Görgeteg

Szavazás átlaga: 6.13 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2017. május 2.
Hossz: 9 181 karakter
Elolvasva: 333 alkalommal
1.
– Hajlandó vagyok elmenni a helyszínre, de úgy ülj le, hogy kintről is láthassalak. Odamegyek, megnézlek az ablakon keresztül, ha nem tetszel, már ott se vagyok, minek raboljuk egymás drága idejét – közölte a feltételeit a telefonba. Azt már nem tette hozzá, hogy ez esetben nyilván azzal sem fog fáradni, hogy a döntéséről értesítsen, erre nekem kell majd rájönnöm. Magam sem értem miért, de képtelen voltam nemet mondani egy ennyire méltányos, mindkét fél érdekeit a végsőkig szem előtt tartó randi ajánlatra.

Mi ketten túl voltunk már a képküldési szakaszon, összevetettük a diplomákat, bankszámlákat, családi hátteret. Bár még sohasem találkoztunk, azt már mindketten tudtuk mit szeret és mit nem a másik az ágyban, elvégre manapság a légyott előtt a kedvencek közül nem az írókat vagy a zeneszerzőket, hanem a pozitúrákat kell tisztázni.

MOM Park, LeRoy, péntek este 21 óra. Húsz perc a szexrandis lány érkezéséig, de a hely máris kezd megtelni. Ritkán járok ide, pedig a lányok szépek és távolról sem zárkózottak. A bibi az, hogy elsősorban gazdag férjet keresnek maguknak az itteni szinglik és nem egy laza éjszakát, vagy szeretőt. Szép fővárosunk eme célratörő zugában a flörtölést rendszerint villámgyors rákérdezés követi, hazudni meg ki szeret.

Hej, pedig micsoda lányok, milyen szemek, meddig hatoló mosolyok vannak itt, még ma este is! Persze az a magas, barna hajú, aki nekem tetszik, még véletlenül sem úgy pillant rám. Állja a tekintetem, de a nézése elutasító. Vajon épp így kell a „meg hát! ” üzenettel tökéletesen ellentétes értelműt sugározni valaki felé, mondjuk egy „Eszedbe ne jusson! ”, vagy „Még a gondolatát is felejtsd el” típusút?

2.
Mielőtt a gondolat végére érnék nyílik az ajtó, megérkezik a vendégem. Tudom, nagyon sikeres a szakmájában és fiatal kora ellenére sokan keresik a kegyeit. Mindez tökéletesen átszűrődik a megjelenésén. Tetszik, hogy rendesen felöltözött a kedvemért, holott abban sem lehetett biztos, egyáltalán leül-e mellém.

Az elegáns anyagból készült miniszoknya nagyon vadító, de ami igazán kiszolgáltat, az a nem éppen szégyenlős dekoltázsból előbukkanó mellek látványa. A méret és a forma tökélye láttán bevillan a kérdés, hol igazság az, hogy egyesek ilyen fegyverzettel indulnak harcba, míg én izgulhatok, Marat Szafint idéző arcom elnyeri-e majd tetszését.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.13 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2017. május 3. 21:33
#5
Ez egy előszó?
1
l
listike
2017. május 3. 07:36
#3
Nem sok értelme van.
1
T
Törté-Net
2017. május 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1