Jutcsi hozzászólásai

J
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1970. január 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
120 db
Jutcsi
2013. december 2. 10:31
Képregények: Beépített szépség
Nagyon tetszik ez a stílus ès a rajz is kivàló.A betūk is illenek a stílushoz,jól vàlasztottàl.Nekem ez a munkàd tetszik a legjobban eddig.Làtszik,hogy mindent beleadtàl.
1
Jutcsi
2013. október 29. 20:51
Történetek: Bombariadó
Elèg jòl megìrt törtènet,rèszletes,de kicsit zavarò ez a "T"-zès.Lehetett volna egy nevet ìrni ide (mondjuk Timi,Tünde)ùgysem tudja senki kirôl szòl.Ìgy kicsit megszakìtja a törtènetet.Meg lehetett volna benne több pàrbeszèd ès ezt jelölni is kellett volna - gondolatjellel.
1
Jutcsi
2013. október 24. 22:09
Képregények: Anya és fia pornózik
Szörnyen kièlt feje van az anyukànak.A fiù meg olyan mintha hobbit mèretû lenne.A tèma is a szokàsos beteg.A szöveg meg nagyon fantàziadùs:dugd be mèlyen.
1
Jutcsi
2013. október 4. 16:01
Általános -> Társalkodó - bármiről
axelley:Nekem a "klasszikus"kèpregènyek tetszenek.Ilyen az oldalon pl.:a Coco,a Bûnüldözôk ès a Bing Bang.Tèmàt tekintve nem èrdekelnek a csalàdi ès homo kèpregènyek.
1
Jutcsi
2013. október 4. 04:27
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szia axelley!
Köszönöm a tippet,majd megnèzem,bàr a mangàk sosem èrdekeltek.Akkor màr inkàbb a hagyomànyos kèpregènyek.Bàr itt az oldalon ebbôl a tìpusbòl(ami nekem tetszik) kevès van.
1
Jutcsi
2013. június 22. 11:11
Történetek: Sabrina megtanítja leszopni az apját
Bob_! Ha visszaolvasnád amit írtam, látnád, hogy feltételes módban írtam azt. Nem azt írtam, hogy megtetted, csak megkérdeztem, hogy Te élvezted –e volna ezt a dolgot? Arra a hozzászólásodra reagáltam így, idézem „Nem lett az megrontva, ott van hogy élvezte”. Nos, ez még viccnek is rossz(szerintem annak szántad). Azt is tisztázzuk, hogy én nem rólad írtam a kőtörés-lábtörésről szóló dolgot. Nem mondtam, hogy pedofil vagy. Általában az ilyen emberekre értettem. Úgy vélem el kéne őket zárni, mert káros hatással vannak a társadalomra. (Nyilván nem kőfejtőbe, mert nem a középkorban élünk.)Ha valaki az unokahúgaimhoz érne hozzá, szerintem kezét-lábát törném, pedig nem vagyok erőszakos természetű. De az édesapjuk, megelőzne és biztos, hogy nagyon megjárná az a személy.
Azt sem értem miért ne lehetne erkölcsileg kritizálni egy pornó oldalon. Aki pornót olvas, az szerinted rossz ember? És ha ilyet olvas, akkor már szerinted nem lehet erkölcsös ember?
Aki ilyen történeteket ír, nem feltétlenül pedofil, de nem helyes a felfogása ezzel kapcsolatban. Mert nem kéne ennek utat engedni. Írjon felnőtt emberekről, akik saját akaratukból döntenek így vagy úgy.
1
Jutcsi
2013. június 21. 22:49
Történetek: Sabrina megtanítja leszopni az apját
Bob_!Én nem fröcsögtem, csak a véleményemet írtam meg. Szerintem mocskos, ócska történet, mégha csak fikció is. Te is elolvastad, és annak ellenére, ahogy kommentáltad először nem tartottalak pedofilnak. Én is a valóságban élek, két lábbal a földön, és van amit még elképzelni se akarok.Ha az ember álmodozik, akkor sem ilyen dolgokat(részemről).
1