A+ A-

Született feleség 1. rész

Harmincnégy éves, férjezett, egygyermekes háztartásbeli nő vagyok. A férjem nagymenő vállalkozó, aki megteremtette nekünk a megfelelő anyagi körülményeket. A kapcsolatunk elején izgalmas életünk volt, a szex fantasztikus volt kettőnk között. De a férjem csak este ér haza, vacsorázik, és megy az ágyba. Nem ér semmit a szexi fehérnemű, a figyelemfelkeltő viselkedés, már hónapok óta nem nyúlt hozzám. Amíg a gyerkőc az oviban, férj az irodában, és rendezem a házat, magamat.
Egyik nap hatalmas robajt hallottunk a fürdőszoba felől: a frissen lerakott burkolat feljött, mondhatni robbanásszerűen. Másnap már itt is vannak a burkolók: ketten vannak, mindketten a korosztályomhoz tartoznak. Az egyik idősebb nálam, kék szemű, erős fizikumú, és nagyon vonzó. Épp a fürdőkádból léptem ki, mikor csengettek, hogy itt vannak, így egy fürdőköntösben nyitok ajtót. A reakció azonnali: a fiatalabbnak elakad a lélegzete, az idősebb rutinosabb, a lélegzete nem árulja el, de a szeméből süt a vágy.
Megmutatom a szétrobbant fürdőt, s míg nézelődnek, az idősebb burkoló, Misi, lehajol, hogy megfogja a lapokat.
- Ezt azonnal fel kell szedni, és újra kell rakni, mert balesetveszélyes!
- Persze, csak csináljátok! Kávéval megkínálhatlak benneteket?
- Igen, köszi, két cukorral isszuk. - A kávé kész, és a tervem is kész. Nekem kell ez férfi!
A kávéhoz jár egy kis parfüm, engedek a köntös szorításán, hagyom, hogy kivillanjon a kellő pillanatban egy kis bőrfelület. A fiatalabbal nem foglalkozom, még a nyála is kicsordul, nekem Misi kell, a tapasztalt, erős férfi.
Kora délután úgy döntök, hogy itt az ideje egy kis vásárlásnak. Egy lenge blúzt veszek fel egy rövid szoknyával. Beköszönök a fiúknak, Misit megérintve kérdezem, hogy kérnek-e valamit a boltból, illetve, hogy hozhatok-e nekik frissítőt. A válasz nem, de a ruhám és az érintés megtette a hatását: Misi kikísér, ő is megérint.
Jó egy órája vagyok a plázában, mikor felismerem a kedvenc barátnőmet az egyik boltban. Az ő férje sem figyel oda rá, így ha túlteng bennünk a fölös energia, együtt szoktuk levezetni. Hol vásárlással, hol testedzéssel, hol mással. Most más van a soron. Misitől úgy beindultam, hogy a testem azonnali kielégülésért kiált. Látom Maján is, hogy náluk is hasonló a helyzet, mint az én házaséletemben, nincs szex már időtlen idők óta. Finoman a karjára teszem a kezem, végigsimítok rajta, majd megpuszilom az arcát, a szájához közel, üvözlésképp. Maja innentől veszi a lapot.
- Nálad, vagy nálam? - kérdezi viccnek szánva, de én halálosan komolyan gondolom a dolgokat, így csak kézen fogom, és már megyünk is az autónk felé.
- Ennyire sürgős neked is? Mióta nem...?
- Már három hónapja semmi. Van kedved megnézni az új fehérneműm? - A barátnőm sejtelmesen mosolyog, és megszaporázza a lépteit.
Majáékhoz megyünk, egy pohár fagylalttal kezdjük. Amikor végeztünk vele, Maja száján marad egy kis fagyi, odahajolok, lenyalom. A barátnőm veszi a lapot, húz magával a hálószobába. Minden porcikám kielégülést akar. Mindenem sikítja, hogy gyorsabban, élvezni akarok! Megcsókolom Maját, közben simogatom az arcát, majd a melleit.
Közben eszembe jut az első alkalmunk. A férjemmel már nem voltunk friss házasok, sajnos a kapcsolatunk sem volt jó már, és ő elutazott Tajvanra egy konferenciára egy hétre. Veszekedtünk az utazás előtt, s mikor elment, én átmentem Majához egy kis vigaszért. A vigasz két oldalról érkezett: a barátnőm megkínált az egyik legfinomabb borával, amitől becsíptem, majd megcsókolt. Elmesélte, hogy ő a lányokat is szereti, és már régóta vágyakozik a testem után. Ráadásul a férje meg sem dugta már hónapok óta, és ki van éhezve. Nekem nem volt erőm tiltakozni, és olyan izgatóan simogatott, hogy egy pillanat múlva már nem is akartam tiltakozni. Azóta már többször használtuk egymást a kielégülésért, már én is tapasztaltabb vagyok, így neki is tudtam kellő örömet szerezni.
- Maja, olyan kemények a melleid! - suttogom neki, mire cserébe megsimogatja a puncim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2013. 11. 19. kedd 11:58
Nem tetszett. Összecsapott.
#12 papi 2013. 10. 19. szombat 10:44
Remélem a folytatás kicsit jobb lesz.
#11 Jutcsi 2013. 10. 18. péntek 23:36
Ennek lesz folytatàsa?Mert így olyan,mintha kettèvàgtàk volna a törtènetet.
#10 sztbali 2013. 10. 18. péntek 18:05
Szegényes, ahogy Pavlov is írta.
#9 Peter Hun 2013. 10. 18. péntek 15:14
Vérszegény szösszenet...
#8 Jedi 2013. 10. 18. péntek 09:32
Pavlovnak igaza van :(
#7 Rinaldo 2013. 10. 18. péntek 07:50
Hapsira gondoltam.
#6 zsuzsika 2013. 10. 18. péntek 07:46
Egyetértek Pavlovval.
#5 hairy_pussy 2013. 10. 18. péntek 07:34
ígéretes
#4 Pavlov 2013. 10. 18. péntek 07:27
Rövid, kidolgozatlan!
#3 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:20
Elmegy.
#2 veteran 2013. 10. 18. péntek 04:30
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2013. 10. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?