Hírek

OKT.
27.
2015

Cowboyok - Az indián szerelmem

- Patrik Taylor?
- Igen...
- Üdvözlöm a ranchon, a nevem Jonatan Smitt - a kézfogás erős volt - én vagyok a telepvezető.
A férfi markáns vonásai, koptatott farmere, kockás inge, és kalapja, na meg a széltől cserzett bőre, jól állt neki, mint később megtudtam a harminchárom éves férfi a tulaj jobb keze, minden nála futott össze.
- Az önéletrajzában azt írta, hogy már van gyakorlata ilyesmiben. Nem idegen magának a trágyaszag, a favágás, az állatok etetése, ahogyan a terelés, és a birkanyírás sem.
- Ez így van, egész gyerekkoromat egy ranchon töltöttem - sóhajtottam fel, felidézve azt, amikor még éltek a szüleim, és saját gazdaságot vezettek.
- Jól van Patrik, majd összeismerkedik a többiekkel. A munka, mint tudja itt kemény, de a fizetés sem rossz, aki megállja a helyét, annak nálunk biztos keresete van! Most pedig menjen, csomagoljon ki. Amott - bökött fejével a nagyobb, téglalap formájú, durva gerendákból...


OKT.
26.
2015

Jótestvéri viszony 5. rész

- Hogy ki vagyok-e elégülve? Per pillanat igen, de ez nem tudom meddig tart. Ha rád nézek, vagy arra gondolok mi mindent csináltunk ma, már akkor felhúzódnak a golyóim, és keményedni kezdek.- mondtam halál komolyan Anettnak -Teljesen más vagy, mint az eddigi csajaim, ők csak szövegben voltak nők, amikor meg a szexre került volna a sor folyton kifogásokat kerestek. Persze volt azért szex is, de amit ma együtt csinálunk, ehhez azok kamaszos maszatolások voltak. Hihetetlen, hogy mennyire felpörögtek a dolgok kettőnk között, mi ütött beléd hugi? - kérdeztem vissza.
Túl voltunk már a tusoláson, és az íróasztala előtt ültünk, vártuk hogy betöltsön a számítógépe. Mikor bementünk a fürdőszobába megegyeztünk, hogy most tartunk egy kis szünetet, és nem érhetünk egymáshoz, mindent a szemnek semmit a kéznek. Azért persze azt nem kötötte ki Anett, hogy nem mehetek be vele a kabinba, így én is mentem utána és leültem a zuhanytárca egyik sarkába....


Kata

20 évesen az egyetemista élet ami sokaknak "főállást" jelent, az nekem mellékállás volt csupán. Mellette a munka, de legfőképpen a szexualitás felfedezése, minél gyakoribb átélése, kötötte le a gondolataimat és az időmet.
A családról annyit, hogy felelőtlen szülők gyermekeként hátrahagyatva, nagyszülők neveltek, akik a gyermekük nevelésénél elkövetett hiányosságaikból okulva, nálam már szigorúbbak voltak sok téren, "rövid gyeplőt" fogtak. A kilencvenes évek gyermekkora vidéken, nem igazán felelt meg a mai formájának, legalábbis nem egészen. Az akkori falusi vidéki életformában még szinte minden háztartásban tartottak háziállatokat, lovat, szarvasmarhát,sertést, szárnyasokat, amiknek az ellátásából az ember fia, már elég korán kivette a részét. A ház körüli kisebb - nagyobb "konyhakert" is ilyen hely volt, ahol, ha maradt felesleges energia iskola és lecke írás után, az aktuális évszaknak megfelelő kisebb nagyobb feladatokkal el...


OKT.
24.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


OKT.
22.
2015

A vadember

Hiába hánykolódtam a már széttúrt, magányos fekhelyen, nem jött álom a szememre. Hiányzott a test közelsége, egy izmos férfi biztonságot nyújtó szorítása. Vágyaim tüzes olajában égve, az egyetlen kiutat keresve tápászkodtam fel és indultam volna a számítógép, vagyis az internacionális mocsár, az internet mocska felé, mikor valaki berontott a szobába. A sötétítők között beszűrődő halvány holdvilág egy idegen férfi sziluettjét rajzolta ki előttem. Nem volt túl magas, de ruhátlan testét feszes izmok alkották; kócos, dús haja egy éppen barlangjából szalajtott ősemberre emlékeztetett.
Amint meglátott, rögtön odalépett hozzám, és vadul magához húzott. Éhes, tüzes ajkakkal csókolt: erejétől megremegtem. Erősen tartotta a hátam, sietve lehúzta a pólóm. Kezei közé fogta melleimet, és fejemet hátrahajtva csókolni kezdte a nyakamat, egyre lejjebb... pontosan az ütőér felett erősen szívni kezdte a puha, illatos bőrt....'tüzes ostorával...


Apa-lánya kapcsolat szorosabbra fűzve

Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.
Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam. Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk testben: pici derekam, szélesebb csípőm, és anyámhoz hasonlatosan formás fenekem és nagy melleim voltak. Legbelül úgy éreztem, nekem egy érett pasira van szükségem, aki erős, férfias és nőnek érezhetem magam mellette.
- Joan, kijönnél segíteni?
Sóhajtva indultam meg a konyha felé, ahol apu állt egy szál köntösben a hasáig begombolkozva, lopva végigmérve tudtam, hogy már meztelen. Apám megfelelt az ideáljaimnak: mackós volt, magas, hátrazselézett hajával vonzó. Láttam, hogy edények sokasága hever a konyhapulton.


OKT.
21.
2015

Amanda gyönyöre

A telefonom teljesen váratlanul csörrent meg. Ismeretlen számról kerestek. Esetlenül tapogatóztam a törölközőm után kutatva, hogy legalább a kezem megtörölhessem mielőtt fölveszem a készüléket. Kitartóan berregett. Hirtelen mozdulattal álltam föl a kádban, testemen csorgott az illó olajos fürdővíz. Leráztam kezeim és félig még kábán bámultam a telefon élesen világító kijelzőjét. Legmélyebb utazásomból rángatott vissza. Nem voltam túl hálás, de bosszús sem. Inkább közömbös. Ujjaim lassan markoltak a lágy textilbe, kezeimről letöröltem a sikamlós vízcseppeket és a készülékért nyúltam. A levegő nehéz párával és illó olajok, füstölők illatától volt telített. Elhúztam ujjam a bepárásodott kijelzőn, majd rekedtes hangon szólaltam meg.
- Haló.


Többszörösen

Egy olyan kalandot mesélek el, ami velem történt. Egy éjszakás kalandnak indult, de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt, aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az, aki ha egyszer is, de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt, mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán, ami kiemelte széles csípőjét. Lábai hosszúak voltak és formásak. Haja szökés barna és a válláig ért, amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája húsosan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észrevette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólítottam: