A+ A-

A barátnőm huga

Tudod, nagyon szeretem a barátnőmet, aki 18 éves, sokat vagyunk együtt, rengeteget szeretkezünk, de egy nap rájöttem, hogy van nála egy még jobb lány, mégpedig a húga, aki még nincs 11 éves. Történt, hogy vonaton utaztunk a barátnőmmel, Ágival, a húgával, Enikővel, és a nagyszüleikkel. Mivel öten voltunk egy négyes helyen, Encsinek valakinek az ölébe kellett ülnie. Először úgy volt, hogy Ági ölébe ül, de én ültem menetirányban az ablaknál, úgyhogy végül is az én ölemet választotta. Encsi úgy gondolta, hogy neki melege van, és levette a pólóját, ami alatt nem volt semmi. Ezen kívül csak egy pici nadrágocska volt rajta, meg gondolom bugyi. Nekem rögtön megakadt a szemem a mellein (inkább mellecskéin), amik még picik voltak, de már nem voltak teljesen laposak, és a mellbimbói édesen csúcsosodtak. Tehát ott ült az ölemben egy félpucér kislány, átfogtam a derekát (hogy le ne essen), és esküszöm, nem vagyok pedofil, de megkeményedett valami a nadrágomban. Beszélgetés közben néha megsimogattam, sőt meg is pusziltam a hátát, és néha a mellecskéit is megsimogattam. Szerencsére ezt senki nem vette észre, de a kislányra nagy hatással volt, mint később kiderült.
Egy nap barátnőmhöz indultam, a nagyszüleikhez, mert náluk nyaraltak a húgával két hétig. Becsöngettem, és Encsi nyitott ajtót. Ezen nem lepődtem meg, mert általában ő szokott ajtót nyitni, de azon már igen, hogy Ági nem volt otthon. Encsi elárulta, hogy Ági nyelvvizsgázni ment, csak előttem titokban akarta tartani, hogy ha nem sikerül, ne legyen ciki. A virágot, amit eredetileg Áginak vettem, Encsinek adtam, két puszi kíséretében. A nagyszüleik nem voltak otthon, Veszprémbe mentek "valami ismerősökhöz" (Encsi mondta), úgyhogy ketten maradtunk a házban.
Felmentünk a szobájába, beszélgetni. Kb. 10 percig semleges dolgokról beszélgettünk, majd Encsi, a 11 éves kislány nagy pirulások közepette szerelmet vallott nekem, a 19 éves "nagyfiúnak". Azt mondta, már régóta tetszem neki, de a vonaton olyan jó volt, ahogy az ölemben ülhetett, és simogattam, hogy muszáj volt ezt elmondania nekem. Én egyszerűen boldog voltam, átöleltem, magamhoz húztam, és egy hatalmasat csókolóztunk. Az elején nem tudta, hogy mit is csináljon, de nagyon hamar beletanult, mint szerintem mindenki. A csók után megkérdeztem, hallott - e már a szexről, a szeretkezésről, meg ilyesmiről. Azt mondta, hallott, de még nem igazán érti az egészet. Leültem mellé és legalább egy órán át meséltem neki, a szeretkezésről, szüzességről, orgazmusról, ondóról, menstruációról, védekezésről, és a többi ilyen témáról. Még nagyobb gyerekek is röhögtek volna, ha ilyen dolgokról beszéltem volna, de Encsi figyelt, fogta a kezem, néha elpirult, de nagyon felnőttesen vette az egészet. Mikor elmondtam nagyjából mindent, újra átkaroltam, és csókolóztunk. Majd karba vettem, és így vittem, az ágyig, ahova lefektettem. Azt mondtam neki, most egy picit mutatok abból, amiről beszéltem, de ne félj, a szex csodálatos dolog minden életkorban, csak mindig tudni kell, hol a határ.
Most már az ágyon fekve csókolóztunk, és lassan felhúztam pólócskáját, majd átbújtattam a fején. Encsi remegve várta, hogy hozzáérjek. Először a nyakát csókoltam, majd lassan lejjebb haladtam, és a mellkasát kezdtem puszilgatni. Majd a mellecskéi következtek. A jobb melle körül köröztem, majd a kis bimbót finoman a számba szívogattam, közben a másik mellét simogattam. Encsi közben becsukta szemét, és furcsa ziháló hangot adott, amikor másik mellét kezdtem el szopogatni. Azt hiszem, ekkor élte át élete első orgazmusát. Majd még lejjebb haladtam, a kis hasát csókolgattam, a köldöke környékét, ettől újra összerándult pici teste. A lábai következtek, a nagylábujját számba vettem, közben a másik lábát simogattam, majd feljebb haladtam, a combjain, egyre beljebb csókoltam ezeket a puha és illatos kis combocskákat. Kis rövidnadrág volt rajta, de nem sokáig, mert lassan ezt is lehúztam róla. Meglepődtem, mert nem volt rajta bugyi, de nem voltam olyan állapotban, hogy ez érdekelt volna. Édes kis puncija volt. Még alig volt rajta egy - egy szőrszál, és így olyan hatású volt, mintha borotválná. Puszilgatni kezdtem a dombocskáját, majd egészen finoman széthúztam a nagyajkait, melyek már csurom nedvesek voltak, és nyalni kezdtem. Pici csiklója volt, de nagyon érzékeny. Ahogy hozzáértem nyelvemmel, rögtön újabb orgazmus hullámzott át a pici lány testén. Én tovább nyaltam, s közben mutatóujjamat óvatosan a pici, és szűk hüvelyébe csúsztattam. Ki - be húzogattam, közben a csiklóját nyaltam, úgyhogy még legalább kétszer elélvezett.
Mikor már látszott, hogy ki van fáradva szegény, és verítékes volt a teste, abbahagytam a "munkát", melléfeküdtem, átöleltem, és egy picit szinte suttogva beszélgettünk. Azt mondta, ő is szeretne látni engem meztelenül. Nem nagyon akartam, mert attól féltem, hogy megijed a dolgoktól, amiket rajtam lát. De aztán olyan szépen nézett rám, hogy muszáj volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (222 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2014. 09. 26. péntek 05:38
9P
#16 A57L 2014. 05. 4. vasárnap 08:41
Aranyos kis írás.
#15 genius33 2012. 09. 10. hétfő 10:54
Tutti nyes
#14 sihupapa 2008. 10. 31. péntek 21:34
bajnok
#13 giotin 2008. 09. 23. kedd 23:13
Király a sztori

#12 fenella 2008. 09. 10. szerda 22:46
Nagyon jó kis kurva a csaj. De király a történet.
#11 sas 2007. 10. 10. szerda 22:24
nagyon jó belevaló csaj
#10 surda 2007. 10. 10. szerda 21:40
tetszik határozottan énis ki probálnám a kiscsajt:)
#9 Lord Bismäster 2004. 06. 17. csütörtök 23:42
az alapötlet nem rossz. higgyétek el, annál nincs izgatóbb, mint egy 10-12 éves érdeklődése a szex iránt, illetve a szex körülmkényeinek feltárása közbeni izgalom...
#8 dsaa 2004. 03. 18. csütörtök 16:27
:))
Ráadást!
#7 A Hegylakó 2003. 05. 7. szerda 00:32
szerintem ez az egyik legjobb történet itt!
#6 Rico 2002. 10. 1. kedd 18:02
Izgato nagyon, de a korkulombseg...
De el tudom kepzelni, hogy megy, volt egy hasonlo elmenyem 14 evesen egy 10 eves kislannyal, de kibirtam a tavolsagtartast: a bugyija vegig rajta volt...
#5 Vikiy 2002. 07. 22. hétfő 21:42
Sztem egyszer kiderül majd ez az egész de addig is érezzék jól magukat,az én tesóm 11 éves,ajjaj mostnincs pasim de ha lesz mi lesz?!:-)
#4 Mogyoró 2002. 04. 17. szerda 21:18
Hát,nem tudom... én is 19 vagyok,de a 17 éves barátnőmmel nagyon jól érezzük magunkat... meg persze egymást:))) de biztos jó lehet neki!
#3 Péter 2002. 04. 4. csütörtök 21:48
Szerintem ez egy iszonyú undorító dolog, hogy egy 19 éves fiú egy 12 éves lánnyal ilyeneket csináljon, még akkor is, ha a kislány akarta.
[szerintem undorító!]
#2 PUNKtum 2002. 02. 20. szerda 21:22
Kurva jó,a barátnőmnek is van huga,de már öreg:14 éves.Nem működne a dolog.Sajna=:))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?