A+ A-

Estéd

Barátnőd küldött egy történetet. Egy barátja írta. Kellemes kis erotikus történet. Úton voltál, mikor kaptad, csak átfutottad, de berögzült a fejedben. Kicsit már útközben érezted, hogy felcsigáz, de teendőid elnyomták a felébredő vágyat.
Este még úszni is elmentél. Mikor átöltöztél, észrevetted bugyidon az email nyomait. Ismét bizsergető érzés kerített hatalmába, de újra túl kellett tenned magad a helyzeten. A dresszt magadra vetted és épp csak annyi fért bele, hogy mikor elszaladtál mosdóba, mielőtt a medencébe mártottad volna magad, pisilés után ahogy tisztára törölted magad, a forróságnak hódolva egy-két játszi kört írtál le ujjaiddal csiklódon. Beleremegtél, de már mentél is a vízbe. A magadnak előírt hosszok felénél pihenésképp lábaid közé véve a bójákat, nekidőltél a medence szélének. Jólesően pihentél, gondolataid a munkahelyed és a hétvégi programjaid közt cikázott, mikor a hullámzástól lábaid közt mozgó bója sor ismét a legérzékenyebb területed kezdte izgatni. Hirtelen visszazuhantál a gondolatok világából a valóságba. Észrevetted, hogy bimbóid is megmerevedve jelezték számodra és a külvilág számára is, hogy a tested másra vágyik, mint elméd. Körülnézve, megnyugodva tapasztaltad, hogy senki nem figyel rád. Gyorsan visszahuppantál a vízbe és a hátralevő távot koncentráltan, inkább a kellemetlen túlerőltetettség felé hajolva tetted meg. Ki a vízből, vissza az öltözőbe. A zuhanyzóba nem volt módod elmenni, mert tele volt, ebben az időben sokan járnak usziba. Úgy döntöttél, inkább otthon ejted meg a zuhanyt.
Haza érve, gyorsan ledobáltad ruháid és már ugrottál is a kádba. Jól eső, gyors zuhany és hajmosás után, törölközőbe csavarva tested leültél az ágyadra, hajkeféddel a kezedben.
Bekapcsolod a tv-t, de inkább csak megszokásból. Nem igazán érdekel semmi. Gyorsan az egyik zenecsatornára állítod és a tv melletti szekrény nagy tükrével szemben kényelmesen elhelyezkedve elkezded fésülni a hajad.
A zenék jönnek egymás után. Jó kedved van, egész hamar elszaladt ez a melós nap és a hétből sincs már sok hátra. A zene ütemére, finoman elkezdesz mozogni, miközben hajad fésülöd. A törölköző kissé lejjebb csúszik, melleid immár szabadon vannak. bár, picit kiráz a hideg, inkább jól esik, mint kellemetlen. Vidáman "táncikálsz" tovább, közben a zenére figyelsz és a tükörben a hajadra. Ahogy mocorogsz, egyszer csak megérzed újra amit ma már többször. Jobb lábad magad alá húzva ülsz, így mikor mozgattad a csípőd, a bokád, sarkad a puncid masszírozta. De csak most veszel erről tudomást. A tükörben látod, melleid is ismét jelzik, tested kielégülésre vár. Elhúzod testedről a türcsit. Lenézel puncid irányába, s látod, hogy ahol a lábid puncidhoz ért, friss nedvedtől fényes. Eszedbe jut a történet is. Menthetetlenül felizgulva, a zenére, fésülködésre ügyet sem vetve bámulod lábid és a tükröt felváltva. Tetszel magadnak. Tetszik felizgult tested és ez még jobban beindít, feltüzel. Egyik kezeddel végigsimítod melleid. Borzongatóan jó érzés. Csípőd mozgatod közben, finom, puha talpid, lábid meglepően kellemes eszköznek bizonyul. Műanyag hajkeféd kellemesen sima, finoman ívelten vastag. Ahogy csípőd ringatod és melleid masszírozod, egyre erőteljesebben, a kefét tartó kezeddel szád felé indulsz. Szemed nem veszed le a tükörről. Rájössz, még sosem láttad magad szopás közben. Mosolyogsz egy haloványat, talán inkább csak lelkedben, mint a valóságban. Kíváncsiságtól, vágytól vezérelve finoman ajkaidhoz érinted a kefe nyelét. Kissé nyitott szádon, nyelvedet is hozzá érintgeted. Igéz a tükörből visszatekintő szexi bestia, aki még ugyan nem tört ki belőled, de tudod, érzed, benned van. Megérted egy villanás alatt, hogy miért imádják a pasik, mikor a farkukkal ugyanígy játszol. Egyszerűen baromi izgató vagy. Egyre nagyobb darabot engedsz szádba a hajkefe nyeléből. Csöpög róla a nyálad. Csípőd is vadabb táncot jár és kezed a bimbóiddal is egyre bátrabban bánik. Nem bírod már, pozíciót kell váltanod. Még egy pillantás a tükörre, majd a puncidra. Lábikódon már vastagon "tocsog" a nedvességed és nyáladból is cseppent rá. Megkívánod, ujjaiddal egy adagot leszedve róla, dőlsz hátra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 21. csütörtök 07:10
Nekem sem tetszett.
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:27
Az elírások is idegesítőek meg az oda nem illő kifejezések is.
#7 Ulysses 2017. 03. 6. hétfő 23:11
Idegesítő az E2, inkább nem is mondok róla semmit.
#6 cscsu50 2017. 02. 14. kedd 18:15
elég gyenge
#5 sunyilo 2017. 02. 9. csütörtök 21:09
Nem nagyon jó...
#4 cvirag 2017. 02. 9. csütörtök 09:50
Nem tetszik az E2. Rendkívül személytelennek érzem.
#3 genius33 2017. 02. 9. csütörtök 08:20
Aranyos kis sztori.
#2 A57L 2017. 02. 9. csütörtök 04:11
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 02. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?