A+ A-

Családban marad

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal pár, akik már a gimiben is jártak. Később összeköltöztek, majd Ádám elvette feleségül Klaut. Akkor 21 évesek voltak. Mind a ketten gazdag családból származtak, így pénzben nem szenvedtek hiányt. Egy nap szóba került a gyerekvállalás és úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy fiút és egy lányt. Az árvaházban első pillantásra beleszerettek Petibe és Barbiba. Mindketten 6 évesek voltak és nagyon aranyosak. Lassan összebarátkoztak egymással és egy szép nagy család lettek. Tehát senki nem vérszerinti rokona senkinek!
10 évvel később...
Az egyik nyáron a család egy elhagyatott horvátországi kis szigetre utazott nyaralni. A szigeten rajtuk kívül csak pár család nyaralt, szinte teljesen egyedül voltak, elzárva a civilizációtól. A sziget gerincén végigvezető hosszú, kanyargós útról rengeteg kis levezető utacska vitt a tengerhez, minden oldalra. Egy ilyen helyen, messze a szállástól találták meg a megfelelő fürdőhelyet. Fehérköves part, kristálytiszta tenger.
Egy nap, mikor már Klauék rég nem voltak együtt, Ádám odament a feleségéhez és megcsókolta, közben kezével mellét tapogatta. Klau szenvedélyesen visszacsókolt.
- Nah, a kamaszok!
- Gyere, jól elvannak most. Az autó mögé ott nem láthatnak!
- Rendben! - kacsintott pajkosan Klau.
- Gyerekek! Elmegyünk hátra a kocsihoz uzsonnát készíteni!
- Persze...Oké... - kiabált vissza a vízben lubickoló Peti és Barbi.
Addigra a "nagyok" már az autó mögött voltak. Klau a csomagtartóra hajolt és térdig letolta tangáját. Peti letérdelt és nyalni kezdte kedvese vékony csíkra gyantázott punciját. Nyelvével a vörös csiklóját szívogatta, majd bele is dugta a forró és nagyon lucskos punciba.
Közben:
- Barbi! Hé, Barbi, figyelj már!
- Mondd...
- Apuék tuti nem szendvicseket mentek készíteni... Az előbb ott tapogatta muttert...
- És?
- Gyere nézzük meg!
- Minek má' kit érdekel, hogy dugnak?
- Engem, nah gyere már ne kéresd magad.
- Jól van megyek már...
Egy kis ösvényen megkerülték az autót így pont a hátuljához érkeztek és 2 méterről tudták figyelni, hogyan dugnak szüleik.
Klaunak szép nagy formás mellei voltak nem túl nagy, de nem is kicsi, pont az a méret, amire a legtöbb férfi vágyik. Ádámnak izmos, kigyúrt teste volt (megérte otthonra berendezni egy konditermet) és ő is borotválta a farkát, teljesen kopaszra.
A látvány nagyon felizgatta a kamaszokat, Petit anyja gyönyörű alakja és feszes mellei, de a kis borotvált punci izgatta fel a legjobban. Mindig is olyan nővel akart lenni, aki így hordja fanszőrét. Barbi is leesett állal bámulta apja izmoktól duzzadó testét és hatalmas csupasz farkát. Alig merte bevallani magának, hogy álmai férfiját látja maga előtt meztelenül. Mire észbe kapott már tocsogott a fürdőbugyija. Ő is tangát hordott, mint anyja, együtt vásároltak be a nyaralásra. Közben végéhez közeledett a szeretkezés. Klau leguggolt és verni kezdte Ádám farkát másik kezével pedig ujjazta magát.
Nem telt el sok idő, Klau szája megtelt férje meleg ondójával. Egy kis adag jutott a melleire is, a többit lenyelte. Ádám ezért is szerette feleségét és csodálatosnak tartotta az ágyban, mert mindig kérés nélkül tudta, mi a legjobb párjának. Barbiék gyorsan visszaszaladtak a partra és lefeküdtek, mintha napoznának. A szülők úgy viselkedtek, mintha misem történt volna. A szendvicsek viszont érdekes módon nem kerültek elő...
Délután haza mentek az apartmanba, a szülők fürödtek elsőnek, mert ők utána elautóztak a faluba, vacsorát venni. Ezután Peti fürdött. A tusolás közben felidézte a ma látottakat, és ez nagyon felizgatta, pár perc múlva már keményen állt a farka. Elkezdte verni, nem először csinált ilyet. Eszébe jutott, hogy apjának milyen jól nézett ki borotvált fallosza és minden bizonnyal anyjának is bejön ez a stílus. Így elhatározta, hogy ős is leborotválja. Kiszállt a tusolóból elővette saját borotváját és a habot. Bekente farkát a habbal, majd szépen lassan elkezdte borotválni. Néhány perc múlva végzett és nagyon tetszett neki. Vett még egy gyors zuhanyt, hogy lemossa magáról a habot, majd törölközőt csavart a derekára és kiment. Testvére kipirult arccal jött ki a szobájából, fel se nézett Petire úgy ment a fürdőbe.
A fiúnak hamar lesett, mit művelt Barbi mielőtt kijött a szobából. Kiszaladt az udvarra, egy széket rakott a fürdő kis kerek ablaka alá és bekukucskált. Barbi a tükör előtt állt teljesen meztelenül nézte magát. Utána beállt a tus alá. Peti halk nyögéseket hallott, majd hirtelen kilépett tesója a kádból. Ugyan azt csinálta, mint Peti. Ő már eddig is borotválta a bikini vonalát, mint minden nő, de a többit érintetlenül hagyta. Egészen eddig a pillanatig. Gyorsan bekente magát habbal majd hozzáfogott. Ugyan olyanra vágta, mint anyjáé. Az ablakban leselkedő Peti meg is kívánta testvérét, akinek korához képest gyönyörű nagy mellei voltak, feszesek és formásak alakja pedig tökéletes a rendszeres edzéstől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 02. 27. szombat 15:37
Jó, de a folytatás csak ígéret.
#12 papi 2015. 07. 27. hétfő 10:35
Nagyon jó.
#11 zoltan611230 2014. 04. 22. kedd 11:44
Jo
#10 sztbali 2013. 10. 1. kedd 18:38
Jó, de a folytatás csak ígéret.
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 21. szombat 20:28
Ez variálás, mindenféleképpen. Akkor meg minek folytatni?
#8 mackó2009 2012. 11. 8. csütörtök 21:08
és a folytatás?
#7 joozsi 2012. 06. 22. péntek 05:57
Itt is csak ígérik a folytatást. Miért?
#6 jani 2009. 07. 17. péntek 07:05
Ez egy jó hetero történet , csak semmi családi , az incest , vagy magayrul "vérfertőzés" , ök pedig mégcsak nem is rokonok .
#5 pisti47 2009. 07. 17. péntek 05:48
És hogyan került a szeméremdombja a hátára, vagy a seggére? Amúgy a többi rendben van.
#4 Arcsi56 2009. 07. 16. csütörtök 15:51
én vsak egy dolgot nem értek hogy tudta csókolgatni a srác az anyja mellét ha az anyja hason feküdt?
#3 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 20:46
már jöhetne a folytatás.
#2 GrimmJow 2007. 05. 22. kedd 14:36
Kicsit tömör, és lényegretörő. Egy kicsivel több körítéssel, és egy kicsit jobban kifejtve a lényeget, akár kiváló is lehetne.
#1 Törté-Net 2007. 05. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?