A+ A-

Játék a szavakkal

Unatkozva keresgéltem elfoglaltságot magamnak. Más nem jutott eszembe csak a mozi. Eltökéltem, hogy az első moziban megnézem az első filmet függetlenül attól, mit is és kinek játszák.
Tíz perc és egy hambi után egy félreeső mozit találtam a Pillangó utcában. A jegyvásárlás gyorsan ment, mivel a sor csak 2 ember rövid volt.
A film címe? Lényegtelennek tűnt, mivel amúgy is csak kószáltam és mozizni akartam. Leülni, bámulni valamit értelmetlenül, hogy ne is kelljen gondolkoznom rajta. Beültem az utolsó sorba, hogy a kényelmemet ne zavarhassa meg senki és hallhassam, ahogy a vetítő zümmög a fejem fölött.
Fények kialszanak. Visszaszámlálás megkezdődik és minden reklám nélkül elindul a film. A film menetére nem összpontosítok. Szemem nyitva, gondolataim
lézengenek. Beszívom majd kifújom a levegőt. Ide-oda van az elmém, nincs összpontosítás, míg a film 20 perce körül a főhősnő bele nem kezd kiválasztottjával egy erotikus ágyjelenetbe. Semmi extrát nem mutatnak meg magukból, de az idomok rejtegetése és az árnyak játéka a beszűrődő fényeken keresztül látványossá tetszik a vásznon a jelenetet.
A képsorok látványába beleborzongok, amit a kezem juttat kifejezésre, kontaktot keresve más testrészeimmel.
Felhúzott pólom alatt formás hasamat símogatva juttatom el kezem a nadrágomig. Tekintetem körbejár a közeli székeken, hátha lebukhatok tevékenykedésemmel, de nem érzek veszélyt. Nem vettem eddig észre magamon, hogy egy ilyen semmitmondó pillanatban képes urrá lenni rajtam a vágy és tettekre sarkallni. Ám nem ellenkezem a vággyal, hagyom hogy eluralkodjak magamon élvezve a szétáradó és lüktető forróságot.
Mindkét kezemet használatba veszem, hogy popsim se maradjon ki a kényeztetésből. Így jobban tudok élvezni. Egy bőröm alól kigördülő csepp útba ejtve köldökom végigsiklig a tenyerem alatt és kélynedveimmel együtt vegyülve érzékiségét tálalva összevegyül vágyam által gerjesztett nedveimmel.
A lebukástol félve, gondoltam gyorsan véget vetek az aktusnak, így megfeszített testtel várom a beteljesülést. A szemem becsukom és csak rá gondolok, hogy segítsen. Képek sora villám sebesen pörög a szemhéjam alatt, amikor....
Megérintette valaki a combom. Leül mellém, hallom a szék lenyílását! Nem merem kinyitni a szemem, de a kezeim elrántom, hátha csak rémeket érzek.
A kéz végig simít a combomon, egészen a hasfalamig nyújtva érintését. Most már ki merem nyitni a szemem. Egy húszas évei végén járó férfi ül mellettem, tekintetét felém fordítva részt vehetek-e a játékban sugalló tekintettel.
Hozzám hajol és megnyalja a fülcimpám, majd a szám felé veszi az útját. Hagyom. Kezével a félig lehúzott nadrágomban matat. Rátalál az én befejezetlen történetemre és azonnal folytatja kezével. Izgalmamat nem tudom elrejteni előle és már nem is akarom. Elkezdem kigombolni nadrágáját és elébe térdelek. Hagyom, hogy fenekemen keresztül elérje az izgatásra érdemes pontokat, miközben az utolsó gombhoz érkezem.
A fasza a szemeim előtt meredezik.
Ilyenben még nem volt részem. Kezemmel rátapadok, majd a golyóinál elkezdem izgatni a farka tövét. Illata a férfias, sós és parfüm egyvelegét tükrözi. Pegyhütt bőre sima, aminek érintésére össze-összerezzen. Lassan indulok el felfelé, a kézmozdulatok folytatásával. Szeretném, ha ő is folytatná, de nem ér el. Nem is zavar, ez így is izgalmas. Felizgat a látvány és az érzés, ahogy érinthetem, smíthatom, falhatom.
Nedvem csöpög és folyik a combomon. Ősi vágy. Próbálom húzni neki, meg megállva a cél előtt. Aztán nem bírja tovább. Farka lüktet, lábai nagyobb terpeszt vesznek és keze sem engedi már el a fejem. Golyói megkeményednek és farka hegye kitágul és ősszehúzódik. Pumpál.
Belém élvez. Nyelem a spermát, végigcsúszik a torkomon az első, második majd a harmadik löket is. Nyalogatom, nehogy maradjon rajta valami.
Tiszta. Vissza lehet csomagolni.
Visszaülök mellé. Látszik, hogy már nem érdeklődik, de én ismét magamhoz nyúlok, mivel izgalmas, hogy valaki közben bámul. Tudom, hogy nem hétköznapi, vannak akik megbotránkoznának, de most nekem ez jó. Csak rá figyelek, hogy miként néz rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2018. 03. 19. hétfő 11:14
Érdekas. Válaszolok rá!
#10 zoltan611230
2017. 11. 14. kedd 06:13
Jót álmodott..nem rossz. Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2017. 11. 5. vasárnap 23:39
Jó!!! Izgi!!! Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2017. 09. 29. péntek 05:41
fantazmagória Válaszolok rá!
#7 vakon54
2017. 09. 28. csütörtök 02:49
Andreasnak igazavan a fikázókkal meg netörődjél. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 09. 27. szerda 21:46
Nem rossz, csak nem olyan jó... Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 09. 27. szerda 08:45
Egyszerűen nem jó. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 09. 27. szerda 06:09
Nem olyan rossz ez. Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 09. 27. szerda 04:53
Nem tetszett,nagyon gyenge. Válaszolok rá!
#2 veteran
2017. 09. 27. szerda 03:57
0-a pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 09. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!