A+ A-

Könyvelőlány

Zsuzsi remegő gyomorral készült az estére. Miközben fazonírozta magát, ezredszer is elátkozta azt a pillanatot, amikor elkotyogta Péternek egyik titkos vágyát. A borotva megremegett a kezében, - ezért kortyolt egy kis bort, oldandó a feszültségét - koncentrálnia kell, mert nem szabad megvágnia magát. Ma semmiképp!
Miután végzett, végignézett magán a tükörben. Feszült volt, rátört a minden nőt elérő "nem vagyok magammal megelégedve" érzés. Pedig...
Töltött magának még egy pohár bor, és azt kortyolgatta, miközben válogatott a ruhái között. Fekete csipkebugyit húzott a hozzávaló melltartóval. Sokáig igazgatta a melleit, mire megfelelőnek ítélte. Nem volt kibékülve velük. Eddig minden fickója imádta a hatalmas csöcsöket, de Ő ízléséhez képest túl nagyok voltak.
Egy piros-fekete felső és egy farmer miniszoknya mellett döntött. Idegesen nézett az órájára - talán még nem késő lemondani. Végül mégsem nyúlt a telefonja után. Töltött még egy pohár bor, csak úgy a konyhapult mellett kortyolgatta el.
Közben felrémlett benne, hogyan is keveredett a mostani szituációba:
Péterrel nem jártak, inkább csak testi kapcsolatot tartottak fenn nem is olyan régóta. Amikor úgy alakult, óriásiakat szeretkeztek, de nem volt köztük szoros lelki kötődés. Mindketten kielégítőnek találták ezt így. Azon az estén pedig különlegesen kielégítő volt! Péter kicsit korábban érkezett, a zuhany alól csengette ki Zsuzsit. A lány egy törülközőt tekert magára, amíg beengedte. Pár percet kért, amíg elkészül, de a srác nem bírta kivárni. Miközben a lány a haját törölgette, Péter hátulról átölelte és rámarkolt a hatalmas mellekre és finoman masszírozni kezdte őket. Zsuzsi egy ideig a haját törölgetve élvezte a kényeztetést, majd egyik kezével hátranyúlt és izgatni kezdte szeretője farkát. Élvezte a helyzetet - a srác teljesen felöltözve, míg ő teljesen meztelenül. Amint érezte, hogy a farok megkeményedik, kiszabadította magát az ölelésből és előbányászta kis barátját. Mohón bukott rá a faszra. Péter a hajába túrva próbálta irányítani a lányt, de az nem nagyon hagyta magát. A srác hagyta elkalandozni a gondolatait közben, mert tudta, ha csak a farkán dolgozó szájra koncentrál, akkor pillanatok alatt meg fogja tölteni. Istenien szopik ez a csaj! Pedig ki sem nézte volna belőle, ránézésre az a misszionárius pózos fajtának tűnt, de hamar rá kellett döbbennie, ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna! Az első együttlétük alkalmával kicsit sutának érezte magát, pedig csak nem akarta megbántani a lányt. Zsuzsi azonban azonnal világossá tette, a szexben nincs pardon: orgazmust akart kapni, de adni is! És bizony néha meglepte a sokat megért srácot.
Érezte, hogy baj lesz, így lépett egyet hátra, a lány nem akarta kiengedni a szájából a farkát. Péter egy kicsit erőszakosan, de nem durván talpra állította őt, megfordította és nekinyomta a tükörnek. A gyönyörű mellek szétlapultak a tükrön, hihetetlenül erotikus látványt nyújtva, de a srác most a figyelmét a puncira fordította. Érezte az ujjai között elinduló folyamot, nem semmi ez a nő! Miközben másik kezével a lány csuklóit nyomta a tükörhöz, egyre több ujját merítette meg a finom punciban. Alig húzott párat, a lány követelőzve nyomta ki a seggét - ráhúzva magát az ujjakra. Aztán próbált volna szabadulni, de Péter nem engedte - hallotta a csalódott sóhajt, amikor kihúzta a kezét a csöpögő punciból, a sóhaj azonban kéjsikolyba csapott át, amikor bevágta a farkát. Kőkeményen baszni kezdte - ráérezve, hogy a lány ma nem szeretkezni akar, hanem egy falrengetőt kefélni. Már a csuklóit sem kellett fognia - Zsuzsi magától tapad a tükörhöz, és minden lökést kéjes sikollyal jutalmazott. Az eszeveszett tempót egyikük sem bírta sokáig. Péter érezte a kezdődő remegést, de már ő is nagyon közel járt. Hallatlan erőfeszítéssel visszatartotta addig a pontig, ahonnan a lánynak már nincs visszaút, aztán kirántotta a farkát és beterítette a lány gömbölyű hátsóját.
Percekig mozdulni sem tudtak, mint egy szoborcsoport - megmerevedve - próbáltak erőt gyűjteni. Aztán a közös zuhany felfrissítette őket. Incselkedtek egymás testével, de nyoma sem volt a korábbi állatias vadulásnak. Lehevertek a nagy narancssárga kanapéra és lustán élvezték egymás társaságát. A beszélgetés fonala szabadon csapongott, a fürdőszobában történtek után azon az estén nem voltak titkaik egymás előtt. A hangulat és a finom bor együttes hatása lehetett, amikor Zsuzsiból kibukott, hogy a fürdőben fenomenálisat keféltek, ez csak akkor lehetett volna jobb, ha még egy farok besegített volna.
Péter majdnem félrenyelte az italt - a lány megint meglepte. Nem hagyta annyiban a dolgot és lassan kihúzta belőle, hogy tényleg komolyan gondolja. Zsuzsi kicsit tépelődve, de bevallotta, hogy egyszer kipróbálná, milyen lehet két férfival.
Mivel a beszélgetés vége szeretkezésbe torkollott, az egész álomszerűvé vált a lány számára. De az álomból valóság lett, amikor pár nappal később Péter felugrott egy haverjával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2016. 03. 6. vasárnap 07:07
Nagyon jó!
#14 vakon53 2016. 03. 5. szombat 11:59
Lesz folytatás?
#13 sikamika 2015. 12. 8. kedd 17:10
elég jo.
#12 zsuzsika 2014. 10. 26. vasárnap 19:30
Közepes.
#11 sikamika 2013. 11. 1. péntek 21:28
tényleg jo
#10 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:23
Egész jó.
#9 Jutcsi 2013. 10. 19. szombat 02:18
Nem rossz,de kellett volna bele pàrbeszèdet csempèszni,ùgy az ember közelebb èrzi magàhoz a törtènetet.
#8 Jedi 2013. 10. 15. kedd 11:08
Lesz folytatás?
#7 Rinaldo 2013. 10. 11. péntek 07:59
Kár hogy seggbe nem dugták.
#6 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:27
A DP tényleg belefért volna. Na meg a párbeszédeket rendesen ki kellett volna dolgozni.
#5 papi2007 2013. 10. 10. csütörtök 15:51
több is lehetett volna
#4 papi 2013. 10. 10. csütörtök 13:33
Egész jó
#3 Peter Hun 2013. 10. 10. csütörtök 13:28
Nekem úgy tűnt, mintha a tudatodban felvillanó ösztönös gondolat-képek sora, és a kidolgozott, olvasmányos sztori között lenne a szöveg.
#2 veteran 2013. 10. 10. csütörtök 12:30
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 10. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?