A+ A-

Páros kapcsolat

A feleségem és én nyitott házasságban élünk. Egyik baráti párral most is kapcsoaltban vagyunk. Egy kiránduláson ismertük meg őket. Lövésünk sem volt róla, hogy itt laknak tőlünk nem messze. Az üdülés alatt nem alakult ki semmiféle szexuális kapcsolat közöttünk. Egyszerűen jóléreztük együtt magunkat. Sokat beszélgettünk, szórakoztunk, de szó sem esett a testiségről. Egyre jobban összeismerkedtünk. Rájöttünk, hogy nagyon is sok a közös bennünk és lassan - lassan a szex is terítékre került. Egymás előtt szeretkeztünk, ami mondhatom, sokkal izgalmasabbá tette együttléteinket. Majd megtörtént a párcsere is. Mostanra eléggé összeszokott négyesfogatot alkotunk. Nem is terveztük mások beavatását kis körünkbe. Sok dolgot együtt éltünk át először, illetve sok élményt csak együtt tudunk átélni. Innen indul rövid kis történetünk.
Nem tartom magam gátlásosnak, sem szégyenlősnek, de korábban még nem vitt be a lélek szexshopba. Pornófilmet is csak bátorító konyak után szoktam kikölcsönözni, de ilyen bolt előtt minden bátorságom és magabiztosságom elhagy. A feleségem szülinapjára pedig ígértem valami pajzán eszközt, de akkor nem is gondoltam, milyen nehezen tudom majd kivitelezni a dolgot. Már közeledett a zárás és én még mindig kint voltam. Vettem egy nagy levegőt és lassú léptekkel odasétáltam az ajtóig majd hirtelen benyitottam. Nem történt semmi olyasmi, amitől korábban tartottam. Egy fiatal hölgy volt az eladó, aki azonnal nagyon udvariasan megkérdezte, hogy segíthet - e valamiben. Zavartól fűtötten kinyögtem hogy a műpéniszek érdekelnének. Amikor megkérdezte, hogy saját részemre veszem - e, azt hittem ott süllyedek el. Ránéztem és teljesen komolynak tűnt. Mondtam, hogy a feleségemet szeretném meglepni vele. Egy nagyobb darabnál raktam le a voksomat. Picit vastagabb volt az enyémnél és hasonlított az igazira. Szépen becsomagoltattam és alig vártam, hogy átadhassam kedvesemnek Zsaninak. Becsengettem.
Zsani sütött főzött otthon, mivel estére vendégeket vártunk. Ugye mondanom se kell, hogy kiket. Megcsókoltam és fülig érő szájjal adtam át szerzeményemet. Ő izgatottan bontogatta, majd meglepetten nézett rám. Nem gondolta volna, hogy valóban megveszem. Alig vártam hogy kipróbáljuk. Felkaptam hát asszonykámat és irány a hálószoba. Remegő kézzel próbáltam megszabadítani, amúgy sem túl sok ruhájától
Hanyatt fektettem Zsanit és melleit a kötény pántjai mellett kiszabadítottam és élvezettel láttam hozzá a már meredt bimbók kényeztetéséhez. Egyik kezemmel bűvészi ügyességgel a feneke alá nyúltam és a punciját kezdtem simogatni, ellenőrizve, hogy mikor lesz már elég nedves. Nem akartam ajtóstól rontani a házba, de nem sok időnk volt míg a vendégeink megérkeznek. Nem is kellett sokat dolgoznom, mert a heves lerohanásom meghozta az eredményét. Ha puncijának lucskossága nem is árulta volna el, mennyire izgatott a drágám, akkor is meghallottam volna egyre zihálóbb lélegzetvételeiből és apróbb nyögéseiből. Egy ujjal már a csiklóját izgattam, ami keményen ágaskodott ki rejtekéből. Elérkezettnek láttam a pillanatot ajándékom felavatására.
Elővettem hát a műfaszt. Zsani játékosan bekapta az egyik végét, szopást imitálva. Alig fért el a szájában a makk. Elég termetes jószág volt, a boltban nem tűnt ekkorának. Én bekaptam a másik végét, amin jót nevettünk mindketten. Majd megfogtam “segítőtársamat” és kedvesem puncijához közeledtem. Nem tudtam megállni, hogy ne nyaljak bele mélyen a vágatba, mert annyira imádom a szépen nyírt punciját. A nedvei már szüntelenül áramlottak, így mikor odaérintettem a kukit, hamar síkos lett a vége.
Köröztem a puncijánál, de nem akartam elsietni. Zsani a csípőjét megemelve próbált volna rácsúszni, de én még nem akartam. Inkább végigsimogattam az egész kukit a pinusán, egyre jobban benedvezve az oldalát is. Már a popsinyílásáig folytak nedvei, így oda is lecsúsztattam a kukit. Sohasem próbáltuk még az anális szexet, nem is forszíroztam, mert Zsani idegenkedett tőle. Most is rándult egyet, mikor odaértem, de inkább a meglepetéstől, mint attól, hogy kellemetlen lett volna. Ekkor elérkezettnek láttam az időt, hogy megnézzem befér - e a nagy műdorong. Kedvesem lucskos puncijához érintettem a makkot és óvatosan nyomtam előre. Lélegzete szaggatott lett és kicsiket sikkantott is, de lassan haladt befelé a játékszer. Amikor a makk eltűnt Zsaniban, kicsit megálltam. Ő remegett a kéjtől és amolyan “abba ne hagyd!” pillantást vetett rám. Aprókat mozgatva haladtam befelé, amikor sistergést hallottunk a konyha felől. A feleségem kicsit megrándult, amikor eljutott tudatáig a felismerés, hogy félbehagyta a sütést és már ki tudja mióta és mi történik a konyhában. Próbált felkelni, de a méretes dorong nem engedte. Kelletlenül kihúztam belőle a műfaszt és hagytam felkelni. Egy csókot nyomott az arcomra és mondta, hogy itt folytatjuk. Én már nem nagyon bíztam a dologban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2015. 11. 12. csütörtök 19:27
Nem nagy szám
#14 listike 2014. 12. 29. hétfő 13:11
Túl ismerős.
#13 gyagya15 2014. 11. 27. csütörtök 22:40
nem tetszett
#12 veteran 2014. 11. 26. szerda 10:15
Igen ismétlés
#11 Andreas6 2014. 11. 26. szerda 08:07
Szerintem gyenge közepes.
#10 Rinaldo 2014. 11. 26. szerda 07:08
Szuper.
#9 zsuzsika 2014. 11. 26. szerda 06:58
Nelli vagy Dóri?
Amúgy meg ismétlés.
#8 feherfabia 2014. 11. 26. szerda 06:28
9P
#7 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:14
Ez nagyon tetszett.
#6 joozsi 2014. 11. 26. szerda 04:16
Nem jó címet írtam, de a történet ismétlés az biztos.
#5 joozsi 2014. 11. 26. szerda 04:01
A korábbi változatban Józsi volt a szomszéd, ha jól emlékszem.
#4 joozsi 2014. 11. 26. szerda 03:57
Váratlan vendég és egyéb címen, már olvasható volt.
#3 Lemon Orange 2014. 11. 26. szerda 00:49
Zsani a feleség, Béci a szomszéd, Tamás és Nelli a vendégek.

De ki az a Dóra? És Attila?
#2 macsek2 2014. 11. 26. szerda 00:35
Ha a Zsani a feleséged és a Nelli a barátod felesége, akkor ki a csoda az a Dóra?
#1 Törté-Net 2014. 11. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?