Hírek

FEB.
26.
2015

Családi riportok 1. rész

Jó néhány éve - miután megírtam az én igaz történetemet itt - elkezdtem "kihegyezett" fülekkel mászkálni az ismeretségi köreimben, mert lehetetlennek tartottam, hogy csak velem esett meg ilyen történés. Figyeltem a közeli és távoli ismerőseimet és kutattam a jeleket, egy - két véletlen elszólást, jelentőségteljes nézést, nem átlagos reagálást kissé vaskosabb poénra, stb. Amikor úgy éreztem, hogy valakiről nagyjából sejthető, hogy valamelyik...


A három domina 1. rész

1. Bevezető
Panna, Dominika és Csenge már az óvodában is jó barátnők voltak. A legfiatalabb közülük a magas, karcsú, szőke hajú Csilla volt, nála két hónappal volt idősebb az alacsony, kissé telt alakú, barna hajú Dominika és a legidősebb volt Panna, ez a kissé sápadt bőrű, macskás arcú, fekete hajú lány, szintén két hónappal idősebb Dominikánál. Csenge volt közülük a legkomolyabb, bár sosem vetette meg a különféle hülyéskedéseket, míg Panna ravasz, ám könnyelmű volt, és Dominika volt közülük a legszétszórtabb és játékosabb is. Mindhárman jómódú családból származtak és Pest egyik kertvárosában laktak nagy, modern házakban. Pannának egy bátyja, Dominikának egy húga, Csengének pedig egy nővére volt.
Az óvoda után mindhárman külön általános iskolába kerültek, és bár találkoztak még néha, lassan kezdték elfelejteni egymást. Új barátokat szereztek, mindhármukat letaglózta a sok tanulnivaló - bár Csenge osztályelső lett, és a két...


FEB.
25.
2015

Szexbérlet 3. rész - Ez egy új világ

Egyik hét jött a másik után és minden nap egyre jobban zavart, hogy miért nem tudhat a találkozóinkról Lívi? Lehet, hogy ez mindent megváltoztatna? Más lenne a "hozzám-állása"? Nyomasztott, mégsem tisztáztam a helyzetet. Megelégedtem azzal, hogy Klaudiával szinte pontosan ugyanazt a koreográfiát csináltuk végig minden alkalommal: simogatás, dédelgetés, ölbe ülés, amíg el nem megyek, utána ölelkezés, cirógatás és könnyű búcsú. Mindez rutinszerűnek hangzik, de adott egy olyan "otthonosság" érzést, ami nagyon izgató volt. Bár ugyanazokat a dolgokat csináltuk, majdnem ugyanúgy, mégis teljesen más érzetek maradtak meg együttlét után. Imádtam a dús idomait, a feszes, halvány bőrét és az illatát, mikor felizgult.
Továbbra sem kérdeztem rá, miért idegenkedik annyira attól, hogy a szájába vegye a férfiasságomat. Ha tényleg kényes az egyensúly hármunk között, jobbnak láttam, ha semmit sem kérdezek, hiszen minek rázzam a kártyavárat tartó...


Spontán szex - A vadak ura

Végre valaki keményen meg fog baszni! - gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói, amik...


FEB.
24.
2015

Saci 3. rész

A víz csorgását hallgattam, majd én is szedelőzködni kezdtem. Saci a zuhany alatt dudorászott, amikor bementem. Rám nézett, mosolyogni kezdett, majd kinyúlt, és behúzott maga mellé. Nyelves csókot váltottunk, ő hozzám bújt, elzárta a vizet, sóhajtott egyet, majd kilépett, és törölközni kezdett. Amikor végzett, odanyújtott nekem is egy törölközött, én is letörölköztem, majd kimentünk a konyhába enni.
Megebédeltünk, majd a hátsókertben nudiztunk estig. Mikor elkezdett alkonyodni, bementünk, lemostuk magunkról a naptejet, majd a nappaliban leültünk tévét nézni.
- Behozod a testápolót? - kérdezte Saci, majd miután visszaérkeztem azt kérdezte – Bekensz vele?
Nyomtam egy adagnyit a tenyerembe, Saci mögé álltam, és elkentem a testápolót a vállain. Picit felszisszent, a hideg krém libabőrössé tette, de aztán ahogy eldolgoztam a hátán-vállán a krémet, már enyhült. Hasra feküdt a kanapén, így a derekánál is bekentem, majd...


Kalandjaim: A Sátorban 1-2. epizód

Epizód 1
2007 nyár elején veszi kezdetét történetűnk. A nevem Tamás, és ekkor 13 évesen került sor az első komolyabb incidensre. Picit pufibb gyerek voltam, de e mellett fáradhatatlan. Szinte mindig kint voltunk a szabadban. Vidéken a foci, a cserebogarazás, karatézás, vizi pisztolyozás volt a legjobb időtöltés ilyenkor tavasz végén, nyár elején. A lányok persze engem is érdekeltek, de valahogy a maszturbáláson kívül mintha nem is léteztek volna. Azon az éven februárban volt a magömlésem. Azóta sokat játszottam magammal, és fura módon elkezdtem fogyni is. Tavaszra épphogy volt rajtam valami kis plusz súly. Tetszett. Emlékszem egy, májusi nap volt, mikor terveztük barátommal, Krisztiánnal, hogy süssünk szalonnát. A terv hamar füstbe ment, kint nagy zivatar kerekedett. Bent unatkoztunk. Én már untam need for speedezni, vagy San Andreasozni, mondtam neki, hogy építsünk bent sátrat! Nem tudom, hogy jutott ez eszembe, régen csináltunk...


FEB.
23.
2015

Mike családja 3. rész

Egy hét telt ez azóta, hogy megéltük először közösen a családi örömöket.
Éppen az irodámban ültem mikor Maggie visszaérkezett a harmadikosok szexuális nevelés órájáról. Bejött a szobába és becsukta maga mögött az ajtót.
„Szép blúz!” – mondtam a testhezálló fehér blúzát látva, ami tökéletesen rásimult formás alakjára és a kemény mellbimbójára. Azt sem volt nehéz észrevenni, hogy a blúz alatt egy csipkés melltartót visel.
„Köszönöm, kíváncsi voltam hány srácnak keményedik meg a farka ezt látva.”
„És mi lett az eredmény?”
Maggie sejtelmesen elvigyorodott, „Jól sikerült a faszállítás minden osztályban.”
„Milyen érzés tudni, hogy a legtöbb fiú a gimiben ma rád fog gondolni este miközben kiveri magának?” – kérdeztem.


Myrna 2. fejezet

Myrna belépett a hatalmas helyiségbe, és a sarokban álló masszázskádban gyönyörködött.
- Szép.
Brian bezárta az ajtót, s a hasánál fogva magához húzta őt. Kiengedte az övet, és félretolta a köntöst. Myrna mellei szinte sajogtak, ahogy Brian masszírozni kezdte őket, s a légzése felgyorsult, amikor megszívta a nyakát.
- Tényleg be vagy indulva, vagy csak ott akartad hagyni a faszikat? - kérdezte Brian. Myrna odahúzta Brian kezét nedves, forró combjai közé.
- Mit gondolsz?
Brian végigsimította az ujjait a rózsaszín csipkén, őt pedig a fallal szembe fordította. Myrna lassan kinyitotta a szemeit, meglátta magát a tükörben, s az üvegben találkozott a tekintetük. Ezek szerint Brian látni akarja az arcát, amikor elmegy. Nem kell sokáig várnia. Brian ujjai felgyorsultak, egyre hevesebben simogatták. Myrna lehunyta a szemét, kitátotta a száját, s Brian...


FEB.
20.
2015

A legszebb 4 évem

Vidéki srác voltam, 18 éves koromban felkerültem Budapestre a Műszaki Egyetemre. Kollégista lettem, de sajnos a harmadik szemeszter után olyan gyenge volt a tanulmányi átlagom, hogy nem vettek fel újra a kollégiumba. A szüleim nem voltak jómódúak, hogy egy külön albérletet fizessenek, ezért jött az ötlet, hogy költözzek a nagynénémhez.
Õ Budapesten élt, évek óta egyedül egy két szobás lakótelepi lakásban. Megkérdezte hát anyukám tőle, hogy magához venne -e, cserébe segítek a házimunkában, bevásárlásban.
Margit néni - aki éppen a 47-et töltötte be pár hónappal azelőtt - beleegyezett, legalább lesz egy férfi a háznál, egy egyedülálló nő sok veszélynek van kitéve. Kezdetben nem lelkesedtem az ötletért, mert a kollégiumban voltak a barátaim, és 5 perc alatt beértem az egyetemre, de nem volt más választásom.