Hírek

ÁPR.
22.
2016

A rábeszélés

A rábeszélés A rábeszélés A rábeszélés

ÁPR.
21.
2016

Mosaic Stories: Dani

Alig tudtam róla valamit, mikor az eset történt. Mérnöktanonc, hamarosan végez, egy haldokló kapcsolatban próbál hűséges maradni vagy türelemmel változtatni, kiutat keresni.... de szürkének érzi a hétköznapjait, néha inkább enged a kényelem és lustaság vonzásának, pedig tudja, ha tenne valami értelmeset a cél érdekében, változhatna.. csak nincs hozzá elég ereje és már próbált felkelni a padlóról, de visszaesik újra és újra.
Nem volt annyi eszünk, hogy egy normális találkozóhelyet beszéljünk meg az igazi télkezdő, mínusz sok fokkal taszító belvárosi séta helyett. Már három teaházba is próbáltunk bejutni, de mindegyik tele volt. Végül mondtam neki, hogy menjünk fel hozzá. Tudtam, hogy mit szeretne és azt is tudtam, hogy én mit akarok. Nem láttam értelmét a további kertelésnek és fagyoskodásnak.


Mindenki mindenkivel

A történet, amit leírok, egy pár éve esett meg velünk. Férj és feleség vagyunk és már évek óta élvezzük, ha szeretkezéseinkbe másokat is bevonunk, vagy mások előtt, mellet szeretkezünk. Persze csak erre megfelelő helyen. Swingerclubba is járunk, de interneten is ismerkedünk. Kevesebb nagyobb sikerrel, mert nem minden áron és mindenkivel. Feleségem biszex, ezért általában csak párokat kerestünk vagy párokat fogadtunk az ágyunkba. Egyik alkalommal felvetette, hogy mi lenne. ha csak férfit vonnánk be és csak hárman lennénk. De, ő bi férfit szeretne. Őt is látni akart engem egy másik férfival. Ha a férfi bi, akkor én is láthatom, hogy megbasszák, két férfival tud egyszerre lenni és talán az ő kíváncsisága is beteljesedik. Nem kellett sokat beszélnünk, bennem is egyre nagyobb lett a kíváncsiság.


ÁPR.
20.
2016

Nagyfiú lettem

Amit most elmesélek megtörtént velem 1985 áprilisában 15. születésnapom előtti este.
Akkoriban anyukámmal laktam egy kelet-magyarországi kisvárosban egy garzonlakásban. Anyukám egyedül nevelt születésem óta. 19 éves volt amikor megszülettem.
Nos a 15. születésnapom előtti délután anyukám szólt hogy az estét egyedül kell töltenem, mert elmegy otthonról és majd csak késő este fog haza jönni.
Nem sűrűn fordult elő ilyen, de ritkán megtörtént.
Gondoltam biztos pasi van a dologban. Anya nagyon csinos volt, ha akarta minden pasi megbámulta.
Mondta fürödjek meg majd feküdjek le időben. Este 7 óra volt amikor elment. Megfürödtem, majd gondoltam kihasználom az egyedül létet és hokizok egy jót.
Ritkán tudtam igazán nyugodtan ezt megtenni, mivel egy szobánk volt, és igazán a wc-n tudtam néha megtenni. Amikor elment nemsoká megfürödtem.


Aranykalitka 1. rész

Adott egy kis város, ahol mindenki ismer mindenkit, mindenki tartozik szívességgel mindenkinek és mindenkinek van néhány mocskos titka. Itt élünk mi. Attila volt a mi kis városunk ünnepelt focistája, aki külföldön is nagy sikereket ért el, majd hazatért és tudásával a helyi csapatot erősítette. Egészen addig, amég le nem csukták és az ország egyik legnagyobb bunda-botrányának gyanúsítottja nem lett. 22 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, míg végül haza nem tért, hogy poros kis városunkban töltse az idejét házi-őrizetben. A közhiedelemmel ellentétben azonban a focisták nem ostobák. A mi kis labdarúgónk ugyanis nem a saját lakásába költözött, nem… Eljött az ideje, hogy behajtsa a barátain a nekik tett szívességeket. Így költözött be a helyi kis komplexumba, ami egy szórakozóhelyből és egy 8 szobás hotelből állt medencével és jacuzzival az udvarán.


ÁPR.
19.
2016

Tanulás... Nyáron..

- Akkor indulsz?
- Igen anya!
- Remek! Mikor jössz?
- Fogalmam sincs, utána még elmennék sörözni egyet, ha nem gond..
- Szinte most lettél 18, és már eliszod azt a maradék agyadat is?
- Vicces.. Szia!
- Vigyázz magadra.
Végre... El sem hiszem, hogy egy ajtónyi távolság ilyen sokat érhet.. Na, de akkor induljunk is.. Természetesen a magántanárom felé tartok.. Szerencsére alig lakunk pár utcányira egymástól, de mégis.. Ki a francnak van kedve ilyenkor tanulnia, nemde? Ahogyan sétálok a fák zöldellnek, a lányokon alig egy két rongy.. El sem hiszem, hogy ebbe nem gondoltam bele még idejében..
Ohh, na de itt is volnánk. Hányas csengő is? Hát persze, hogy a hármas. Már megint ez az idétlen "zene". Nem tudom hogy ez, vagy a kitalálója lehet idegesítőbb..


Anyukák egymás közt

Amikor a férjem és a lányom kívánságának eleget téve beleegyeztem, hogy kiköltözzünk Budapestről egy közeli település lakóparkjába, sok szempontból megváltozott az életem.
Nem túlzás, ha úgy fogalmazok, hogy alapjaiban MÁS életet élek azóta, amit nem csupán a környezet váltásnak köszönhetek.
Jó érzés reggelente kiülni az erkélyre és a tájat figyelve elkortyolgatni az első kávémat, mielőtt nekiállok az itthoni teendőknek. Miután beköltöztünk azon a nyár eleji hétvégén, hétfőn minden ugyanúgy ment tovább, mint azelőtt. A férjem dolgozni, a lányom iskolába indult, én pedig itthon tettem vettem. Egyik hétköznap délelőtt beültem a lakópark szélén levő ételbárba. A szomszédok elég maguknak valóknak tűntek, gondoltam, jó lenne megismerkedni egy hozzám hasonló fiatalos anyukával, akivel el tudnék társalogni néha. Miközben ettem a pizzát, bejött egy nő. Nagyjából velem egykorúnak néztem.


ÁPR.
18.
2016

Testvéri szeretet 1. rész

Anyámék mindig rövid pórázon tartottak a fiúk terén, ezért csak a csókig jutottam el velük, amit nagyon élveztem.
17 éves koromban láttam először csókolózni két nőt, ami különös érzéseket vetett belém. Különös volt, de mégis kellemes. Pár nappal később már nem bírtam magammal és tudni akartam, hogy milyen érzés lehet egy másik csajt csókolni. Szinte minden nővel elképzeltem magam, ahogy összeérnek ajkaink, amitől a puncim nedves lett. Nagyon kínos volt ez nyílt utcán.
Nem telhetett el pár hónap, mikor anyámék évfordulójukat mentek el ünnepelni egy hétre, vagyis egyedül maradtunk a 20 éves nővéremmel. Elmondom, hogy hogyan is néz ki. Festett, sötétvörös, hosszú haja volt, mellei 80D-sek voltak, fenekét nagyon tudta rázni twerk zenékre, ami miatt minden pasi megnézte az utcán.


Különös történeteim 4. rész

Lia halála után pár hónappal a Nyugati pályaudvar közelébe vetett a sorsom, ahol egy kollégám hugával vettünk ki egy egyszobás lakást, de semmi sem volt köztünk, csupán anyagi megfontolásból laktunk így együtt. Persze a haveri körben mentek a poénok, de az a helyzet, hogy a csaj úgy nézett ki amire régebben azt mondták, hogy olyan, mint egy NDK - s sportolónő. Szóval baromira nem volt az esetem, de én se neki. Mintha egy pasival laktam volna együtt. Viszont egyik szombaton felugrott a barátnője.
Kitalálták, hogy menjünk üljünk be valahová. Mivel épp nem volt más dolgom elmentem velük. A Nyugatihoz közel egy sörözőben parkoltunk le és Ildi (a csaj akivel együtt laktam) megkérdezte, hogy gond lenne - e ha a barátnője nálunk aludna, mert összeveszett az apjával és nem akar hazamenni.