A+ A-

A 17 éves Bianka 1. rész

Sziasztok! A történet nagyon friss, 2003 nyarán történt meg velem, és most, novemberben mesélem el, hiszen jó dolog visszagondolni a nyár izgalmaira! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok(VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! :) Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az is, hogy a volt osztályfőnököm szomszédjában lakó állati helyes 18 éves Adrienn érettségire való felkészítését elvállaltam! Töriből kellett neki egy kis segítség! Gondoltam majd jól bevágódok nála.. mondjuk egy kicsit féltem is tőle, mert táncolni szokott nyaranta, tavaly a Beach Hauson is felléptek a barátnőikkel. Én meg elég messze vagyok a nagy éjszakai élettől. Én inkább a nyugisabb lányokat szeretem, akiknek mondjuk így: előttem van kedvük táncolni! Mindegy, belevágtam!
Elmentem hozzájuk, vittem a saját töri jegyzeteimet! Csengettem, ő nyitott ajtót, nagyon jól nézett ki! Gondoltam nem lehet engem csak úgy elkábítani, meg is kérdeztem tőle, hogy itthonra is mindig sminkel? :) Erre zavarba jött, és máris én voltam nyeregben! De nem sokáig, beinvitált a nappaliba, ahol ott ült már a huga, akinél szebbet, és ártatlanabb kinézetű angyalt még nem is láttam! TV-t nézett, de már indult is kifelé, mondván, hogy hagy minket tanulni! Istenem, azok a kék szemek.. egy melegítőalsó volt rajta, és egy sima topp, de istenemre mondom, nem volt rajta melltartó, mondjuk nem is volt rá szüksége, azokkal a gyönyörű kerek és feszes alma melleivel! Na, itt megsemmisültem, bemutatkozott, ő a hugija az Adriennek! Biankának hívják! És már el is tűnt az emeleten! Onnantól kezdve nem igazán érdekelt a nővére, csak a hugi! Kiderítettem, hogy 17 éves, úszik, imádja a kutyákat, stb.. és még nem pasizik. Legalábbis ezt mondta a nővére, de engem nem hatott meg. Szóval csak miatta jártam törizni..
A történetem itt kezdődik igazán.. történt egyszer, hogy telefonált az Adri: legalább fél órát késik, menjek a később busszal. Jah, mondom már a buszon ülök. Megbeszéltük, hogy elmegyek hozzájuk, és ott majd megvárom! Istenem, nem is tudja, hogy mennyire örültem, és reméltem, hogy egy kicsit kettesben lehetek a hugival!
Becsengettem, a Bianka nyitott ajtót, elmondtam neki, hogy egy kicsit vele kell, hogy elüssem az időt, míg a nővére hazaér! Huncut mosollyal válaszolt, amin meglepődtem! Felhívott a szobájába. Tipikus csajszoba.. fiúzenekarok plakátjai mindenfelé, képek a tükrön.. Alig tudtam körülnézni, levenni a szememet a Biankáról, mert egy rövidnaci volt rajta, amolyan testhezálló, ami éppen csak eltakarta a popsiját, meg egy topp, és egy fehér, zokni. Gyönyörű teste van annak a lánynak, biztos az úszástól, azok az íves hosszú combok, kerek pici (egymarék) popsi.. és a melleit már részleteztem. Éppen hajtogatta a szárítóról levett ruháit! Hmm.. mondom zavarba hozom.. egy csomó tangát próbált elpakolni a fiókjába, de én szóvá tettem, hogy elég érdekes a ruhatára, kár, hogy pasi nem láthatja. Kivettem a kezéből egy piros tangát, aminek az egész eleje átlátszó volt, a popsi része meg szinte csak egy madzag!
Ha! Mondom, ezt meg kinek veszed fel? És elkezdtem feltűnően nézegetni az alakját, hogy el tudnám e rajta képzelni..:) Erre kikapta a kezemből, és duzzogva azt mondta, hogy igenis jól áll rajta! Gondoltam addig ütöm a vasat, míg meleg, mondtam, hogy nem hiszem el, de a farkam már kezdett ágaskodni. Azt mondta, hogy nem szégyellős, ha gondolom megmutatja, és mintha ez mindennapi eset lenne, megvonta a vállát! :) Uuuu.. mondom lássuk! Erre fogta magát, kiment a fürdőbe, és vissza egy fürdőköntösben jött. Mondtam neki, hogy mutassa, ha már akkora szája volt. Elkezdte széthúzni a fürdőköntösét, rajta maradt ugyan úgy a topp, majd ahogy lentről elkezdtem végignézni tátva marad a szám, és a farkam úgy bedurrant, hogy azt hittem szétrobban! Néztem a zoknit, felette egy apró bokalánc ezüstből, fantasztikusan állt a barna tuti szolizott bőrén, gyönyörű, izmos vádli, elővillant a hosszú combja, ahogy oda állt elém, széthúzta a köntöst, és megláttam a világ legizgatóbb látványát, a bugyiban azt a fantasztikus punciját, egy vékony, és igen átlátszó piros anyagon keresztül! Teljesen csupaszra borotválva! Próbáltam határozott lenni, mintha egy tál körtét mutatott volna meg, de beleremegett a hangom, mikor megkértem, hogy forduljon meg. Levette a köntöst, és megpördült játékosan, hogy ne sok mindent lássak belőle! Látta, hogy milyen hatással van rám, és elkezdett játszani velem! Na, hogy áll?
Kérdezte, miközben elfordult, és egy picit lábujhegyre állt, megfeszítve a lábát, és a popsiját! Mondom tényleg jól áll neked! És próbáltam összeszedni magam, és visszafogni, hogy le ne tépjem róla! Erre azt mondja: Nem azt kérdeztem, hogy nekem hogy áll, hanem, hogy neked! Háááát...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (210 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 07:19
Két bekezdésig jutottam el, annyira zavaró a sok felesleges felkiáltójel. Egy sima elbeszélést végigkiabálsz.
#10 OnePoorMan 2015. 12. 28. hétfő 22:56
Hát ez eszméletlen jó és izgató nyes
#9 davee10 2014. 12. 30. kedd 18:27
#8 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:01
Nagyon jó.
#7 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:04
Királyságos smile
#6 Andrej 2003. 11. 13. csütörtök 19:50
Ugyan már srácok, lányok! Nem gondoltam, hogy ennyire felveszitek az utolsó pár sort! Arra szerettelek volna kérni benneteket, hogy a szavazatotokkal bíztassatok! Nagyon örültem neki, mikor megláttam, hogy az általam "csupán" tetszésnyilvánításnak tartott szavazati pontok, milyen magasak! Vagyis örülök, hogy tetszik! Nem akartam zsarolni senkit! EZÚTON KÉREK MINDENKIT, HOGY INKÁBB A VÉLEMÉNYÉT ÍRJA LE, MINT SEM PONTOT ADJON! Remélem így megfelelő mindenkinek! Bye
Andrej
#5 GabF 2003. 11. 13. csütörtök 13:16
Egyetértek én is az elöttem szólókkal. Így nagyon el lehet rontani egy szépen megkezdett történetet.
#4 Boy 2003. 11. 13. csütörtök 11:27
Nekem is tetszett nagyon, de utolso 2 sort ki kene moderalni...
#3 Fly 2003. 11. 11. kedd 14:00
A történet megérdemelné a 10 pontot, de az utolsó 2 sor miatt, lehet, hogy 1 pont lesz. :(
Még gondolkozom.
#2 Macifiú 2003. 11. 10. hétfő 11:56
A történet nagyon tetszik, de a szavazási zsarolásokat sosem szerettem!
#1 Törté-Net 2003. 11. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?