A+ A-

Szülinapi Mikulás

Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsákkal a vállán. Mégis, alapvetően különbözött attól a mosolygós öregúrtól, akik a mesekönyvekben vannak, annak ellenére, hogy ő is mesébe illő volt. No, de ne vágjunk a dolgok elejébe...
Amikor ajtót nyitottam neki, még semmit sem sejtettem. Hallottam, sőt láttam is már hasonlót, amikor a becsengető rendőr egyszer csak vetkőzni kezd, és a végén egyetlen tangában lejti az erotikus táncát. A mikulás azonban nem hagyta abba a vetkőzést. Hogy őszinte legyek, nem is bántam, mert egy rendkívűl jó alakú fiú került elő a ruha alól. Természetesen nekem táncolt, és amikor egy szál tangában átölelt, és hozzám simult, én már tudtam, ez a mikulás ma éjszaka az enyém lesz.
A tekintetéből éreztem, hogy én sem vagyok közönbös neki, így azután néhány pohár pezsgő után azonnal egymásnak estünk. A szoba közepén, tánc közben kezdődött minden. Vadul csókolózni kezdtünk, mindent elfeledve, szenvedélyesen. Ő belemarkolt a fenekembe, és az ágaskodó farkát hozzám dörzsölte.
- Micsoda szerszám! - futott végig az agyamon, amikor megéreztem. Legszívesebben ott, rögtön ráültem volna, mert a puncim már nedves volt az izgalomtól.
Láthatóan őt sem feszélyezték a barátaim, mert egyszer csak minden előzmény nélkül elém térdelt, és hatalmas nyelvével bele nyalt a puncimba. A többiek éljenezni kezdtek, tapsoltak és követelni kezdték a folytatást. Valami kisördög bújhatott belém, vagy a pezsgő szállt a fejembe, de bele mentem a játékba. Megfogtam a fiú fejét, és a puncimhoz nyomva, mozgatni kezdtem a csípőmet. Csodálatos érzés volt, ahogy a szoba közepén, egy fiatal fiú, előttem térdelve nyalja a puncim. Teljesen felizgatott.
Már nem láttam és hallottam semmit. Én is leereszkedtem és elkaptam a hatalmas, vastag mikulás kukit. Mohón rávetettem magam, és szopni kezdtem olyan lelkesen, mint még talán soha azelőtt. Nem sok hiányzott, és rá is ülök, de barátnőim nem engedték. Ők is szerettek volna részt venni ebben a vad lerohanásban. Kitaláltunk hát egy játékot, ami mindenkinek tetszett. Négyen voltunk lányok, és a megbeszélés szerint mindenki kapott három percet, amíg szophatta a mikulásom farkát. Akinek a szájába élvez, az nyer. A jutalma az lesz, hogy a fiúk megdugják, és csak vele foglalkoznak addig, amíg csak akarja.
Egy kicsit izgultam, mert a barátnőm: Márta, remek szopógép volt, és biztosra vettem, ezt a játékot ő nyeri. Szinte oda sem mertem nézni, mikor széles szájából kéjesen kinyújtva vastag nyelvét közeledett a mikulás fiúhoz, és nagy élvezetel szopni kezdte. A fiú teste vonaglott az élvezettől. Féltem, hogy az első három percet sem bírja ki, de kibírta. És kibírta a másodikat is. A szerencse folytán én voltam az utolsó, aki elé térdelhetett, és mikor felnéztem, láttam, hogy megkönnyebbül az arca.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.84 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 veteran
2014. 08. 4. hétfő 21:23
Jól kezdődött,de gyenge lett. Válaszolok rá!
#10 Rinaldo
2014. 07. 31. csütörtök 06:56
szép ajándék. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2014. 07. 31. csütörtök 06:38
7P Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2014. 07. 30. szerda 22:32
Ötlet 10 p, kivitel 6 p. Jobban is meg lehetett volna írni... Válaszolok rá!
#7 sztbali
2014. 07. 30. szerda 14:08
Nem rossz; csak kidolgozatlan. Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2014. 07. 30. szerda 13:14
Nem nagy durranás. Válaszolok rá!
#5 hairy_pussy
2014. 07. 30. szerda 06:30
nagyon gyenge Válaszolok rá!
#4 macsek2
2014. 07. 30. szerda 05:06
Kicsit jobban kidolgozva egész jó történet lehetett volna , így inkább olyan ami csak össze van csapva. Válaszolok rá!
#3 alexander
2014. 07. 30. szerda 00:58
Túl nagyra sikeredett a tempó:-( Válaszolok rá!
#2 Pavlov
2014. 07. 30. szerda 00:29
Az ötlet jó lett volna, de a megvalósítás harmatgyenge. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 07. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!