A+ A-

A Játék

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Neked is szia! – válaszoltam elmésen.
- Ja bocs, tényleg. Szia – és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? – érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból… - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni. Sosem felejtem el az első találkozásomat Beával: párom bemutatott minket, Bea meg pajkosan rám nézett, kacsintott, kézfogás helyett pedig a combomba csípett. Akkor nem értettem, mitől volt ilyen fura, később persze kiderült: ezek ketten annyira jóban vannak, hogy mindent megbeszélnek. Szó szerint mindent. Vagyis hálószobatitkokat is. Azóta megtanultam elfogadni egymás iránti őrjöngésüket, bár mindig kissé kínosan éreztem magam, ha mindketten a környéken voltak.
- Akkor gondolom, ma sem dolgoztátok túl magatokat… - jegyeztem meg.
- Nem bizony - válaszolta kedvesem, midőn ismét belibbent a szobába, ezúttal a szokásosan nyakában lógó mp3 lejátszó és a szandálja nélkül.
- Na halljam, miben mesterkedtek már megint?
- Hát… a Beáék kipróbáltak egy új játékot, és nagyon élvezték mindketten… esetleg mi is megpróbálhatnánk… - felelte kissé szemlesütve, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, pontosan milyen típusú játékról is lenne szó.
- Rendben, mondd el a szabályokat – egyeztem bele.
- Ez olyan önuralmi, meg szexügyességi játék, – kezdett bele nagy hévvel, egyáltalán nem zavartatva magát attól az egyszerű ténytől, hogy nemigen létezik olyan szó, hogy „szexügyességi”. – Az a lényege, hogy el kell élveztetni a párod, neki pedig meg kell állnia, hogy egyáltalán ne mozogjon közben. De ha adsz neki utasítást, azt végre kell neki hajtania.
- Beszélni szabad? – kérdeztem vissza.
- Azt nem tudom… szerintem lehet – tűnődött el. Közben lassan az ölembe helyezkedett.
- És ki nyer?
- Hát, ha mondjuk anélkül mész el, hogy akár a legcsekélyebb mozdulatot is teszed engedély nélkül, akkor te. Aztán cserélünk. De úgyis 2- 0 lesz az eredmény – tette hozzá olyan hangsúllyal, hogy kétséget se hagyjon afelől, ki lesz a győztes. Bevallom, nagyon megtetszett az ötlet.
- És tudod már, mit akarsz tenni velem? – érdeklődtem a kívántnál kissé izgatottabb hangon, ebben annak is sok szerepe volt, hogy időnként nedves csókokat kaptam az arcomra.
- Persze, hisz egész délután ezt terveztük…
- Na várjál, most jött haza a Bea, és ti egész délután csak arról beszéltél vele, hogy ma este mit akarsz csinálni az ágyban velem?! – próbáltam egy kis felháborodást vinni a hangomba, bár inkább csak megszokásból.
- Nem… azt is megbeszéltük, ők miket csináltak… - válaszolt ártatlan képpel, mint aki nem érti, miért kell ezen fennakadni. Végülis igazat adtam neki, elvégre ez nem mindennapi szexnek ígérkezik, és hát Bea amúgy is tudomást szerzett volna róla előbb- utóbb.
- Rendben, ki kezdi? – kérdeztem, már hatalmas vigyorral az arcomon.
- Kezdheted te, de előbb meg kell kóstoljalak – szólt szerelmem, ledobta a topját, szorosan átölelt, és gyengéden megcsókolt. Először csak puhán, szinte csak ajakkal puszilgatott, aztán egyre mohóbban, nyelveink külön csatát jártak, közben lassan vetkőztetni kezdtük egymást. Helyzetünkből adódóan csak a pólómtól és a melltartójától tudtunk megszabadulni, mikor ágaskodó bimbói szinte végigkarcolták a bőröm, halkan felsóhajtottam; a számomra szeretkezés egyik kedvenc része volt ez. Lassan felálltunk, hogy lesegítsük egymásról a többi feleslegessé vált ruhadarabot is.
- Rendelkezz velem, uram és parancsolóm… - sóhajtotta párom, így adván tudtomra, hogy elkezdődött a Játék, és hogy innentől kezdve azt teszek vele, amit csak akarok. Az ágyhoz vezettem, és gyengéden lefektettem, egyelőre a hasára. Lovaglóülésben a combjai fölé helyezkedtem, és kezelésbe vettem az egyik gyenge pontját, a hátát. Szeretkezés előtt általában egy sima masszázzsal szoktam kezdeni ebből a pozícióból, és csak később váltok át erotikus masszázsba, de most mindketten túl izgatottak voltunk ehhez, így egyből izgató simogatásokkal kezdtem meg a támadást. Az ujjhegyeimmel szinte alig érintve a hátát, lassú köröket írtam le, aztán hosszában folytattam, végül többször végighaladtam a gerince mentén. Ezután egész testemmel ráfeküdtem, had érezze, hogy nemcsak ő szedi gyorsabban a levegőt, hanem az én vágyamnak is kézzelfogható bizonyítéka van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:20
Kellemes kis barátnő-érzés. Tetszett!
#9 sunyilo 2017. 06. 15. csütörtök 19:55
Kipróbálnám ezt a játékot. Sőt, ki is fogom...
#8 BBKing 2017. 06. 15. csütörtök 10:56
Egy ilyen egészpályás letámadásra én is nyitott lennék. Mondjuk most rögtön. smile
#7 Ulysses 2017. 03. 6. hétfő 18:50
Jó lett ez! Hiteles szereplők, szórakoztató történet. Ordító hibákat nem láttam benne, választékos. A többi verziót is elolvasnám!
#6 A57L 2017. 02. 12. vasárnap 03:08
Közepes történet.
#5 sunyilo 2017. 02. 6. hétfő 21:10
Határozottan érdekes lehet játszani, így leírva csak egy ötlet...
#4 listike 2017. 02. 6. hétfő 08:55
Nem a jók közé tartozik.
#3 Andreas6 2017. 02. 6. hétfő 07:56
Hangulatos, tetszett.
#2 veteran 2017. 02. 6. hétfő 07:51
Nem tudott lekötni.
#1 Törté-Net 2017. 02. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?