A+ A-

Tetten érve

Már tíz éve, hogy megismertem a feleségemet. Akkor természetesen még nem sejtettem, hogy pont o lesz az én kiválasztottam, de azt a napot amíg élek, nem felejtem el, mert azon kívül hogy megismertem, az addigi életem egyik legnagyobb szexuális élményét éltem át.
Akkor tizenhét éves voltam, a húgom, Mari, egy évvel fiatalabb, s mind a ketten különös szórakozásnak hódoltunk azidotájt. Ugyanis teljesen meztelenül maszturbáltunk egymás elott. Természetesen csak akkor, amikor a szüleink nem voltak othon. Nekem tetszett a dolog, és fel is izgatott, amikor azt nézhettem, hogy a húgom miként csinálja magának, de valószínuleg o is ugyanúgy lehetett vele, mint én.
Az egyik napon, amikor az apu még munkában volt és az anyu bement a városba bevásárolni Mari felhozta hozzánk a három legjobb barátnojét. Mind a négyen bevonultak a hugi szobájába, és elkezdtek valamirol vihogni, ahogy azt a tizenéves lányok szokják, ha valami érdekes dolgot tárgyalnak meg egymás között. én megpróbáltam a szobámban tanulni, de hamar megzavartak. A szobám ajtaja kitárult, és a húgom lépett be. Kivételesen nagyon bátortalanul viselkedett, de néhány elharapott szóból megértettem azt is, hogy miért. Azonnal felfogtam, hogy a drága húgom három barátnoje, Szonja, Zsuzsa és Magda kíváncsiak, és a saját szemükkel is meg szeretnék tekinteni egy férfiú maszturbációját. Nemcsak elbeszélésbol ismerni azt.
Eleinte tiltakoztam, csak úgy látszatból, de miután jobban belegondoltam - érdekelni kezdett a dolog. Az izgatottság hamar eluralkodott rajtam, és néhány röpke perccel késobb arra az elhatározásra jutottam, hogy nagyon is izgató lehet, és bele egyeztem, hogy a három lány elott is megteszem azt, amit azidáig csak a húgom látott.
Minekután nagyon nehezen lehetett volna elnézni a combom fölött kidudorodó daganatot - unszolás nélkül elindultam a húgom szobája felé. Amikor beléptem, a lányok arcáról leolvastam, hogy alig tudják kivárni azt a pillanatot, hogy megláthassák az élo akciómat. Teljesen fel voltak rajcolódva csupán attól a tudattól, hogy közvetlen közelrol nézhetik végig egy férfiúi farok kiverését.
Természetesen azért annyira ingyen nem adtam a látványosságot. Elvégre nekem is szükségem volt valamilyen motivációra. Higgadt arccal kijelentettem elottük, hogy az egyikük - és az határozottan nem a húgom; az egész ido alatt szekundálni fog nekem. A gyakorlatban ez annyit jelentett, hogy az illeto lány is levetkozik, és egyidejuleg velem o is masztizni fog. A legnagyobb meglepetésemre Zsuzsa azonnal beleegyezett, és még mielott feleszmélhettem volna deréktol lefelé már mezítelen volt. Ezután én is letoltam a nadrágomat, és elkezdodhetett a "Show".
Sajnos nem jutottam nagyon messzire - valójában csak akkorra állt fel igazán, és talán Zsuzsa is épphogy megnedvesedhetett, mikor hirtelen kitárult az ajtó, és mi mindannyian rémülten néztünk a rajta belépo no arcába. Az anyu jött váratlanul és sokkal korábban haza. A döbbenettol egyikünk sem tudott megszólalni. én személy szerint csak ott álltam letolt nadrággal, kezemben a büszkeségemmel.
"úgy! Szóval ti ilyesmit muveltek, ha senki sincs otthon," - fakadt ki az anyámból, és a hangja határozottan rosszat sejtetett. - "Mit várhattam volna toletek, de én most megmutatom nektek, hogy mit illik, és mit nem. Azt is tudom, hogy miként adjam érthetoen a tudtotokra miként is viselkedik egy jól nevelt gyerek, ha éppen egyedül van otthon."
Eleinte senki sem sejtette, hogy valójában mire is gondolt, de aztán hamar megértettük mindannyian, s elég fájdalmasan. Az anyu közölte, hogy én és a húgom azonnal ott helyben megkapjuk a büntetésünket, de ok hárman választhatnak. Vagy telefonáll a szüleiknek, és részletesen beszámol nekik arról, hogy mit is muveltek nálunk, vagy ok is alávetik magukat anyu szigorú és eros kezének, és akkor egy árva szót sem szól az érintett lányok oseinek. Engemet beparancsolt a szobámba, ahol aztán pszichikailag, és talán fizikailag is felkészülhettem a beígért verésre.
Pontosan öt perccel késobb megjelent a szobámban. Kezében ott volt a hosszú rugalmas nádvesszo, amit már én is és a húgom is elég jól ismertünk, mert kiskorunk óta gyakran és eleget táncolt a fenekünkön. Tudtam, hogy semmi jó nem vár rám, de ugyanakkor örültem is neki. Anyu csak intett a kezével, és én némán követtem ot a húgom szobájába.
Amikor a lányok meglátták kezében a nádpálcát, természetesen nagyon jól tudták mit is óhajt vele csinálni - azonnal elpirultak, és elkezdtek szemmel láthatóan idegesen viselkedni. Anyu egyenként megkérdezte tolük, hogy miként döntöttek. Azt nem tudom, hogy a választásuk mennyire örvendeztette meg anyut, ugyanis semmi változást nem lehetett észrevenni az arcán, és minekután az egyetlen kijelentése nyugodt és teljesen normális volt:
El?ször Zsuzsa mutatta meg...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 11. 4. szombat 07:55
érdekes egy világ... 7p
#6 zsuzsika 2016. 10. 11. kedd 08:22
Nagyon beteges.
#5 cscsu50 2016. 09. 10. szombat 13:40
nagyon jó
#4 Andreas6 2013. 10. 7. hétfő 22:44
Én azért elképzelem, hogy a gyerekek közös erővel lefogják ezt a szadista állat nőt, és alaposan elverik...
#3 postman01 2013. 09. 13. péntek 09:26
Beteges!
#2 Fiffty 2006. 05. 16. kedd 16:29
Baromira nem értem, hogy nem volt egy jó szava sem senkinek öt éve erre a frankó pálcázós történetre! Bár, tényleg hiányos... egyik anyuka sem pálcáztatja meg kislányával a kölök farkát, amiért masztizik mások elõtt...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?