Fantázia

Szavazás átlaga: 4.19 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2020. május 7.
Hossz: 5 056 karakter
Elolvasva: 319 alkalommal
Első történetemet főleg nőknek ajánlom. Ha szeretsz olvasni és van fantáziád, merülj el benne.
Egy hétköznap délután; haza érek, bemegyek a hálószobába. Te ott fekszel az ágyon, meztelenül és alszol. Mélyen alszol. Jobb oldaladon fekszel, lábaid felhúzva, popsid kerekdeden feszül.
Csendben oda megyek az ágyhoz és a hátad mögé fekszem, majd hozzád bújok, hogy csókot leheljek az arcodra. Közben a szemedre nézek, még mindig alszol. Kezemmel a vállad, majd karod vonalán végig simítok, a hasadon pihenő ujjaidig, érzem minden levegővételnél meg emelkedő hasad puha bőrét. Már a szeméremdombod simogatom, finoman a lábad közé dugom a középsőujjam és finom körkörös mozdulatot teszek a csiklódon, ami forróságtól izzik, de érzek hogy száraz így kihúzom az ujjam. Megnyalom az ujjam hegyét, benyálazom majd vissza dugom és újra masszírozni kezdem a csiklód. Az ágyékom közben a popsidhoz nyomom és finoman le-föl mozgatom. Az érzéstől most felébredsz. Ahogy masszírozom a csiklód, a bal lábad kicsit hátrébb teszed és a nyakad megfeszítve fel, hogy nyalogassam. Én azonnal bele csókolok a nyakad tövébe, finoman, majd egy aprót harapok a fogaimmal, bele remegsz az érzésbe. Közben ujjammal már a puncid teljes hosszát kényeztetem, a nedvedző lyukad masszírozom, kicsit be is tolom az ujjam, majd végig húzom a csiklódra jól. Nagyon nedves vagy már.
A csípőd előre hátra mozgatva, popsiddal masszírozod, a még gagyámban meredező farkam, de amint megérzed keménységét, bal kezeddel hátra nyúlsz és simogatni, markolászni, kezded. Elveszem a kezem, a puncidtól és vetkőzni kezdtek, te meztelen felső testem, karom simogatod, majd a tarkóm, a hátamtól indulsz, derekam majd a combom irányába. Mögém térdelsz és a nyakamba harapva meg ragadod kemény, merev farkam, húzogatni kezded.
Csókolózunk, lassan hanyatt fekszem, te mellém, majd elém térdelsz a lábam közé és simogatod, kezeddel játszol farkamon és a golyóimmal. Közelebb hajol, kidugod a nyelved, meg nyalod a hegyét, a makkom érzékeny hátsó részét, érzed ahogy megmozdul a kezedben, majd a hegyét nyalogatod, végül bekapod, finoman szívod, ahogy kiengeded a szádból, majd vissza szívod és lefelé hajtod fejed, a közepéig, ahol a kezeddel találkozik ajkad. Ütemesen együtt mozgatod a szád és a kezed, nyelveddel folyamatosan simogatod a kemény testet, érzed, hogy lüktet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.19 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. április 10. 04:49
#7
Gyenge eresztés.
1
veteran
2020. június 4. 04:12
#6
Nem tetszett.
1
cscsu50
2020. május 12. 06:34
#5
Gyengécske.
1
a
A57L
2020. május 7. 09:53
#2
Elsőre nem rossz.
1
T
Törté-Net
2020. május 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1