A+ A-

Dani finom lábujjai

Figyelem, a történet láb-fétis elemeket tartalmaz!
Jött a céghez januárban egy új titkárnő, Danielle.
20 éves vékony testalkatú, hosszú barna hajú, nagy barna szemű és gyönyörű szopós szájú.
Mivel ismeretlen volt neki a társaság és elég kiszámíthatatlan az időjárás, elég konzervatívan öltözködött.
Leginkább farmerban meg vastag blúzban és térdig érő báránybőr béléses csizmában járt.De ahogy javult az idő és kezdte a kollégákat megismerni, egyre lazábban öltözött.A farmer még maradt de felülre egyre mélyebb kivágású és egyre vékonyabb felsők kerültek, amik kiadták a szép formás melleit.
De ami ennél is fontosabb a lábbelik választása is kezdett javulni, csini aranyszínű balettcipőben jelent meg a csupasz lábain, elég alacsony szélű cipőcske ezért oldalról bekukucskálva szépen látszottak a lábikóinak a kecses formái.Elől is csak a lába ujjait takarta, de látszottak a ujjak közötti barázdák kezdetei.Amikor az irodában járt - kelt lehetett hallani ahogy a puha talpai a kemény padlóhoz préselik a cipőcskéje talpát és kiszorítja a levegőt! Ahogy hallottam ezt a hangot a farkam rögtön felállt! Mikor az asztalnál ült az volt a szokása, hogy kibújt a cipőből és mezítláb dolgozott.Mikor ezt először láttam épp a szokásos napi teát vittem neki és majdnem kiöntöttem ahogy megláttam a csinos lábait meg a cipőcskét az asztal mellet! Halvány rózsaszínre volt lakkozva és gyönyörű kontrasztot adott a szoláriummal barnított bőrével! Aztán egyik nap ép a háza előtt jártam amikor jött az autójával és kiszállt! Megdobbant a szívem mikor meghallottam a flop - flop hangot.Tudtam, hogy ez nem a balettcipő! És igen flip - flop papucsban volt babarózsaszín mint a körömlakk és egy pillangó volt az elején pont a nagylábujja felett! Másnap megint vittem a szokásos teát ott ült fekete flip - flop papucsban és behajlított lábujjakkal nézte a számítógép monitorát! Látszott, hogy új a papucs mert nem volt kitaposva és még a felirat sem kopott le meg a méret 38 - as szép ezüst betűkkel volt írva.Megfordult, hogy megköszönje a teát és pont elkapott ahogy vágyakozva bámulom a lábát amik félig vannak csak a papucsba dugva.Rám nézett aztán le a lábára és mosolygott.Úgy látszik egyből kapcsolt kifordult a székével úgy, hogy a lába hozzám ért és a papucsa leesett és a talpa a padlót súrolta!
- Sajnálom Danielle mondtam és lehajoltam, hogy visszahúzzam a lábára.
- Nem John az én hibám, és lehajolt ő is és mutatta:
- Kicsit nyomja a lábujjam ez az új papucs, most vettem a hétvégén.Tudtam, hogy játszik velem és belementem a játékba kezemben a kecses lábbelivel.
- Igen Dani tényleg van egy piros folt, tartotta a gyönyörű bokáját én meg mondtam neki:
- Ha megpuszilom meggyógyul! Nem akartam elhinni a választ.
- Várjunk addig John amíg a többiek hazamennek az irodából! És ahogy ezt mondta az alsó ajkába harapott.Elmentem az irodámba mert volt bőrnyugtató krémem aztán visszamentem és az ölembe vettem a lábát és bekentem! Észrevette a dudort a nadrágomon és a nagylábujját odaérintve megsimogatta és mosolyogva mondta:
- Köszi John! Majdnem elélveztem!
- Azt hiszem a nap hátralevő részében mezítláb kell lennem!
- Te vagy az első srác aki megdicséri a lábaimat ez kedves tőled!
- Szóval neked tetszenek a női lábak! Én elpirultam!
- Sajnálom ha zavarba hoztalak Dani!
- Nem én vagyok aki elpirult.mondta közben a lábujjait mozgatta a farkamnál leírhatatlan érzés volt!
- Nem tudom, hogy megyek ebben haza! - fogta a papucsot és a lábára csapot centire az arcomtól.
- Azt hiszem tudom a megoldást csak adj egy percet Dani! Eszembe jutott, hogy a minap vettem egy pár bolyhos felsővel díszített nyitott orrú rózsasín magassarkú papucsot a gyűjteményembe, de az autómban volt! Tudtam, hogy pont a körmével egyszínű és siettem vissza kezemben a dobozzal.Szétnéztem, mindenki el volt foglalva és odaadtam Daninek a dobozt.
- Tessék ne legyél mezítláb a hideg kemény padlón! Mosolygott és azt mondta:
- Köszönöm John olyan kedves vagy hozzám!
- Viszlát később! Szerettem volna látni mikor felhúzza a lábára de inkább gyorsan elmentem az irodájától mert tudtam, hogy azt a látványt ahogy bedugja a lábujjait a szőrös szexi papucsba már nem bírnám ki és nem akartam egy nagy gecifolttal a nadrágom elején járkálni! Ez a délután volt a leghosszabb az életemben azt hittem soha nem telik el! Nem tudtam dolgozni, csak Dani lábain járt az eszem teljesen megbabonázott.Aztán a folyosóról láttam, hogy egy kollégával beszélt és bement leült az asztalához és a bolyhos papucs volt a lábán! Meglátott és felemelte a lábát és leolvastam a szopós szájáról "köszönöm"és egy csókot fújt felém! Aztán figyelte, hogy nézem - e és a lábujjain lógatva játszott a papucsal és mosolygott! Kötözködött velem! 17:30 - kor az utolsó három kolléga is elment már csak ketten maradtunk Danivel! Ültem a székemben, és idegesen hallgatóztam! Hallottam ahogy feláll a helyéről és a kijárat felé lépked! Azt hittem meggondolta magát amíg nem hallottam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2016. 10. 5. szerda 10:05
Ez igen..
#11 vakon53 2016. 03. 12. szombat 16:27
Én a melleket és a puncit szeretem.
#10 listike 2013. 11. 11. hétfő 17:03
Aranyos.
#9 Jutcsi 2013. 11. 9. szombat 04:29
Ìzlèsek ès pofonok.De nekem nem tetszett a törtènet.
#8 tutajos46 2013. 11. 6. szerda 20:54
Ha valakinek a láb ujj ám legyen. Nekem inkább egy csinos punci.
#7 papi 2013. 11. 6. szerda 15:15
Elmegy
#6 zsuzsika 2013. 11. 6. szerda 07:58
Közepes.
#5 Andreas6 2013. 11. 6. szerda 07:48
Nagy az Úristen állatkertje. Amúgy ártalmatlan bolondériája van a pasasnak. Írókám meg - különösen a vége felé - összevissza kiabál: felkiáltójelek garmadával látja el a legközönségesebb kijelentőmondatokat. Nem tetszett.
#4 Rinaldo 2013. 11. 6. szerda 07:35
Jó.
#3 veteran 2013. 11. 6. szerda 05:15
Jó.
#2 A57L 2013. 11. 6. szerda 04:46
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?