Hírek

DEC.
18.
2013

A lányommal Kenyában 4. (Befejezö) rész

Másnap megint délig aludtunk, aztán délután a lányommal taxival bementünk a közeli városba vásárolni szuveníreket. Írhatnék a hatalmas ellentétekről a gazdagság és a mélynyomor közt, melyek lépten-nyomon elénk kerültek, de ez nem útleírás, sem szociológiai tanulmány. Mi ide nyaralni és élvezkedni jöttünk és különben is ez egy szex történet.
Úgyhogy maradjunk csak ennél a témánál! Ha valakit más is érdekel, az nézze a Discovery csatornát, vagy olvasson útikönyveket.
Késő délután, mikor visszatértünk a szállodába kimentünk a partra még egy kicsit napozni. Már csoki barnák voltunk, de már csak egy nap volt hátra a nyaralásból. Másnap este indult vissza repülőgép.


Barátok közt - Édeshármas - Linda, Hanna, Peti

Linda és Hanna Zsolték nappalijában beszélgetnek. Zsoltnak és Zsófinak programja volt, ezért egész nap távol lesznek. Hanna megkérdezi Lindát:
- Szerinted Peti tényleg kisfiús néha?
- De a mangát sok felnőtt is szereti, és Japánban nagyon nagy kultúrája van...
- Igen, de valahogy én mégsem a felnőttekhez kapcsolom ezeket a dolgokat... Meg aztán van más is...
- Igen? És micsoda?
- Hát...
- Na, mondd el nyugodtan.
- Hát, vannak még olyan dolgai, amik a fiúkra jellemzőek..
- Pédául?
- Például... Hát, szóval...
- Igen?
- Szeretné kipróbálni hármasban egy másik lánnyal is... Én tudom, hogy ez minden fiú álma, de azért ki szokták nőni, nem?


DEC.
17.
2013

Nyári mese

Az gép megnyugtatóan duruzsolva falta az aszfaltot. Széles építése, és a nagy súly, az alacsony súlypont, lehetővé tette hogy a kanyarokat biztonságosan gyorsan hagyjuk magunk mögött. Lassan himbálózva, mintha hajóban lettünk volna. Elvégre hajó. Az országutak cirkálója. Mehettem volna gyorsabban is, és a kedvem is megvolt hozzá, de nem akartalak halálra rémiszteni. Óvatosan rád néztem. A mellettünk elsuhanó óceánt figyelted, a napszemüveged mögül. Addig tekergetted a rádiót, mígnem találtál egy rock and roll adót A Beach Boys énekelt. California Dreaming. A szél bele-bele kapott a kendődbe. A nagypöttyös vidám piros színével félelmetesen jól állt neked. Magadban dúdolgattál.
Az óceán mélykék színe csodálatos hátteret adott a kanyargós, tengerparti úthoz, és remekül ellenpontozta, a hegyoldalon buján zöldellő erdő színét. A távolban vihar készült. A...


Gyönyörteli örökség 7. rész

- Ma mi legyen a program? – kérdezte Imre miközben a kifliét mártogatta a kávéba a reggelinél.
- Szeretnék veled eltölteni egy éjszakát a kisházban a tónál – mondta Marika.
- Jó ötlet – mondta a férfi, ás átnyúlt az asztalon kedvese kezéért.
Gyorsan befejezték a reggelit, aztán úsztak egyet a medencében, majd letörölték egymást, és felmentek felöltözni. A konyhában kedvesen fogadták őket, mint mindig. Hamar megkapták a tarisznyát, de most nem lóra ültek, hanem az egyik terepjárót vitték el magukkal. Rocki beugrott egyből a hátsó ülésre. Tom nevetve ment oda.
- Azt hiszed, hogy Te is mész, - kérdezte, és közben Imrére nézett kíváncsian.
- Naná, hogy jön – mondta Imre – valakinek vigyáznia is kell ránk.


DEC.
16.
2013

Ditti és én

- Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még...


Cica néni 3. rész

Lassan kitisztult a tudatom és megláttam a tágra nyílt csodálkozó szempárt.
- Tényleg most voltál először nővel te kis ördögfióka? – kérdezte kedvesen.
- Igen és reméltem hogy ez veled fog megtörténni.
- Édes vagy. Elárulom neked hogy én is ezt szerettem volna és nagyon boldog vagyok hogy így sikerült.
- És mikor határoztad ezt el?
- Igazából anyukáddal közösen beszéltünk meg mindent mert aggódott hogy nagyfiú létedre ennek semmi nyoma nem mutatkozott az ágyadban. Amikor ezt meghallottam én is nagyon megijedtem pedig már kicsi korodban egészségesek voltak a reakcióid. -
- Milyen reakciókról beszélsz?
- Nos gyakran tettelek tisztába és amikor a farkincádhoz értem, mindig rám nevettél. Ezt nagyon jó jelnek véltem, de meg is akartam bizonyosodni arról hogy az ösztöneid egészségesek és ezért egy alkalommal a bugyimba nyúlva...


DEC.
13.
2013

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 1. fejezet - Bellára várva

Charlie Swan éppen a hosszú csövű vadászpuskáját tisztogatta, mikor megszólalt a csengő.
- Ki a rosseb az ilyenkor? – méltatlankodott a nagyszerű foglalatoskodása megzavarása okán, miközben kiment ajtót nyitni.
Az ajtóban Lisa Rendall állt, mosolyogva.
- Hello Lisa! – üdvözölte a harmincas évei végén járó szőke tüneményt.
- Hello Charlie, a múltkor beszéltünk róla, hogy Bella visszajön hozzád... - kezdett bele Lisa.
- Ja, igen! – mondta Charlie, egy beinvitáló mozdulattal – Gyere csak be..! A kabátodat add csak ide, majd felteszem a fogasra!
Ahogy Lisa kibújt a kabátjából, Charlie képtelen volt nem megbámulni a nő formásan kerek fenekét, csípőjét, majd a pulóver takarta formásan nagy melleit. Érezte, hogy kezd a farka megkeményedni. Ez a férjezett, 3 gyermekes családanya volt az egyetlen nő a városban, akit szívesen kefélt volna....