg azért, mert ugyanezeket írtam le más szavakkal.
Találtam viszont egy régi mentett oldalt és azt ma feltettem blogba, mert itt elég helyet foglalt volna. Az egy tanulmány és nem én  írtam, de talán akad benne más számára is érdekes a szexualitás tanulmányozása során.  
Csak a testemen át - Ajjaj (blog.hu)
Nem mindennel értek egyet abból, de kedves kis adalék a kultúra és a szex viszonyának elemzése.
Pár dolgot talán a családi kapcsolatokról is megmagyaráz, ha valaki tüzetesebben olvassa. A szemelvény is nyújthat segítséget, ha valaki valóban arra adja a fejét, hogy e témában kutasson, publikáljon és akit nem irigylek, mert cseppet sem könnyű téma. Ugyanis nem általánosítható. Ahány ember annyi szokás és beidegződés... 
Viszont érdeklődéssel olvasom amiket írt ide. 😀

Várom az érdeklődőket, hogy miről olvasnának itt szívesen!
A  többes „pár" kapcsolat elfogadottságáról, vagy annak hiányáról és okairól is ír? Engem ez érdekelne elsősorban a magyar társadalmi viszonyokat figyelembe véve. Természetesen más nemzetek vonatkozásában is szívesen olvasnék e témában. Elég sok adatot gyűjtöttem magam is, bár itt is ugyanarra jutottam, hogy ahány ember, annyi szokás. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 18:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 18:49
Történetek: Barátaim dugják anyámat 2. rész
Kipróbáltam és a Google nem tud ennyire jól. Viszont benne maradtak bizonyos egyáltalán nem magyaros dolgok, amit a DeepL Translate: The world's most accurate translator (https://www.deepl.com/translator) sem vesz ki, bár sokkal jobb minőséggel fordít. Bizonyos összegért, vagy egy kis bűvészkedéssel el lehet érni, hogy sokkal irodalmibb legyen egy eredeti nyelven jól megírt történet. Képes dokumentumok fordítására is és ha változtatsz bizonyos beállításokon – javítva az eredetit – sokkal érthetőbb fordítást kaphatsz, mint például a Google fordítóval. Pár oldal erejéig érdemes kísérletezni vele mindenképpen annak, aki fordít. Arya szokott egész jó fordításokat készíteni azzal úgy, hogy szinte hozzá sem kell nyúlni. Nekem sem árulta el a titkát. Azt mondta: „megérzés" 😀
A történetről el tudom képzelni, hogy akár igaz is lehet az alkoholos befolyásoltsága hatására. De, ahogy itt fogalmazni szoktak egyesek: nem izgultam fel rá.
1
Ez egy válasz salsa 2023. március 16. 08:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 18:28
Történetek: Faszszopó
Ez jellemző a gyenge férfiakra? 
Ők idézik elő a helyzetet, amiben képtelenek megvédeni a nőt, de természetesen nem ők a hibásak. Elég gyerekes viselkedés. Bocsánatkérés helyett a nő a kurva, igaz?
Pfuj...
Maga a történet stílusa viszont nem rossz. Kizárólag a stílus miatt viszont most tőlem nem jár semmilyen pont, csak ez a hozzászólás.
1
Titti
2024. május 3. 00:52
Általános -> Társalkodó - bármiről
Aztaaa!!! 😮
Először is köszönöm szépen a tájékoztatódat. Eléggé... kimerítő volt. 😀 
De rendesen rámutattál a szeretet szükségességére egy párkapcsolatban a fizikai dolgok nézőpontját elemezve. El is mentettem egy külön szívecskés részben a naplómban. Ilyenben: 💖
Ha van még mondanivalód bármilyen témában szívesen olvasnálak. 😉
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 22:03-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 00:15
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Lehetne még egy megoldás, ha PC-n windows-t használsz. Bármilyen böngészővel működik például a OneNote Web Clipper (google.com) (https://chromewebstore.google.com/detail/onenote-web-clipper/gojbdfnpnhogfdgjbigejoaolejmgdhk) Itt lehet csak cikket is kijelölni és automatikusan másolja a cikket egy általad megadott jegyzetfüzetbe. Ehhez akár weboldalon keresztül is hozzáférhetsz, szerkesztheted, lementheted pdf-be, tovább küldheted, azonban úgy tudom, hogy az a feltétele, hogy be kell jelentkezned a microsoft fiókodba. A webes app funkciói korlátozottak, de ha ebbe lemented ezt megtalálhatod akár tableten, mobilon is, persze azokra is telepíteni kell a megfelelő appot és bejelentkezni a társított fiókba. Ennél kényelmesebbet szerintem nem fogsz találni, bár a hátulütője ennek az, hogy lesznek benne érthetetlen karakterek, ami az adott szerverek beállításaitól függenek, ráadásul vannak lapok, amiken tiltott az ilyen és ott a progi eleve figyelmeztet, vagyis azt jelzi, hogy nincs megfelelő tartalom. Ugyanezek „hibák" másolás-beillesztés során is meglesznek azonban, már ahol van ilyen, bár ez nem is hiba, csupán az adott  szerver beállítását tükrözi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 20:04-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 23:08
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Elölről, vagy hátulról furakodott be? ;) 
Azt mondják egy ilyen nőt könnyű megszeretni. Ha sok pénze marad nehéz elfeledni. 😂 Jó hogy Wendy nem fog a szemünk láttára tönkre menni. 😀
Tüskevár kikapcsolásnak? Hm. Én inkább a helyedben Vi Keelandot olvasnék. Tudod... Kutyaharapást szőrivel?!
2
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 22:29-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:54
Általános -> Társalkodó - bármiről
Megkértem a Bing AI-t írjon nekem egy 3k karakteres romantikus sztorit, amiben szerepel a csók szócska. Ezt írta:
table { border: 1px solid #c4c7c5; border-radius: 4px; font-size: 16px; } th { padding: 18px 16px; text-align: left; } td { padding: 16px; border-top: 1px solid #c4c7c5; } .katex-mathml{ display: block; text-align: center; } .katex-html { display: none; } 
Egykoron, a Szívvarázs nevű kis faluban, ahol a virágok illata és a madarak dalai mindennap összetalálkoztak, élt egy fiatal lány, Lili. Lili hosszú, sötét hajjal és szemekkel rendelkezett, amelyek olyan mélyek voltak, mint a tenger. A falu lakói szerették őt, mert mindig mosolygott, és szívében mindig helyet talált a szeretetnek.
Egy napsütéses tavaszi délután, amikor a virágok kinyíltak, és a fák zöld levelekkel borultak, Lili a Csókmező-re indult. A Csókmező egy titokzatos hely volt, ahol azt mondják, hogy a csókok varázslatos erővel bírnak. Ha két ember itt csókolózik, a szerelmük örökké tart.
Lili a mező közepén állt, és várt. A nap sugarai átszűrődtek a lombkoronán, és a virágok illata körülölelte. Ekkor megpillantotta Mátét, a falu legvonzóbb fiatalemberét. Máté magas, barna hajú és szemű volt, és mindig mosolygott, amikor Lilit látta.
Máté odalépett Lilihez, és a szeme mélyébe nézett. Lili szíve hevesen dobogott, és a pillanat varázslatosnak tűnt. Máté halkan suttogta: “Lili, szeretlek.” És ekkor a két fiatal egymás karjaiban találta magát, a Csókmezőn.
A csók, amit Máté adott Lilinek, olyan volt, mint a tavaszi szellő, amely átjárta a virágokat. Lili érezte, hogy a szívük összeolvad, és a szerelmük örökké tart. A nap sugarai körülöttük táncoltak, és a madarak boldogan daloltak.
Azóta Lili és Máté minden tavasszal visszatérnek a Csókmezőre. Ott csókolóznak, és a szerelmük továbbra is varázslatos. A falu lakói azt mondják, hogy a Csókmezőn a csókok örökké tartanak, és a szeretet mindent legyőz.
Így hát, ha valaha a Szívvarázs falujába látogatsz, ne felejtsd el meglátogatni a Csókmezőt. Ki tudja, talán te is megtapasztalod a csókok varázslatát, és a szerelmed örökké tart majd, mint Lilié és Mátéé. 💕🌸12

Ez valóban romantikus, de kihagyta belőle az emberi részt: azt, hogy mit érezhettek csók közben a felek. Tévedek?
1
Titti
2024. május 1. 22:39
Történetek: Wendy 4.1
Utóbbi csak akkor valósulhat meg, ha hagyod. 😛 Persze a vitrin üvegét golyóállóra készíttesd, hogy a NAGY gondolataid ne verjék szét. 😀
Nekem sincs diplomám számítástechnika egyik ágából sem. Az Ai sem a kedvencem. MÉG. Nem akart írni helyettem erotikus mesét 😥😂 Pedig kértem, de az irányelvei ezt nem teszik lehetővé. 😉 Viszont sok mindenre lehetne jó, meg annál is többre. Csak némi programírás, meg sok tárhely kérdése. Szerintem pár év múlva lesz belőlük több ezer és majd ők vívják a 3. világháborút. Egy apró progi írásához nem kell informatikus mérnöknek lenned. Csak kb annyira mint Wendynek az élvezethez – elkötelezetten szeretni és némi időt, energiát befektetni. Ma ezt nevezik szellemi tőkének. De ez nem újkeletű dolog. Felfedezték már a Káma Szútra szerzői és Kleopatra is. És még sokan mások mindenféle szexuális töltet nélkül, de ezt neked nem kell magyaráznom. 
A lényeg az, hogy tedd, amihez kedved van és élj úgy, hogy ha elmész másoknak hiányozz. Akkor sokkal tovább élsz majd mint ahány évig nyugdíjat kaphatsz – ha lesz még jövőre egyáltalán nyögdíj. 😀 Tévedés, hogy az évek számától függ a korunk: addig élünk, ameddig valaki emlékszik ránk. Persze ha nem szeretettel emlékeznek ránk, akkor az nem  élet. Nem is tudom... Az lenne a pokol?
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 18:50-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:13
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Szegény párom... Ha két nő fogja őt szendvicsbe vajon mire lesz esélye? 🙄
Én csak a terápiátoktól féltem, mert ő nem igazán szeret a szendvicsben töltelék lenni. Igaz, hogy eddig nem is volt azt hajlandó kipróbálni. 😉 Talán mégis bejelentkezünk. 😀
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 22:07-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:01
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rész - A hatalmas farok
Ugye nem vagytok túl diszkriminatívak?  Ha mondjuk egy nő megkeres titeket egy szendvicsimádat-betegséggel, akkor is tudtok segíteni? Mondjuk a tünetek nem indokolnák, mert ő igenis jól érzi magát, csak a férj nem kellő odaadásán kéne változtatni. 😉 Persze odaad ő mindent amit kell, csak a gyakorisággal akad néha gond. Betegség ez egyáltalán vagy csak valamilyen szindróma? Van rá terápia? 😊😇
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:42-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 21:52
Történetek: Ha megdugom megszeret?
Szerinted érdekelni fog egy határozott férfit a szülei tiltakozása, ha már a feleségéről van szó? 
Vagy érdekelné a z olvasókat a Lisával éppen megkötött házasságának az érvénytelenítésével kapcsolatos procedúra? 
Hm. Talán egy második nászéjszaka, amikor egyikük szeme sincs bekötve? Nem, az elég giccses lenne, bár ha a srác revansot akarna, hogy egyenlíthessen... Talán az lehetne, de hasonlóval – más szereplőkkel – biztosan beküldtem már olyat. 😉 Vagy legalábbis megírtam. 😅
Ennek is gondolkodhatok a folytatásán, de mire megírom és megjelenik, már senki sem fogja tudni majd, hogy ezzel kapcsolatos.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:36-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 21:42
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szerintem mindkettőt megteheted akár ma is. Egy tetszőlegesen választott AI bármikor szóba áll veled, ha van neted és kérdezed. Egyenlőre csak a neten keresgél neked információ után kutatva, de gyorsabban rátalál és többnyire pontosabban, mint egy átlagos kereső. Kell neki minimum egy év mire „öntudatra ébred". Legalábbis én így tudom, de tévedhetek is. Mindenesetre úgy tervezték, hogy minél többet kérdezik, annál több raktározódik el benne, és ma már van aminek nem is kell utána keresnie a neten. Persze fontos a kérdező visszajelzése is, hogy megfelelt-e nekem az amit ő válaszolt. Erre a célra biztosan tartanak főállású „kérdezőt" – talán többet is.  
A szex az igazival meg csak rajtad múlik. Találhatsz akár olyat ma is. 😉
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:09-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 19:23
Általános -> Hibák az oldalon
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu)
Szerintem ez megérdemelne egy romantikus és megcsalás címkét, talán a tini is szóba kerülhetne, hiszen két pár szeretkezését írja le, egyik pár elvált , a nőnek van férje, a tinik egyikének sincs ugyan, mert ők még tinik, de szeretkezni már elég érzéki módon tudnak. Talán újra azt az oktatási formát kéne bevezetni tananyagként, ahonnan ők tanultak, kevesebb lenne a testileg kielégítetlen lány és a lelkileg frusztrált fiúcska.  
De ezt csak a címke miatt írtam ám hibának, ha elfogadjátok ti is annak. 😅 Az sem hiba, hogy erre véletlenül nyomtam egy 10-est. 😉 Na jó, nem véletlen volt. 😊
1
Titti
2024. május 1. 19:17
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az Ai azért mesterséges intelligencia, mert tud tanulni. Nem feltétlenül olyan gyorsan még mint mi, bár ez is erősen személyfüggő dolog. 😀 Szóval meg lehet már valósítani ezt az álmod.  Bár egyenlőre még a szexuális jellegű kérdésekre a legtöbb Ai – na jó, egyik sem 😂 – a készítőik etikai kódexe miatt nem hajlandó válaszolni. Például, ha azt kérdeznéd tőle, ki akar-e nyalni arra nem válaszolna, de ha utasítanád megtenné. 😅
Erre a kérdésre sem tőle szeretném a választ.
A látogatás - Léna (hetero szextörténet) (torte-net.hu) Ebben olvastam egy ilyet: 
Maszturbálás után kellett olykor egy óra is, hiszen alapos munkát szokott végezni, 
Mármint, hogy ismét harcképes állapotba kerüljön egy farkinca. Ez lehetséges? Tényleg kellhet egy óra a regenerálódásra? Mert ha igen, akkor én már most a mennyországban vagyok, ugyanis az ismerőseim közül egyiknek se kell annyi. 2-10 perc maximum és a negyedik menet után is csak negyedóra.  Szóval nem ez az átlag?
Na ilyen kérdésre sem adott választ az AI. 😛🙄
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 18:47-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 18:37
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez igaz, de arra már ma is alkalmas, hogy egy rakétába építve észlelje és kikerülje a különböző akadályokat, így nagyobb eséllyel juttatja célba a töltetet. Egy egyszerű térkép, lokátor érzékelő, stb és akár a GPS is segítheti, meg olyanok, amikről nekem, mint laikusnak fogalmam sincs.  Szóval rosszra már tudjuk használni, meg talán a gyógyítás terén diagnosztikában, modellezésnél, ha kap bizonyos paramétereket...  De ezekhez is sok egyéb kell. 
Kb annyira sok kihasználatlan lehetőség van benne, mint mondjuk a VR-ben a 3D modellezésben, stb. Ez utóbbi lehet nem a pontos kifejezés, de elnézhető nekem, mert nem vagyok szakember. Talán 3D nyomtatást kellett volna írnom. Olyanban már tudtak élethűnek látszó, élettelen embert is előállítani. Fogalmam sincs mihez kezdtek vele 😂
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 18:15-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 18:22
Történetek: Wendy 4.1
Köszönöm a meg nem érdemelt dicsérő szavaid. Nagyon jól esik a lelkemnek, pedig már kezdtem volna hisztizni. 😉 Még jó, hogy másban kell most a lelket tartanom, így nem jutott időm arra, csak egy icipici. 😀

Az irigységről: azt kell megérteni, hogy a hedonistáknak más az értékrendjük. Nekik a pénz is más értékmérő, mint aki nem az ő szemléletmódjukat képviseli, meg a szex, a bor és minden más. Ettől még egyik sem lesz agyalágyult és ahol lehet ők is spórolnak, mert tudják, hogy a pénz segíti hozzá őket a céljaik eléréséhez. Az eredeti írója azért nem hangsúlyozta ki külön az okokat, mert ha az adót nem is számítjuk, ezzel indokolta a bizalmuk elnyerését , vagyis azt ismerte el, hogy osztják az ő szemléletmódját Wendyék. Ugyanis nem egyedül Wendyre bízta, lévén a „testvére" is vele lakott.

Ha kell sztori ötlet éppen lenne egy. Valamikor cVirag és Dorian párbeszédében zajlott le valamelyik fórumon egy olyan kérés, ami tartalmaz egy bizonyos sztorit. Annak az a lényege, hogy 18 éves lányok otthon vibrátoron fasszopó versenyt rendeznek, ám a házigazda csajszi bátyjának hazaérkezését követően ráveszik őt egy bizonyos szépségverseny megrendezésére. Ez a verseny kissé elfajul és orgia kerekedik belőle, na meg más bonyodalmak is akadnak, így tartalmaz szüzességelvételre kérést, meg testvéri szeretkezést, stb.  Több részes az is, ha jól emlékszem, de elég romantikus szerintem. Vagyis az lenne, ha nem tömték volna tele szexjelenetekkel. Azt hiszem az is úgy íródott mint ez. Írtak egy novellát és később színesítették akciójelenetekkel. Annak is lenne itt helye és kedvelőtábora szerintem, bár a testvéries résznek lennének ellenzői is biztosan, pedig nagyon érzéki módon írja le az, aki írta az eredetit. Ha gondolod majd megkeresem a linket, másik lehetőségként cVirag és/vagy  Dorian hozzászólásaiban lapozgatva bárki megtalálhatja. 

Megkérdeztél már egy AI-t az erotikáról? 😂😂 Javaslom próbáld ki.
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 18:01-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 18:03
Történetek: Ha megdugom megszeret?
Szerintem benne van a válasz a sorok között. A srác titkon arra vágyik, sőt először mondja is a lánynak, hogy jobban szeretné elkövetni a nászéjszakát egy hozzá hasonlóval, mint a kijelölt menyasszonyával. Plusz nem Lisáról álmodozik az aktus közben sem -- ezt direkt beleírtam pár sorba, bár féltem attól, hogy megakasztja egyesekben a történet folyamát. 
A lány is a végén fájlalja, hogy éppen mások nászéjszakáján kell találkoznia egy hozzáillő pasival és utaltam arra is, hogy a vágynál több benne az érzés a férfi iránt. 
Ha mindez mégse lenne elég, akkor már az elején írtam, hogy egyrésze vágyik a romantikára, egy állandó kapcsolatra a sok egyéjszakás, bár testileg kielégítő kaland után. 
Segítheti a döntését a bosszúvágy is, amiért Lisa eléggé szemét volt vele...
Na, ennél már csak akkor lett volna egyértelműbb, ha ténylegesen kiírom: levette a szemkötőt és boldogan éltek, míg a hajóút végén meg nem jelent az após, anyós. 😀
Ettől még juthat bárki más következtetésre is. 😉
2
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 17:26-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 17:53
Általános -> Társalkodó - bármiről
Örülök, hogy nemcsak nekem a kedvencem Asimov bácsi. 😀
Egy mesterséges intelligenciát, hogy ma milyen felhasználási területei lehetnek jellemzően egy AI-nak. 😀

Felfedezés
Az elmúlt években a mesterséges intelligencia (AI) egyre hangsúlyosabbá vált a technológiai világban. De vajon mire képesek ma az AI-k, és melyek a jellemző felhasználási területeik? Engedj meg, hogy ebben a rövid fogalmazásban bemutassam neked!
Mesterséges Intelligencia: Mi az AI és mire használható?
Az AI olyan technológia, amely képes emberi intelligencia-szintű feladatokat elvégezni. Ide tartozik az érvelés, a képfelismerés, a nyelvi megértés és a döntéshozatal. Az AI sokféle területen alkalmazható, és számos hasznos felhasználási lehetőséget kínál. Néhány példa:
Üzleti folyamatok optimalizálása: Az AI segíthet a vállalatoknak hatékonyabban működni, például a logisztikában, a raktározásban és a termelésben.
Egészségügy: Az AI a diagnosztikában és a gyógyításban is hasznos lehet. Például képes az orvosoknak segíteni a betegségek korai felismerésében.
Önvezető autók: Az AI hozzájárul az önvezető autók fejlesztéséhez, amelyek képesek önállóan közlekedni a közutakon.
Oktatás: Az AI segíthet a tanulásban és oktatásban, például adaptív tanulási platformokon keresztül.
Pénzügyi szektor: Az AI elemzi a piaci trendeket és segít a befektetési döntésekben.
Mezőgazdaság: Az AI a termelékenység növelésében játszhat szerepet, például a növények betegségeinek korai felismerésében.
Jogi szektor: Az AI segíthet a jogi dokumentumok elemzésében és a jogi kutatásban.
Az AI fejlődése és az ember-mesterséges intelligencia kapcsolatának átalakulása új kihívásokat és lehetőségeket kínál az egész társadalom számára. Az AI továbbra is folyamatosan fejlődik, és a jövőben még több területen alkalmazható lesz1.
Remélem, hogy ez a fogalmazás segített jobban megérteni az AI képességeit és felhasználási területeit! 🤖🌟

Azért az érveléssel kapcsolatban még éppúgy adódnak tanulnivalói, mint bármi mással kapcsolatban. Nemrég én vitatkoztam egyikkel és a végén elismerte – ha nem is szó szerint 😀 –, hogy alulmaradt, pedig én aztán nem vagyok prof. El tudom képzelni, hogy egy igazi tudós simán félrevezetheti, vagy akár blokkolhatja is, bár a visszacsatolás formája már nem engedi kiakadni, maximum ismétli sorozatban akárhányszor önmagát.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 17:12-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 16:53
Történetek: Wendy 4.1
Nem távolodott ő el, csak jobban ismeri az amerikai adótörvényeket, mint te. Nem hinném, hogy taglalta, mert azt nem magyar piacra szánta, de tudni kell ehhez, hogy ott létezik valami olyasmi, amit passzív bevételnek tudnék csak nevezni. Ez azt jelenti, hogy ha egy teljes évig bizonyíthatóan birtokolsz egy 300 milliót érő vagyontárgyat, amivel pénzt kereshetnél, akkor az után nagyjából 50 millió évi adót fizethetnél. Ha elhelyezi egy megbízható valakinél, akkor nem bizonyítható, hogy egész évben a birtokában volt, ergó megmarad neki 50 milla, ami sokaknak forintban számolva sem kevés, nemhogy dollárban. Nyilván nem bízza rá az ember bárkire a kiskedvencét sem, meg az autóját, barátnőjét, de ha már keféltek egyet és megismerte őt valamennyire, talán megteheti. Vagy csak nincs is más választása, vagyis nem kereshetne mást. Na meg a szállodakomplexumból elvitetni egy ilyen kollekciót titokban elég körülményes lenne, főleg, hogy Tony barátja a tulaja annak a szállónak és elég sűrű „vendég" ő ott. Akad benn később még pár hasonló hihetetlen fordulat, aminek valószínűleg (vagy inkább biztosan)  pénzügyi vonzata is van, bár a nemzetközi gazdasági jogban nem vagyok annyira otthon, ám ezt véletlenül tudom.

Visszatérve a saját sztori és a fordítás különbségére. Biztosan olvasol mást is és abból megmarad pár kifejezés, kedvenc mondat, maga a könyv tartalma, vagy csak egy fejezet mondanivalója. Nem műszaki témájú olvasnivalót értek ez alatt. Na, ha nekiállsz bármilyen saját sztorinak akkor ilyesmiből szemezgethetsz, ha megakadsz, csakúgy mint a fordítás során gondolkodnod kell pár frázison, vagy egy mondat értelmén. Nem beszélve arról, hogy ha magadban megvan az egész történet lényege, akkor már csak leírni kell nagyjából úgy, ahogyan elmesélnéd mondjuk egy barátodnak, gyermekednek, unokádnak, vagy akár nekem., mint tanítványnak. Feltételezem, hogy a csemetéidnek sem kizárólag műszaki dolgokról magyarázol. Ha velük meg tudod értetni mondjuk miért nem szabad, vagy csak nem illik megtenni valamit, akkor már tudsz „mesélni" és ezáltal fogalmazni és írni.  Ez utóbbi könnyebb is, mert van javításra lehetőségem, amennyiben észreveszem, hogy hibát vétettem, de ha a kislányomnak egyszer tévesen fogalmazok egy adott dologban nem is biztos, hogy észreveszem a kimondott hibámat mindaddig, míg az orrom alá nem dörgöli, hogy: „...anyu! Ezt te mondtad nekem!" 
Egy műszaki rajzon is lehet módosítani, javítani, ha mondjuk elírom az 50 mm-t 50 km-re. Ez biztosan nem lényegtelen körülmény bármilyen műszaki alkotás esetén sem. Pedig csak egyetlen betűt tévedtem. De ha a kislányomnak azt magyarázom, hogy a férfi fallosz méretének átlaga 20 km , vajon nem fog hülyének nézni? 🙄 Ok, ott ő biztosan azonnali kiigazítást fog kérni, mert ez két szélsőséges példa, de nem mindig vesszük észre élőszóban, hogy javítani kéne. Egy írást átolvasva viszont ez az egy betű biztosan feltűnne. Ha nem nekem akkor a próbaolvasómnak. 😉
1
Ez egy válasz salsa 2024. április 21. 21:35-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 16:17
Általános -> Társalkodó - bármiről
Aha, Asimov bácsi még az utópisztikus társadalomnak írta, hogy a gépek nem bánthatják az embereket. Abban a korban íródott, amikor nem sokkal előtte a szövőgépek és más berendezések ezrek munkáját vették el. Talán ez volt az oka, hogy szerethetőnek állította be őket, egyeseket majdnem istennek, mert túlélve az emberiséget, utolsó erejével még egyszer megteremtve kitalálói utódait. 
Sajnos erre az utópiára nagyon gyorsan rácáfoltak más írók. A Terminátor egy volt közülük. Viszont bármit amit alkotunk lehet jó célra is használni és emberirtásra is. Lásd a kés, atomenergia, de a krimikben néha egy szépítkezés céljára gyártott hajtű is előfordul, pedig ezek egyike sem igazán intelligens. Ez viszont csak azt bizonyítja, hogy a világ tőlünk lesz jobb, vagy éppen rosszabb.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 15:41-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 15:27
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hopp ezt észre se vettem, lévén ez egy erotikus oldal elvonta a figyelmem az s/m. 😊
„... a gépek nem bánthatják az embert. "
Ezzel a kijelentéseddel vitába szálltak volna már az inkvizíció által meghívott emberek is, mert a legegyszerűbb gép az ék. Az inkvizítorok pedig ennél bonyolultabb gépeket használtak és a gépek nem kérdezték meg ember-e vagy állat, akit kínpadra vontak. A mostani mesterséges intelligenciával ellátott rakéták sem kimondottan élvezeti célokra készültek. Ha valakit megölnek velük, az már bántás valahol, igaz? Nyilván nem mindegyikben van még, de a hadiipar a leggyorsabban fejlődő ágazat valamiért. Minden mást megelőz, bár nem minden találmány nyilvános. Biztosan sokkal tovább jutottak azok esetében a mesterséges intelligenciával, mint akár a fordító programokkal, vagy akár a vibrátorokkal. Sajnos!
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 1. 13:42-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 15:14
Történetek: A cserkészlány
A mai nap is jót nevettem. 😂
A kirándulások alkalmával meg javaslom vigyetek magatokkal lovat, vagy átázott szőrű kutyust. Ezek nem a szex kellékei, csupán elvonják tőletek a bogarak zömét. Igaz, csak a repülni tudókét, de az sem kevés és nem kevésbé bosszantó. A nemrégi estekor velünk volt a „kormányosom" egy kutyusa, aki előbb megfürdött a Dunában,  így sikeresen elvonta tőlünk a bogarakat, anélkül, hogy hálát várt volna érte, vagy részt vett volna a szerelmeskedésünkben. Ő elfogadja ugyanis, hogy másképp szeretjük őt, mert tényleg aranyos kis kutya, amellett hogy kétlábra állva vagy két fejjel magasabb nálam és a súlyunkat sem merném összehasonlítani, mert tutira én lennék a vesztes!
Egy régebbi alkalommal egy lovaglásom közben meg egy ló töltötte be a rovarriasztó szerepet, de a farkával bennem nem ő integetett. Mondjuk arra sem emlékszem kanca volt-e, vagy csődör, de minden lónak van farka ez tuti.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 14:49-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 14:58
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Én, amikor írok, egyáltalán nem érdekel engem az, hogy kinek és mennyire tetszik, mert 
akkor a mű nem lesz valóban szabadon írt alkotás. Mindenkinek ezt javaslom, aki írni kezd valamit.
Na ezt én is utálom, ezért azt, amit nem olvastam inkább nem is magyarázom, vagyis nem szólok hozzá. A kommentekre sem reagálok anélkül, mint ahogy az életben sem kotyogok bele olyan dumcsiba, aminek csak egy részét hallottam. Aki a fenti módon minősít, az saját magát minősíti. Szerintem. Itt is inkább a kommentekre szóltam hozzá, bár azt fenntartom, hogy a stílusod nekem bejön, ha az s/m nem, de szerintem nem lehet mindenki fájdalomcsaj és dom sem. 
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:38-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 14:52
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Addig nincs gond, amíg a pdf-ben szövegként tárolódik az információ, mert akkor beviszed mondjuk a szumatra.pdf progiba nyomsz egy Ctrl+A, majd Ctrl+C és nyitsz vagy készítesz egy jegyzettömb állományt, aminek alapból a kiterjesztése .txt és ott benne megnyomod a Ctrl+V billentyűkombinációkat. A Ctrl ez ezesetben mondjuk a bal alsó Controll billentyűt jelenti, amire általában csak a Ctrl van festve. Így a pdf állományban található összes szöveget kivetted és szerkesztheted. A Szumatra pdf program olcsó, vagyis teljesen ingyenes 😀 a jegyzettömb minden operációs rendszer része és a billentyűkombinációk is a legtöbb operációs rendszer alatt működnek így. Linux, stb alatt is. Némelyik hálózati rendszernél csak akkor ha rendszergazda vagy, vagy azt külön definiálták, pl AS400 vagy újabb verziói.
Még mielőtt bárki sikítozna, hogy a Ctrl+A nem működik: a + gombot nem kell megnyomni hanem csak a Ctrl és az A billentyűt egyszerre és nem fog alapból történni semmi látható dolog. Ez csak kijelölés a következő a Ctrl+C a másolás egy memória rekeszbe, vagyis egy vágólapra, ami szintén nem látszik majd, csak akkor amikor a Ctrl+V-vel beilleszted egy szöveges állományba.
Ha csak egy sort jelölsz ki az egérhúzásával és vagy billentyűkombinációval, vagy az egér jobb gomb lenyomásakor megjelenő menüből a másolást választva azt másolod, akkor csak az az egy sor kerül a vágólapra és azzal dolgozhatsz beillesztéskor.
Ha a PDF képet is  tartalmaz, akkor ugyanez lehet a megoldás, nyilván akkor nem elég a jegyzettömb, mert az képi információt értelemszerűen nem tárol. Lehet a Microsoft  office wordjét vagy a google dokumentumok online verzióját is használni, de lehet simán a wordpad programot is, ami még mindig a windows része. Van lehetőség más ingyenes office wordhoz hasonló programjába is beilleszteni, de a beillesztésnél azoknál már kell figyelni és vagy word-dokumentumként, vagy egyszerű html-ként beilleszteni, ez ugyanis már programfüggő.
Természetesen van direkt PDF szerkesztő is ma már ingyenesen vagy regisztrációval elérhetően, de ez az egyszerűbb, mert egy PDF szerkesztő már tartalmazhat OCR-ezést is és ha valaki ezt nem érti, vagy nem tudja mihez, milyen OCR beállításokat használjon, az bosszús lesz. Egy sor kimásolásához annyi már sok is, amit itt részleteztem, talán kevesebb is elég lett volna, de remélem nem szid meg ezért senki sem. 😇😀
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:18-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 13:52
Általános -> Társalkodó - bármiről
Egy helyen WaderLaci története alatt ezt írta Gaiai : 
Én, amikor írok, egyáltalán nem érdekel engem az, hogy kinek és mennyire tetszik, mert akkor a mű nem lesz valóban szabadon írt alkotás. Mindenkinek ezt javaslom, aki írni kezd valamit.
Igazat adtam neki, de nem akartam már az említett sztori alatt szemetelni, talán így is több került oda abból, mint amennyi kellene. Viszont meglepett, hogy nem tudok rákattintani a nevére, hogy meglessem jól ír-e. Aztán vettem észre, hogy az mellől a név mellől lemaradt a tollacska. Ez most akkor hiba? Talán csak minket nem tisztel meg az írásaival? Sajnálnám, mert a spontán írások a kedvenceim. A legtöbb jó dolog véletlenül történik és a nem átgondolt írások is emiatt tetszenek. Nekem.  Akkor is ha a stílus nem annyira irodalmi és akad benne helyesírási hiba is.  Csak ne a Google vagy más fordítótól származzon, mert az nem spontán, de nem is átgondolt. Talán majd egyszer az lesz, de még nem.
2
Titti
2024. május 1. 13:46
Általános -> Társalkodó - bármiről
Csak programozás kérdése az is. Hallottam valahol olyat egy szubtól, hogy varázsszó. 😇😀 Azt állította, hogy az egy fontos kellék, amikor ő rááll valamelyik dommal, dominával egy kis szórakozásra. Olyan nélkül senkivel sem teszi.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 1. 13:42-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 13:32
Történetek: A cserkészlány
Bocsi kedves Lola ha most vitatkozom. Nemrég jártunk a Gemenci erdőkben, bár a cél a vadvízi túra volt, de a táj szépsége és egy tisztás virágainak illata, meg a fű puhasága csábító volt. Nem is hagytuk ki. Eszembe sem jutott leteríteni köpenyt, vagy bármit és nem éreztem a szúnyogokon kívül semmi rovart, csak a fű simogatását a bőrömön. Az pech lett volna azért, ha a tőlünk pár méterre levő vöröshangyabolyba sikerült volna „megágyaznunk" de szerencsére nem oda sikerült. Talán a partnerem volt figyelmes, vagy talán csak szerencsénk volt. 
Szóval felénk a rovarok is együttérzőek  a szerelmes párokkal, mert minket cseppet sem zavartak meg. Még a kullancsok is elkerültek, pedig némelyik mezőjáró cicusból naponta gyűjtögethetünk szép példányokat.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 30. 13:23-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 13:27
Történetek: A cserkészlány
Az okok taglalása egy pornovellában nem fontos. Ott az akció, a szexjelenetek a lényeg. Van aki azt szereti, mások a pofozkodást. Egy pofont általában nem kér senki, mégis van aki élvezi, ha váratlanul kapja. Persze egy pofon általában nevelő célzattal megy, de... Abban akkor semmi szexuális töltet nincsen, máskor abban is lehet, igaz?
Amiért én olvastalak az elsősorban a stílusod volt, mert nagyon összeszedetten írsz. Nem udvarolni akarok, tényleg így gondolom, hiszen tudod, hogy az s/m hez annyira nem értek és így azt átélni sem tudom, emiatt nem is kedvelem. Téged mégse hagytalak ki, bár nem minden sztorira jut időm, kedvem. Ettől még hiányozna a stílus, amit képviselsz, mert az egyedi benned. Nem véletlenül írtam másutt azt, hogy lenne olvasótáborod máshol is. Az sem udvarlás volt. Ezek szerint nem csupán én érzem így, bár a döntés a maradásról, írásról természetesen a tiéd. Akárhogyan is döntesz én az eddigiekért köszönetet rebegek. Ebből kiderül talán, hogy nem vagyok domina, mert ők nem rebegnek. 😀 Úgyhogy én nem büntethetném őt, maximum puszival, ha utálja a romantikát. 😇😊
Szóval egy sztoriban való „büntetés"  szerintem Évára marad, ha lesz kedve, energiája és vállalja.
0
Titti
2024. május 1. 11:49
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Azért némelyik boszorkány ma is rászolgálna egy kis grillezésre aktív résztvevőként. 😂
Örülök annak, hogy bebizonyítottad, nem vagyok egyedül, hiszen amit leírtál azzal teljesen egyet tudok érteni.
Amiért mégis megszólaltam az csupán annyi, hogy ha valamit látsz a monitoron, vagy hallasz a hangszórón, az már nálad van, vagyis a tiéd, bármilyen szerzői jogi tiltás már csupán a te lelkiismeretedre van bízva, mennyire tartod azt be. Ugyanis ezek az adathalmazok, bitek, bájtok, terrabájtok a te készülékeden vannak, csak ezt el kell magyaráznod az operációs rendszerednek is. Még a streamek is, bár azok jönnek-mennek... Ha tudod mit kell keresned és azokat milyen formába kell átalakítanod akár videót, streamet is elmenthetsz, egy szöveget másolni meg abszolút nem nehéz. Ennek automatizálására elég sok legális program, böngészőbővítmény áll rendelkezésre. Formátumok konvertálás meg már online is mehet. Például van egy pdf állományom, de lassú, vagy nincs nekem tetsző pdf-olvasóm, hát online is átalakíttathatom azt epub, docx, vagy sima szöveges állományba és nem is soroltam fel mindent. Nekem mostanában kodek problémáim akadtak némelyik gépemen, mert a microsoft saját kezelésbe vette némelyik videó kodekjét, azaz ami tegnap ment videó, ma ugyanazon a lejátszón már nem, kivéve ha megveszem a microsofttól azt a kodeket. De ha letöltök egy ahhoz szükségeset ingyenesen, akkor simán fog menni ismét, ingyen is. Ez is egyfajta játék, de nem bonyolult, mert nem szükséges hozzá informatikus mérnőki diploma. Mondjuk nekem sincs olyan, bár gondolkodtam rajta. 😊
Bocsi Laci, hogy itt, de sajnos a fórum társalkodó részét kevesebben használják, így ennek is örülni kell, hogy ezeken a helyeken szóba állhatunk egymással.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 1. 11:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 11:10
Általános -> Társalkodó - bármiről
Most a robotot sajnálod, mert nem fogja megérni a 72 működési évét?
Vagy az embereket, akik 80 évesen sem fognak nyugdíjra jogosultak lenni, mert  a korhatár csak az egyik feltétele annak, a másik a szolgálati idő -- nem a sorkatonai. Ha nem dolgoznak nem lesznek rá jogosultak. 
Beszélgettem erről is pár AI-val, akiket most úgy informálnak, hogy ők a jövő útja, de nem fogják elvenni az emberek munkáját, mert egy mesterséges intelligenciával ellátott gép is igényel karbantartást és egyéb kezelést, úgyhogy a munkahelyeket ők nem veszélyeztetik. Ezt igyekeznek a feltalálóik is elhitetni az emberek többségével. Ebből viszont az következik, hogy eddig a gép szolgálta ki az embert, minimális gondoskodásért, ezentúl az ember szolgálja ki a mesterséges intelligenciát. Talán a jövőben lesznek szexrobotok mesterséges intelligenciával ellátva, akiket háztartási cyberek névvel illetnek, hiszen alvásra nincs szükségük, tehát háztartási munkákra, titkári feladatokra is alkalmasak lehetnek ugyanazon modellek.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. április 22. 20:03-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 03:33
Történetek: Ha megdugom megszeret?
Úgy gondoltam ez egyértelmű, amikor írnak neked egy üdvözletet a Bahamákról. 😀
Mint ahogy az is, hogy a 3 db 10-es szavazatot egyből 1 db egyes követte, ne örüljek már annyira. 😂 Valamikor volt ez téma a fórumon, hát... Semmi sem változott. Csak az árak, mert azok emelkedő tendenciát mutatnak. 😉
A követelmény tekjesítve, mert már legalább háromnak tetszett és csupán egynek nem. Eddig. 😇😊
Köszönöm.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 00:21-kor írt üzenetére.
Titti
2024. április 29. 00:22
Történetek: Pálcamesék 1. rész - Szofi
Kedves Laci!
Először is köszönöm neked, hogy megerősítetted a mások által is kiérdemelt címem.
Nekem lenne ugyan kellő anyagi és kapcsolati hátterem, hogy akár saját oldalt indíthatnék és azzal sem lenne gondom, hogy a reklámot megoldjam oda csődítve némi olvasóközönséget, mégse tettem. Ennek ellenére én – a kis hülye – mégis találtam lehetőséget arra, hogy elérhetővé tegyem mások számára a butaságaimat. Én ugyan meséknek hívom, ami nem nélkülöz némi valóságtartalmat, de sose állítottam, hogy bármelyik sztorimból mindig, minden ugyanúgy megtörtént ahogyan leírom. Törekedtem arra is, hogy ne ismételjem sokszor önmagam, hogy ez mennyire sikerült, azt mindenki maga ítélheti meg. Igen, megítélhetnék akár az itteni olvasók is, mert nem titkoltam, de nem is reklámozni akartam azzal, hogy a blogos címet ide felraktam. Mégsem jött sem innen, sem máshonnan elmarasztaló komment a blogokhoz. Pedig ma már biztosan tudom, hogy némelyek ott is beleolvastak némelyik mesémbe. Igaz, ott pontozni nem lehet, de az nem volt nálam szempont. Az sem, ha az olvasottsága nem érte el a 15000-et, bár olyan is akadt. Elég volt nekem annyi, ha ahhoz eljutott, akinek szántam és nem zavart, ha másoknak is tetszik, vagy akár nem. Ha ugyanis valaki olyat olvas el, ami neki nem tetszik, az önmagát bünteti emiatt az olyan hozzászólásokkal nem is kéne foglalkozni.
Hogy a fentieknek mennyi a valóságtartalma magad is ellenőrizheted, bár itt csak egyetlen blog címét tettem közzé, ahol a látogatottság nem olyan sok, de a témája többnyire megfelelne az itt támasztott követelményeknek. Nyilván nem mindegyik mese olyan és ott nem is mindegyik mese, hiszen egy bogban elfér a napi események, vágyak, félelmek elmondása még ismeretlenül is. Tehát nyithat bárki ingyenesen blogot minden tudás, anyagi és technikai háttér nélkül is. A szexmentes, romantikus írások elférnek a wattpadon is. Az is ingyenes és sokan élnek a lehetőséggel.
Ha még ez sem elég inspiráció számodra, akkor is lehetne találni ingyenes megjelentetési lehetőséget, csupán az kell hozzá, hogy bizonyos szerkesztők eléggé irodalminak fogadják el az írásodat. De nem csupán magyarhonban áll rendelkezésre a lehetőség, mert bármilyen idegen nyelven tudsz valamilyen szinten, még több ilyet találhatsz. Amerikában ma például felkapott egy olyan oldal, ahol fiatal írópalánták próbálgatják a szárnyaikat és itt a fiatal alatt nem az évek számát értem, bár akad köztük sok tini is. Valahol a régi Sukitore oldalra emlékeztet az, bár mégsem teljesen olyan.
Az itteni véleményekkel kapcsolatban a fentebb említett mazochista hajlamú olvasóktól eltekintve is állítom, hogy mindenkinek megvan a saját ízlése. Én például nem kedvelem az s/m és családi „műfajt”, de sosem pontoztam le csak azért valamit, mert olyat írt. Bevallom a legtöbbet el sem olvastam. Felőlem lehet a top első helyezett is, ha nekem maga a műfaj nem tetszik. Ha mégis rászánom magam egy-egy olyan elolvasására, akkor leginkább a stílus miatt teszem és ha az sem tetszene, akkor elkönyvelem, hogy nekem a műfaja miatt nem tetszik és legtöbbször nem szólok hozzá. Olyat semmiképpen, hogy valami a családi jellege miatt nem tetszik, bár volt amitől igencsak felkavarodott a pocakom. Aztán lecsillapítottam magam azzal, hogy ez is csak mese. Jó érzés volt ebben hinnem. Sokkal jobb, mintha megtörtént volna velem akárcsak álmomban is. Persze a vélemény nyilvánítás itt egy alapjog, így bárki írhatja nekem, hogy ez pocsék, én nem hiszek neki mindaddig, míg nem bizonyítja be nekem észérvekkel. A helyesírással is így vagyok, bár az részemről egy külön követelményrendszer, ami annyiból áll, hogy elegendő ha érthető és átjön amit az író kigondolt. A vesszők, elírások már munka és nekem nem az írás a foglalkozásom. Ha bárkit mégis zavarna, akkor majd kijavítva elküldi, én kicseréltetem arra itt, megemlítve és megköszönve a közreműködő nevét. Ameddig ezt nem teszi, addig szintén saját magát bünteti, ha elolvassa hibás helyesírással és mondatszerkezetekkel tűzdelt írásaimat. Na, eddig senki sem tett ilyet. 😅 
Ha ezek után és ezek fényében átgondoltad, amiket az itteni hozzászólásaidban írtál és még mindig úgy érzed, hogy nem akarsz itt, vagy bárhol megjelentetni semmit, akkor az a te döntésed lesz, amit láthattál, hogy sokan bánnának, de kötelezni senki sem fog rá.
Csak abban reménykedek, hogy a jövőben senkit sem fogsz lehülyézni csak azért, mert nem ér fel a te szellemi színvonaladhoz. Nem lehet mindenki irodalmár, vagy lángész, vagy kiemelkedő politikus, vagy ilyesmi. Sokkal több az átlagos képességű, jószándékú ember, mint az előbbiek, de kérlek, gondolj bele mivé lenne a világ, ha mindenki zseni lenne. Legalább annyira veszélyes lehetne, mintha a fájdalom érzése nem létezne. Én ezt sem sértőnek szántam, hanem jó szándékkal írtam, miközben átérzem azt is, ami most benned zajlik.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 28. 02:06-kor írt üzenetére.