A+ A-

Biszex családi kalandok 2. rész

Könnyen, talán könnyen nyugodtam bele abba, hogy nem csak én dugtam meg Dzsenikét, de ha kedve támadt hagynom kellett, hogy a bátya megfarkaljon. Bár a pokolba – legalábbis Dante szerint - valószínűleg tüzes vasrudakat fognak a végbelembe nyomni, de egyelőre legélvezetesebb emlékeim közé sorolom, azokat a perceket melyekben miközben Feri kemény farka járt a seggembe, alattam húga ruganyos teste vonaglott a gyönyörtől. Rájöttem, hogy nem is olyan rossz hely a mi kis falunk, csak egy hibája van – ahogy a kocsmáros hangoztatta – igaz az, hogy Báróhida csak egy köpésre van az osztrák határtól, de sajna ö maga az a köpés.
Anyám eközben igazi népmesei alakká vált: hol volt, hol nem volt. Többször is ettem meleg kaját (jó ez elég kétértelműen hangzott) a szomszédjainknál, mint otthon. Már jócskán benn jártunk az augusztusba – egyik nap bevillant, hogy idén először nem fogom élőben látni a pesti tűzijátékot - amikor rövidke kéjutazásomról hazatérve, megláttam, ahogy egy nagy üveg konyak társaságában az ágyamon fekszik.
- Úgy hiányoztál Danika – kezdte, ha nem is kásás, de nem is józan hangon. - Ne haragudj rám – simogatta meg a fejemet, amint mellé ültem – tudom, milyen rossz anyátok vagyok.
- Dehogy anyuci – törődtem bele a sorsomba. Ez a témát órákig tudta boncolgatni, majd amikor elege lett az önostorozásból megkönnyebbülten folytatta nemtörődöm életmódját.
- Nem,… nem és nem - rázta fejét annyira, hogy attól féltem/azt reméltem, hogy méretes mellei kibuknak parányi otthonkájából. – De engem mindig kihasználtak a férfiak. Apádat is csak a testem érdekelte. Pedig nem lelkem is van!
- Két hatalmas – gondoltam magamba.
- Meg aztán … ezt te még nem értheted, egy nőnek olyan … testi szükségletei is vannak. Kóstold csak meg ezt a fincsi konyakot. Tudod … a múlt héten elmenten a szomszédba a sógorokhoz. Van ott egy egész jó kis strand és annyira vágytam egy kis kikapcsolódásra.
- Aha - dünnyögtem, és hogy mérgemet leplezzem nagyot húztam az üvegből. Oly jellemző szülőanyámra: ő elmegy pancsikálni, de eszébe sem jut, hogy a fiát is vihetné magával.
- Szóval – folytatta, miközben átölelt – nem voltunk sokan. A medencébe odajött hozzám két férfi, akik ….
- Mondhatod nyugodtan anyuci – bújtam hozzá önkéntelenül.
- Négerek voltak. – vágta ki egy szuszra. – Amikor hozzámértek nagyon megijedtem, körülnéztem, hátha segít valaki, de aki látta is, hogy mi történik, inkább elfordította a fejét. Az a fehér egyrészes fürdőruhám volt rajtam … amely hát … elég szellős.
- Igen, és aztán? - sürgettem, mert a farkam kezdett magához térni, amint elképzeltem anyámat, aki fiatalkorában nem volt igazán szép nő, de ahogy öregedett (bár még csak 38 éves volt) igazi milf bombázóvá vált. Apám pénze lehetővé tette, hogy átszabja arcát, de a többit a elsősorban a génjeinek köszönhette: hatalmas gömbölyű mellei és feneke, széles csípője, vastag de mégis formás combjai, sőt még az a kis pocakja is jól állt neki. Nem a mai vérszegény modellekre, hanem inkább egy ókori termékenység istenőre hasonlított.
- Kicsit gagyogtak angolul, elmesélték, hogy Szudánból jöttek. Rengeteget szenvedtek szegények. Elmondták, hány orvosi vizsgálaton kellett átesniük mire beengedték őket az országba. Most egy szálláson laknak, rengeteg férfi együtt nő nélkül. Testvérek voltak, Malik és Amil. Elkezdtek simogatni, hozzám dörgölődztek. El akartam taszítani, de ahogy hozzáérem a magasabbik Malik izmos mellkasához mintha villámcsapás ért volna.
- Folytasd anyuci – simogattam meg combját, mire ő önkéntelenül (?) széjjelebb tette lábait.
- Olyan volt, mint amikor te azt a szomszéd kiscsajt dögönyözöd.
- Te tudsz róla? – vörösödtem el.
- Egy anya megérzi ezt. – vigyorgott és magához szorított, majd megpuszilta arcomat. – Örülök, hogy igazi férfi lettél.
- Te százszor szebb, vagy mint Dzsenike – mondtam, és akkor szinte hozzátapadva félmeztelen testéhez valóban így is gondoltam.
Megemelt, és mint régen gyermekkoromba az ölébe ültetett. Ittunk még egy kis konyakot majd folytatta a történettét:
- Olyan izgató volt az izmos testük, a keménységük, határozottságuk. Amil megmarkolta melleimet benyúlt a lábam közé és testvére sem volt rest, megsimogatta, majd amikor érezte milyen nedves benyomta két ujját a puncimba. Mivel elölről a melleimet fogták, alulról pedig a combomat átkarolva ujjazták a pinámat, mozdulni sem tudtam. Éreztem, hogy arcom kipirul, verejtékezek, és egyre szaporábban szedem a levegőt. A testem, követelni kezdte a jogait. Mióta apád eltűnt nem voltam férfival. Tehát már kezdtem élvezni, erre ők váratlanul abbahagyták a kényeztetésemet és kimásztak a vízből. – Tudunk egy jó helyett – mondták, és amikor feléjük nyújtottam karjaimat úgy rántottak ki a medencéből mint dugott a palackból. Romos állapotú fürdőruhámban, kézen fogva vágtunk át a strandolok között. Fura, de élveztem az öreg nyanyák helytelenítő, férjeik elismerő pillantásait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 14. szerda 10:49
A mama jó nagy kurva.
#8 deajk2008 2017. 10. 30. hétfő 11:27
szeretem az anya-fia szexet... 10p lett
#7 cscsu50 2017. 09. 22. péntek 19:59
nem nyert nálam
#6 cvirag 2017. 09. 22. péntek 07:30
Rémlik, hogy volt testvére is...
#5 Andreas6 2017. 09. 22. péntek 06:40
Én nem várom, ez a stílus nekem nem jön be.
#4 A57L 2017. 09. 22. péntek 03:41
Várom a folytatást.
#3 vakon54 2017. 09. 22. péntek 03:25
Ferry folytazsd!
#2 sztbali 2017. 09. 22. péntek 00:37
Jóféle.
#1 Törté-Net 2017. 09. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?