Hírek

MÁJ.
19.
2016

Így kezdődött minden

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.


MÁJ.
18.
2016

Kapcsoltam 1-2. rész

1. rész
Mielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csinos, 35 éves asszony, akinek a férje is annál cégnél dolgozott. A házasságuk már régóta hideg volt, gyermekük nem született.
Viki, - így hívták a lányt - mindig kedves volt velem, kávéval kínált és szerette, ha pajkos poénokat is elejtek néha.
Egy meleg nyári délután kihívtak ehhez a céghez. Szokás szerint a központostól kellett felvennem a gépterem kulcsát. Viki volt műszakban, feszes pólóban, csinos rövid szoknyában üldögélt a fülkében, ventilátorral próbálta hűsíteni magát.


Az őrület filozófiája

Egyetlen nővel volt szexuális kapcsolatom életem során, mégis neki olyasfajta emlékeket köszönhetek, amikhez hasonlót mással nem tapasztalhattam volna meg.
Kevés ide az a kifejezés, hogy tartalmas életünk volt.
Egy régi jó barátnőmről mesélek neked, akit nem is tudom, hogy nevezzek.
Miként gondoljak rá. Hívhatnám a legjobb barátnőmnek, szerelmemnek, példaképemnek, amik részben igazak is, olyan szót viszont nem talált ki az emberiség, ami egymagában lefedné, ki volt ő nekem. Ha rá gondolok, vegyes érzelmek széles tárházának hullámvasútja ébred föl bennem, de mindezt messze felülmúlja az az emberfeletti izgalom, ami ha eszembe jut, képtelen vagyok haragudni rá mindazért, amit művelt velem.
Az őrült játékai, amik érthetetlen módon bennem is olyan adrenalin mámort keltettek, ami minden fájdalomért kárpótol, és így messziről visszaemlékezve, nemhogy nem bánom az egészet, hálás vagyok, hogy ismerhettem őt.


MÁJ.
17.
2016

Carla Rogers, szexterapeuta

Már 3 órája Carla Rodgers szex terapeuta rendelőjébe vagyok és egy kicsit kényelmetlenül érzem már magam ebben a helyzetben. Az első órában csak velem foglakozott úgy általában, hogy érzem magam, boldog vagyok-e, és stb. A második órában rátértünk a szexuális életemre, hogyan viszonyulok a lányokhoz, barátnők, szexuális szokások és az én hozzá állásom a szexhez. Ki akart kérdezni engem mindenről és megakarta tudni, hogy jó alany lennék-e a terápiára, amire engem az anyu küldött el. Nem akarta, hogy egymás idejét elraboljuk és az anyu pénzét elköltsem olyan dologra, aminek haszna nem lenne. Ő azt hitte, hogy tud rajtam segíteni. Na azért kerültem ide mivel az elmúlt időszakban az anyuval le akartam újból feküdni. Anyu többször is hangot adott ebbéli kívánságának, és amikor arra került volna sor, hogy megtegyük egyszerűen csődöt mondtam mind férfi. Anyu ezt nehezen tolerálta és elküldött Carlahoz szex terápiára.


Különös történeteim 5. rész

A Nyugatitól kb. fél év múlva melóváltás miatt átköltöztem Budára a Krisztina körútra és egy 8 fős kis cégnél lettem új ember. Jófej kollégák, családi hangulat, jól éreztem magam. Az egyik sráccal már - már baráti lett a kapcsolatunk, ezért mikor magánéleti okok miatt két hétre vidékre kellett utaznia, engem kért meg, hogy vigyázzak a lakására, meg a kutyájára. A kutyát átköltöztettem magamhoz és minden nap kijártunk a Vérmezőre sétálni. Pár nap múlva megismerkedtem néhány másik kutyással és míg az ebek játszottak, meg rohangáltak, mi beszélgettünk. Volt köztük egy nagyon fiatal kiscsaj akit középsulisnak néztem és meglepő módon minden témához elég éretten szólt hozzá, így akkor is jól eldumálgattunk ha épp a többiek nem voltak ott. Egy hét után - mivel május volt és a jó idő miatt egyre lengébb szerelésben jött ki a parkba - elkezdtem pasiszemmel méregetni.


MÁJ.
13.
2016

Maszti társaságban 1. rész - Az engedelmes unokaöcsi

Lassan éjfél van, egy ideje nem hallok semmi neszt a lakásban, csak a saját lélegzetvételemet. Úgy érzem nem bírom tovább, így is csoda, hogy az elmúlt három estét kibírtam anélkül, hogy magamhoz nyúlnék. Remélem, hogy már alszik...
Bekapcsolom a tévét, és megkeresem a kedvenc pornó csatornámat. Egy jóképű öltönyös pasi csókolózik egy fiatal szőke, iskolás ruhában lévő tinivel. Most kezdődik. Remek! A hangot halkra állítom, még én is alig hallom. Ledobom magamról a hálóingemet és a bugyimat, már ennyi látvány is elég volt, hogy benedvesedjek. Az elmúlt hetekben eléggé kiéheztem, munkám túlságosan leköt, és fáradt vagyok eljárni ismerkedni, szórakozni. Huszonhat éves létemre szomorúan hangzik, és már a masztizás sem tud teljesen kielégíteni, de remélem hamarosan változni fog a helyzet. Egyik kezemmel a melleimet simogatom felváltva, beléjük markolok, bimbóimat csipkedem.


Tökéletes Éjszaka 2. rész

Még öt perc volt hatig. A körút aranyvasárnap előtti estjének vidám lármáját halk morajlássá tompította a kávézó vastag hangszigetelt üvege.
A Lány az üveghez nyomta fitos kis orrát, rálehelt és a fehér mezőcskébe egy szívet rajzolt. Elmosolyodott és karcsú ujjaival, letörölte a hűvös ablakról apró, önkéntelen vallomását.
Kérdésekkel telve várta az első találkozást, s bár várakozásába némi kétely is vegyült, szíve repesett az izgalomtól.
Belekortyolt a meleg zöld teát rejtő teásbögrébe és az ajtóra szegezte barna ábrándozó szemeit. Abban a pillanatban, amikor a falon függő óra nagymutatója a tizenkettesre ért, az ajtón a Férfi lépett be. A kinti hideg ellenére rövid bőrkabátot viselt, amilyet az autósok hordanak. Kezéről, ahogy beért, lehúzta a fekete bőrkesztyűket, és összeráncolt homlokkal végigfutatta tekintetét a helységen.


Halloween

Halloween Halloween Halloween

MÁJ.
12.
2016

Patrick és Johanna

Nem voltam túl happy, amikor szüleim a 10. osztály elvégzése után elküldtek egy jó nevű vidéki gimnáziumba, bár tudtam, hogy az ottani érettségi továbbtanulás szempontjából sokkal többet ér, mintha egy közeli gimnáziumba mentem volna.
A koleszban szerencsém volt, mert Philippel kerültem egy szobába, egy München környéki vállalkozócsalád csemetéjével, aki minden csínyben benne volt, úgyhogy nagyon hamar összehaverkodtunk.
Nyári szünidőre meghívott magukhoz abba a hatalmas park közepén fekvő, kúriának is beillő sok szobás villába, ahol a családja élt. A villát Philipp nagyapja, a gyár alapítója építtette 1904 - ben egy kis folyó partján lévő domb tetejére.