A+ A-

Icu keresztanyu 3. rész

Icu telefonált, hogy még egy hetet kell maradnia a klinikán. Elszomorodtam, mert már nagyon vártam haza. Éva a múltkori akciónk óta igen nyomult, meghívott vacsorára, nem tudtam visszautasítani. Jót ettünk, iszogattunk és elmesélte az életét. Elmondta, hogy nagyon szerette a férjét, ő volt az első és az egyetlen férfi az életében. Pár évig minden rendben ment, de aztán elkezdett inni és tönkre ment az életük. Férje fokozatosan épült le, férfiként már nem tudott teljesíteni. Agresszív, durva vadállat lett belőle, rendszeresen verte őt is és a kislányát is. Két éve halt meg májzsugorban. Anyira meggyűlölte, hogy halálakor a fájdalom és gyász helyett megkönnyebbülést érzett. Azt is elmondta, hogy a férje csak a hagyományos szexet gyakorolta azt is ritkán és rövid ideig. Barátnőitől hallott az orális és az anális közösülésről, azt gondolta, hogy ilyenek csak pornó filmekben fordulnak elő. Az pedig, hogy ő egy férfi farkát a szájába veszi, de előtte kinyalják csak a legmerészebb álmában történt meg.
- Akkor az orális szex kipipálva, jöhet az anális?- -kérdeztem nevetve
- Gonosz vagy Norbi, igaz izgat a dolog, de félek is tőle- -aggodalmaskodott.
Megnyugtattam, hogy gyengéd leszek vele, nyugodtan bízza rám magát. Bementünk a hálószobába, és levetkőztettük egymást. A klasszikus 69-es pozitúrát próbáltuk ki. Hanyatt feküdtem ő szinte ráült az arcomra, miközben keményedő fütyimet kényeztette a szájjával. Serényen nyaltam a vörös bozontjában rejtőzködő rózsaszín rést, nyelvem ameddig beért, többször bedugtam a hüvelyébe. Szeméremajkait egyenként vettem a számba és finoman szopogattam őket. Amikor csiklójára tapadt a szám és szívni kezdtem, azt hittem leharapja a farkam. Lábam végig csókolva lejjebb csúszott rajtam és lucskos pinájába vezette kőkemény szerszámom. Ahogy előre hajolt formás fenekét megmarkoltam és széthúztam, majd az oda készített krémmel bőségesen bekentem hívogató ánuszát. Erektáló fütykösöm kihúztam kitágult hüvelyéből, és a bekrémezett lyukhoz igazítottam. Nagyon szoros volt, csak a makkom hegyét tudtam betolni. Hagytam, hogy Éva irányítson. Lassan fogadta be a péniszem, centiről centire csúszott rá, többször megállt. Ahogy mozgott rajtam, éreztem, hogy már ellazult és elmúlt a kezdeti félelme. Élvezte a dolgot és én is, forró és szoros volt. Fenekét megmarkoltam és teljesen ráhúztam robbanni készülő fegyveremre. Hörögve élveztem el, Éva vonyított a gyönyörtől.
Pár nap múlva Noémi felhívott telefonon és találkozót kért. Jönnek a szemrehányások és számonkérések gondoltam. Estére beszéltük meg nálunk a találkozót. Hatkor Noémi megérkezett, nagyon kedves volt, hellyel és üdítővel kínáltam.
- Norbi, tartozom egy vallomással- -kezdte
- Mind a kétszer, amikor anyuval voltál, meglestelek bennetek. Nagyon tetszett, amit láttam
szeretném, ha te lennél az első férfi az életemben. Kérlek, taníts meg mindenre, amit tudsz,
én nem akarok harminc évig várni, mint anyu.- -hadarta egyszuszra.
Megdöbbentem, erre igazán nem számítottam, mire felocsúdtam Noémi levetkőzött, és félénken kérdezte.
- Ugye szépnek találsz?
Igen szép volt, Noémi olyan volt, mint egy Barbi baba. Aranyszőke félhosszú haja, ragyogó kék szeme, fehér bőre és nyúlánk termete volt. Cicije alig domborodott, kopasz nuniján szőke pihék látszottak. Magamhoz vontam, megsimogattam és megcsókoltam, próbáltam lebeszélni.
- Nagyon szép vagy, de úgy gondolom, hogy ráérsz, hiszen majdnem gyerek vagy még.
- Mindent meg tudok csinálni, amit anyu csinált veled, sőt lehet, hogy jobban. Nagyon
kívánlak ,mióta láttalak benneteket, nem tudok másra gondolni, csak a szeretkezésre.
És, hogy megerősítse szavait csókokkal halmozott el és vetkőztetni kezdett, gyenge ellenállásom hamar legyőzte. Ahogy simogattam, éreztem, hogy fehér ruganyos bőre szinte izzik a kezem alatt és tudtam itt már nincs visszaút. Kicsi formás melleit simogattam, mellbimbói hetykén meredeztek. Csavargattam, morzsolgattam őket, míg a színük el nem mélyült, és a bimbóudvar össze nem ráncolódott a szenvedélytől. Kezem lecsúsztattam a lány lábai közé, és kopasz ágyékát dédelgettem, nyomkodtam. Megsimogattam a szeméremajkait, meglepetten éreztem, hogy az ajkak nedvesek. Ujjaim végig siklottak rajtuk, egészen a kiálló kis gömbig, amely kidugta fejét az ajkak közül. Noémi levegőért kapott, amikor ujjaim klitoriszához értek. Középső ujjam óvatosan a lány vaginájába toltam és finoman masszíroztam. Hallottam, hogy a lélegzete egyre szaporább, felébredt benne a vágy. Sikítva karmolta végi a hátam és én éreztem, hogy valami végig folyik az ujjaimon. Noémi elém térdelt és a fegyverem vette kezelésbe olyan természetesen, mintha minden nap ezt tenné. Gyengéden fogta a farkam, simogatta és cirógatta, kezét le-fel húzogatta a vessző teljes hosszán, finoman, egészen a herezacskóig. Előrehajolt, megcsókolta a zacskót, szájába vette a heregolyókat gyengéden, mosta és tapogatta a nyelvével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (221 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 10. 16. vasárnap 05:33
Kár,hogy vége lett.
#9 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 19:24
Folytatása nemlessz?
#8 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:00
Nagyon jó!
#7 szekely18 2015. 03. 29. vasárnap 17:03
Nagyon jó!
#6 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:07
Egész ügyes ,de úgy tűnik a végére beleuntál.
#5 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:43
Nagyon jó smile
#4 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 04:57
na ja.
#3 Krisz 2005. 01. 18. kedd 19:47
Ogree fogadjunk, hogy "férfi" vagy. Fogalmad sincs a női nemről.
#2 Nagy János 2005. 01. 18. kedd 18:09
G-pontját elsütötte és nunija van , de egy barom aki írta.
#1 Törté-Net 2005. 01. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?