A+ A-

Beceneve: Öcsike

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam behunyni a szemem Barbi mellett. Fogtam magam és a párnám, majd azzal a lendülettel lefeküdtem az ágy és a tévé közé a földre. Aztán viszont eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, ezért gyorsan felvettem a melegítőnadrágom, mivel nem akartam, hogy megismétlődjön a tegnap esti dolog. Hiába vágytam még egyszer Barbi testére, de mégis csak a nővérem. Inkább lefeküdtem. Kellemes tapintása volt a fehér, kötött szőnyegnek, amitől azonnal álomba szenderültem.
***
Egy kéz a mellkasomon és egy csók a nyakamon ébresztett fel. Nem tudom mennyit aludhattam, de nem voltam kimerült, sem kipihent. Amolyan feküdni akarok, de futni is feelingem volt. Kizárásos alapon Barbi ajkait éresztem a nyakamon, ami egyre jobban közeledett a számhoz. Körmeivel lejjebb csúszott a köldökömhöz, majd ott körözött addig, amíg ki nem nyitottam a szám:
- Fejezd be légyszíves! - mondtam, mire keze leállt és a csókjai is irányt változtattak.
Megcsókolta fülcimpám, majd suttogni kezdett a fülembe.
- Nem Barbi vagyok - kinyílt a szemem.
Azonnal megfordultam és megláttam ki is keltett fel ilyen kedvesen. Szandé. Hosszú, festett, sötétvörös haja teljes egészében át volt fésülve jobb oldalára; nagy, zöld szemei pedig csábítóan néztek engem. Tekintetem lejjebb vándorolt és előbeukkantak a fekete melltartóban tartott gyönyörű mellei, amitől a péniszem már kezdett is életre kelni.
Jobbjával támaszkodott a fejem mellett, míg balját nem mozdította a köldök felől.
Teljesen magába kerített a vágy, melyet már alig tudtam visszatartani magamban. Akartam, hogy Szandé nedves punciját ízlelhessem, mellét haraphassam, fenekét markolhassam.
- Úgy hallom már nem vagy szűz - törte meg a csendet és vele együtt az elképzelt szituációkat.
- Hát... már nem - válaszoltam bizonytalanul.
- Ami persze nem azt jelenti - szólalt meg Barbi mögülem, mire megpróbáltam a fejemet úgy hátradőlteni, hogy láthassam -, hogy nincs még mit tanulnod.
- Ez csak egy normális szex volt - mondta Szandé, majd megcsókolta a mellkasom -, de, ami még rád vár - most a nyakam - az sokkal több - ajkai már az államat érték -, mint, amit egy férfi elképzelhet.
Felém kerekedett, mélyen a szemembe nézett, majd lassan és gyengéden megcsókolt. Testét rátapasztotta az enyémre és megéresztem, hogy nincs rajta bugyi, hanem a csupasz punciját simogatja a köldököm tájékán.
- Jól csókolsz - mondta, aztán nagy puszikat nyomva rám, elkezdett lassan lefele menni a testemen.
Barbi mellém könyökölve fölém hajolt, majd simogatva a fejtetőm beszélt hozzám:
- Szeretném - Szandé már a köldökömnél járt -, hogy a legjobb szerető legyél bárkinek az életében, akivel összejössz - jobb kezével fel s alá járkált arcomon -, és ezért szeretnélek a lehető legjobban megtanítani mindenre és megadni mind azt, amire lehet, hogy sosem lesz esélyed.
Komolyan mondom, hogy beleszerettem a nővérembe. Nagyszerű érzés volt az, hogy gondoskodik rólam és nem csak kihasználni akar. Habár lehet, hogy csak elhittem, amit mondott, de én ezt gondoltam és nagyon tetszett.
- Szeretlek, öcsikém! - megcsókolt, de sokkal szenvedélyesebben, mint Szandé és sokkalta vadabbul.
Szandé egy pillanat alatt előbújtatta a péniszemet és maga mellé dobta a nadrágom, miközben Barbi nyelve táncot járt az enyémmel, de nem sokkal később abbamaradt az érintkezés és lecsúszott Szandéhoz, aki már a nyelvét mutatta be a makkomnak.
Érzékien simította végig nyelvét makkomon, majd törzsemen. Ekkor már kőkeménnyé vált a farkam, amit Szandé és a nővérem nagy élvezettel ízleltek. Ezután olyan momentum következett, melyet csak pornófilmekben láttam. Szandé és Barbi végig nyalták oldalt a farkam, aztán a makkom után azonnal egymásnak tolták ajkaikat. A gyengéd és lassú nyelvtánc érzelem dúsnak tűnt, magamtól meg is kérdeztem, hogy mit csinálhattak és mennyiszer ebben a házban vagy máshol.
Hamar leválasztották magukat egymástól és mindkettőjükben megjelent a vadság, mert sasszemmel és evésre készülő oroszlánként néztek rám, majd mintha terv szerint haladtak volna, egyszerre indultak útjukra. Barbi felállt és az ágy szélére dőlt, míg Szandé nyelve hegyével érintve a testem lassan közeledett arcomhoz.
A vágy még nagyobb lett bennem; a sok fantáziálás után végre tényleg meglehet ez a csodálatos nő. Már csak az érintésétől eltudtam volna élvezni és ettől furcsa mód önbizalmam lett, de közben szobor voltam s vártam mit akar velem csinálni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 supi 2017. 08. 10. csütörtök 22:38
folytatás kérünk
#11 deajk2008 2017. 07. 10. hétfő 08:40
legyen még folytatása... 9p
#10 sportyman (alttpg) 2017. 05. 3. szerda 16:13
Meglátjuk mit hoz a folytatás...
#9 sipospista 2017. 04. 30. vasárnap 21:31
Folytasd..jo[oo
#8 cscsu50 2017. 04. 29. szombat 03:17
a folytatás talán jobb lesz
#7 sanyi0227 2017. 04. 28. péntek 14:17
az eleje elég jónak indolt,a vége igazán faramucira sikeredett.remélem nem akarod ilyen állapotba abba hagyni a történetet.
#6 vakon54 2017. 04. 28. péntek 11:51
Ellehetettolvasni.
#5 listike 2017. 04. 28. péntek 07:53
Jobbat vártam.
#4 zoltan611230 2017. 04. 28. péntek 06:59
Se jó se rossz..
#3 genius33 2017. 04. 28. péntek 06:21
Hm, nem vészes smile
#2 A57L 2017. 04. 28. péntek 02:11
Nem lett rossz,de jó sem.
#1 Törté-Net 2017. 04. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?