A+ A-

Vera unokahúgom

Egészen kicsi koromtól kezdve ismertem Verát, ugyanis együtt nőttem fel vele Angliában. Annak ellenére hogy jó pár száz kilóméter választott minket el egymástól még az országon belül is, gyakran találkoztunk és ezeket a látogatásokat mindig rendkívül vártam és élveztem. Vera mindig gyönyörá volt, kedves, kissé félénk, de ennek ellenére is nagyon erős, így hát igencsak mély benyomást tett rám. Mikor kiderült, hogy a családommal Kanadába költözünk, izgatott voltam az új lehetőségektől, de ugyanakkor nagyon lesúlytott, hogy búcsút kell mondanom a legkedvesebb és legszebb unokahúgom társaságáról is. Akkor voltam 14 éves, ő pedig 13.
Remélem, el tudjátok képzelni a meglepepetésemet és az örömömet, amikor öt évvel később anyukám elmondta, hogy Vera hozzánk fog költözni, mert itt szeretne elhelyezkedni majd Kanadában. Ő már 18 volt akkor, és bár egy szép kislányként élt az emlékeimben, az semmi sem volt ahhoz képest amikor valójában találkoztam vele. Sudár termet, karcsú test, formás fenék, nagy, kerek mellek. Szép arca nőiessé vált, de mosolyában és kék szemeiben még mindig láttam a gyermekkori pajkosságot és kedvességet. Hátközépig érő vörös haja elvarázsolt, és bár régen is szép volt, felnőttkorára úgy nézett ki mintha valóban egy tűzfüggöny követné őt. Vicces volt látni, hogy a barátaim mennyivel többször jöttek látogatóba azután és persze nem egy mondta közülük, mennyire szexi is az én unokahúgom. Én persze csak nevezettem ezen, de az igazság az volt, hogy én is nagyon kívánatosnak tartottam Verát.
Mikor hozzánkköltözött, megkapta az addigi hálószobámat, de én boldogan költöztem a vendégszobába hogy neki minél jobb legyen. Szombatonként, amikor a szüleim a gondosan ütemezett bevásárlásukra mentek, mindig Vera készített nekem reggelit, általában pirítóst és teát, majd behozta a szobámba és közösen elfogyasztottuk az éltelt, miközben az ágymon ülve beszélgettünk. Vera mindig kihívóan öltözködött, kedvenc szerelése egy miniszoknyából és egy ujj nélküli felsőből állt, előszeretettel öltözködött így szombatonként.
Egyszer, amikor éppen az ágyamon feküdtünk, beszélgetve és nevetgélve, azon kaptam magam, hogy Vera a combomra teszi a kezét a vékony takarómon át. Nagyon meleg volt akkor, így meztelenül aludtam az éjjel és még akkor sem vettem fel semmit, így az én unokahugim édes ujjai végigsúrolták a dákómat, ami ettől rögtön megelevenedett. Megpróváltam elhúzódni, de ő követett és lassan hozzámsimult. Lassan lehúzta rólam a takarót és figyelte a félkemény, nemrég borotvált farkamat és az alatta pihenő, kerek heréimet. Lassan egymáshoz hajoltunk és apró csókot leheltünk egymás szájára. Utána benyúltam a fölsője alá és megmarkoltam az egyik formás, kemény mellét. Szeretkeztem már több lánnyal is, tudtam hogyan tehetném magamévá Verát is könnyedén, de valami megállított.
- Nem bánod, ha megteszem? - kérdeztem halkan.
- Hmm... attól függ mit akarsz tenni! - felelte ő és már nyúlt volna a farkamért, de én kibújtam alóla és felkeltem az ágyról. Tudtam, mennyire rossz dolog a vérfertőzés és bár unokatestvére között engedélyezett a házasság, mégsem akartam ezt tenni.
- Sajnálom Vera... de ezt nem tehetjük! - mondtam.
Ő erre nem szólt semmit, csak felkelt, összepakolta a reggeli maradékát és gyors léptekkel kiviharzott szobámból. Én pedig az addigra már kőkemény farkamra kulcsoltam az ujjaimat és Verára gondolva őrjítő ütemben maszturbálni kezdtem. Rémségesen sajnáltam a dolgot, de tudtam, hogy ennek így kellett történnie.
Eltelt egy év, és Vera tizenkilencedik születésnapján a családommal elvittük őt egy nagy vacsorára. A vacsora után mindenki táncolt, én azonban csak a falnál álltam és egyre Verát néztem. Gyönyörű volt mint mindig. Okos, szelíd, de szenvedélyes, mint mindig. Mind felhajtottunk már némi alkoholos italt addigra, de mint észrevettem, Vera többet ivott az átlagnál. Néztem őt mámorosan és arra gondoltam, hogy odamegyek hozzá, toncolok vele, lesz ami lesz. De David, a másik ágról való unokatestvérem beelőzött. Ő táncolt vele végig, de aztán mikor mindenki kifújta magát, végre sikerült Vera közelébe kerülnöm.
Az étterem egyik erkélyén voltunk ketten, rajta egy szűk szoknya és egy ujjatlan felső, meg egy kis blúz. A holdfény visszaverődött lángvörös haján, olyan gyönyörá volt, hogy nem bírtam magammal. Mögé léptem és átöleltem, a melleit markoltam a kezeimmel. Vera felnyögött, hátrahajtotta a fejét és vadul megcsókolt. Hátranyomta a fenekét, az álló farkam a fenekének nyomódott. Végre felém fordult aztán és leültetett az egyik székre, majd letérdelt elém.
- Vágyok rád... mindig is ezt akartam... - súgta és lefejtette rólam a gatyámat, majd rámarkolt a faszomra, ami már kőkemény volt. Az ujjai hosszúak voltak, puhák és melegek, fogása kíméletes, mégis erős. Lassan verni kezdte, közben hol az egyik, hol a másik golyómat gyúrva a másik kezével. Én csak a székbe kapaszkodva nyögtem, sóhajtoztam és reméltem, hogy senki sem vesz észre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2017. 06. 27. kedd 22:58
marton89 Ellehetettolvasni.
#10 Koriander 2015. 03. 26. csütörtök 16:57
Ez harmatos ¡
#9 Paja 2015. 03. 25. szerda 11:26
Egyszerűen gyenge.
#8 papi 2015. 03. 25. szerda 09:03
Nem rossz, de jobb lett volna ha korábban levetkőzöd a skrupulusaidat.Egyébként nem a szex tilos unokatestvérek között, hanem a házasság.
#7 cervelo 2015. 03. 25. szerda 08:25
Gyenge.
#6 macsek2 2015. 03. 25. szerda 07:42
Magyarországon az unokatestvérek között engedélyezett a házasság.
#5 gyuri0926 2015. 03. 25. szerda 07:39
Hülyeség .
#4 listike 2015. 03. 25. szerda 07:15
Elég nagy balfék vagy.
#3 Andreas6 2015. 03. 25. szerda 06:42
Csak akkor túl közeli a rokonság, ha első fokú unokatestvérek. Ha nincs közös nagyszülő, akkor még a törvény szerint is szabad a vásár. Amúgy jól elszúrtad majdnem az egész életedet. Helyesen írni is jobban megtanulhattál volna...
#2 A57L 2015. 03. 25. szerda 03:50
Nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?