A+ A-

Bombariadó

Ülök az irodában, ebéd után van, amikor megszólal a sziréna. Kimegyek a folyosóra, hátha a többi kolléga tud valamit, miért a jelzés. Senki nem tud semmit egyelőre, azt hisszük, hogy vagy valami gyakorlat van (bár azokat be szokták jelenteni előre), vagy tényleg tűz ütött ki valahol. De aztán jön egy biztonsági őr, egy rendőr és egy kutya kíséretében, és jelzi, hogy bombariadó van, így nem csak az irodaházat, hanem az azzal összeépített bevásárlóközpontot is ki kell teljesen üríteni. Nem újdonság a hír, mert mostanában valami idióta (gyaníthatóan ugyanaz a személy, mindig más utcai fülkéből telefonálva) rendszeresen eljátssza ezt, hosszú órákra megbénítva a munkát és a vásárlást is. Visszatérve az irodába, szépen elmentek mindent, aztán lezárom a laptopomat, és irány a mélygarázs, autóba be, és pár perccel később már úton is vagyok hazafelé. Tíz perc az út, majd rövid parkoló keresgélés után a háztól nem messze leteszem a kocsit. Fel a másodikra, nyitom a vasrácsot, aztán az ajtót, belépek, és látom, T épp akkor húzza le a cipőjét és bújik papucsba.
Mivel az irodaház eggyel alattunk lévő szintjén dolgozik, nem sokkal előttem érhetett haza. Rámosolygok, visszanevet, köszönünk egymásnak, és egy csók. Bájosan néz ki a csinos blúzban, vasalt szövetnadrágban és a papucsban. A fenébe a bombariadóval, mondja, annyi dolgom lett volna még mára. Így viszont van legalább négy szabad óránk, felelek félreérthetetlenül, és nem csak, hogy elneveti magát, de már látom is a csillogást a szemében, megértette a célzásomat. Hozzám lép, átkarolja a derekamat, én gyengéden tenyereimbe veszem az arcát, és összeforr a szánk, de nem úgy, mint az üdvözlésnél. Ajkai elárulják, már többre vágyik egy szimplán édes csóknál. Érzem is, amint kezei a nadrágom cipzárján kezdenek matatni, és gyakorlott ujjaival könnyedén játssza be magát az alsómhoz. Finoman cirógat csak a vékony pamuton keresztül, de ez is pillanatok alatt érezteti rajtam a hatását. Közben az ujjaim beletúrnak vörös hajába, aztán aprón megérintik a csigolyánál a nyakát, és csúsznak lefelé a hátán, megmérik finom derekát, amiről a csípőjén keresztül a fenekére tévednek, és megmarkolom. Egy jól eső hmmm hagyja el T torkát, ahogy szétválnak ajkaink és kezével már bontja is a szíjamat, ahogy én is az övét, egyszerre szabadítjuk meg a másikat a nadrágjától, amiket aztán a folyosón álló asztal körüli székek egyikének támlájára hajítunk. Majd jön a blúza és az ingem, azok is így végzik, a zoknikat a hálószoba felé menet valahol elhullajtjuk, és kezeimben viszem be és teszem T-t az ágyra. Ő immáron csak fehérneműben, én meg alsóban, ráfekszem, és folytatjuk a csókolózást, de már hevesebben, érezzük a nagyobb szenvedélyt, és kezeink is könnyebben mozognak a másik szinte csupasz testén. Az ajkáról lassan áttérek a nyakára, a lihegéséből érzem, tetszik neki, miközben most ő markolja az én fenekemet. Tovább haladok a mellkasán, csigaként nyálas csíkot húzva utam nyomán, és finoman a háta alá nyúlva szétkapcsolom a melltartóját. Ahogy a fogaimmal eltávolítom a lányok sapkáját, hatalmas keblei mellkasára omolnak, szétterülnek, de csak addig, míg kézbe nem veszem, és finoman gyúrom, dagasztom őket. (Emlékszem, mikor először bontottam ki az akkor 39 éves, nálam 2 hónappal fiatalabb T-t a ruháiból, a korához képest csak egy kicsit megereszkedett, szinte tökéletesen álló, hatalmas és gömbölyű keblei láttán csak egy "woww" hangzott el a számból. Mezítelenre vetkőztetve, először megcsodálva tökéletes testét, keskeny derekát, hibátlan kerek seggét, gyönyörű lábait és finom kezeit, szép arcát, belebújva éreztem, a jövőben semmi mást nem szeretnék, csak benne lenni, gyengéden, érzékien szeretkezni vele, a kéjtől gőzösen dugni, ösztönszintre süllyedve, megfeledkezve mindenről, mint az állatok, párzani. Tökéletes test, hihetetlenül okos elme és törékeny, instabil lelki világ jellemezte.
Ez utóbbi lett aztán kapcsolatunk vesztének okozója később, de ez most mellékes.) Aprót harapok a bimbókba, amitől azok még jobban megkeményednek, majd a körülöttük lévő mélybarna udvart nyalogatom, azon a ponton kezdve, ahol a bőre világosa és az udvara sötétje találkozik, spirálisan haladva nyelvemmel befelé, majd megint fogaim közé veszem a bimbóit, csókolgatom, nyalogatom, egyiket a másik után. Mindezt T fejemre tett kezeivel, folyamatosan az arcomat, tekintetemet figyelve nézi végig, úgy issza be a látványt, mintha ő irányítaná a mozdulataimat. Majd mellkasomat simogatva csúsznak lefelé kezei, bele az alsómba, pillanatnyit sem hezitálva, egyik kezével megfogja már majdnem teljesen kemény férfiasságomat és izgatni kezdi, a másikkal pedig a golyóimat marja el, és morzsolgatja finoman. Ajkammal továbbra is a bimbóin játszok, kicsit belekapok az egyikbe fogaimmal, mikor kezeim megszűnő támogatását követően ismét szétterül a mellkasán mindkét kebel, és az én ujjaim is lefelé fürkészik a testét, finom puha pocakján át bele a bugyijába, ahol elérik szeméremdombja szőrpamacsát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 tomi19 2014. 02. 23. vasárnap 09:58
Nagyon tetszett 10 pont.
#8 feherfabia 2013. 11. 24. vasárnap 07:22
Nagyon jó!
#7 Pavlov 2013. 11. 3. vasárnap 14:23
Hú, de kellemes munkaszünet lehetett! Erre jó később visszagondolni!

Remélem, van némi valóságalapja...
#6 Jutcsi 2013. 10. 29. kedd 20:51
Elèg jòl megìrt törtènet,rèszletes,de kicsit zavarò ez a "T"-zès.Lehetett volna egy nevet ìrni ide (mondjuk Timi,Tünde)ùgysem tudja senki kirôl szòl.Ìgy kicsit megszakìtja a törtènetet.Meg lehetett volna benne több pàrbeszèd ès ezt jelölni is kellett volna - gondolatjellel.
#5 sztbali 2013. 10. 29. kedd 17:42
Nem rossz.
#4 Rinaldo 2013. 10. 29. kedd 07:34
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 10. 29. kedd 07:30
Egész jó
#2 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:44
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 10. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?